Mik a tapasztalatok a Belara nevű fogamzásgátlóról? (beszélgetés)
Nem hülyeség amit írsz!Lehetséges!Legalábbis énis észrevettem!!!!
Sziasztok! Eddig nekem is csak jó tapasztalatom van a tablettával kapcsolatban, lecsökkentette a vérzést magát és az idő tartamát is, és ahogy olvasom nem csak én nőttem meg mellesleg:)..DE mióta ezt a gyógyszert szedem(3hónap) azt vettem észre, hogy amikor nagyon jó az együttlét a párommal, azután másnap reggel szédülök, fáj a fejem és hányingerem van...szerintetek lehet ilyen h a tabletta az együttlét után ilyen hatást váltson ki? Már többször tapasztaltam ilyet.
én nem hiztam tőle!az első 3 hónapban azt hittem szétdurranak a melleim ugy fájtak aztán idővel elmultak bár én az elején még émejegtem is egy kicsit tőle
Semmi gond!Előfordulnak balesetek...:-)szedd csak nyugodtan tovább!!!Nem lesz gond!Te híztál a gyógyszertől?3hónapja szedem mégcsak de fogyamatosan fájnak a melleim...
sziasztok!!
Én már lassan 1 éve szedem a belarát és nekem is bevált!Az elején nekem is nagyobbak lettek tőle a melleim ami nem is jött rosszul:D
Csak most történt egy kis baleset egy túl jól sikerült buli után hánytam nagyon szégyenlem is de nem tudom eldönteni h lessz e valami következménye 3 4 óra telt el a beszedése után h hánytam azóta szedem tovább a papir is azt irja h nem gond ennyi idő után már felszivodik de még is jó lenne ha valaki megnyugtatna!
Ha valakivel történt már hasonló légyszi irjon!!!köszi
Én nem bánom ezt a plussz két kilót, már jobb alakot ad, eddig olyan voltam mint valami gebe :D De tényleg :P most vagyok 52 kiló. eddig meg alig voltam 50.. :)
jó,hát énsem híztam olyan sokat,de azért+látszik...olyan neház fogyni!!!
Gondolom ez testalkattól is függ. Én is híztam de épp csak 2-3 kilót és nagyon jól áll így :)
Hali!én elég sokat híztam a tabletta szedése alatt...pedíg még csak 3hónapja szedem...nem olyan könnyű tornával lefogyni...
Nagyon köszönöm, most már jobban érzem Magam. Nagyon görcsölök Én is mindig, de 3havonta szokott megjönni, most már bizt.sokkal jobb lesz.A hízástól félek, de akkor ott a torna:)Olyan jó, hogy van ez a fórum, ugyanis itt sokkal jobban meg lehet besz.ni a dolgokat! Mégegyszer köszi nektek!
Szia! A belara új gyógyszer, de bátran ajánlom. 2 hónapja szedem lassan már, erős görcseim voltak és nagyon kipattogtam amikor megjött. Most úgy jött meg hogy észre se vettem és a pattanások is odébálltak. A mellem nőtt, de egyéb hízás nem történt. én is nagyon vékony vagyok, szintén 20 éves, és most mondják h kezdek jobban kinézni, pici husi ment rám, de persze torna mellett konrollálható, de most nagyon meg vagyok elégedve magammal, jól nézek ki :) Nem kell félni, én i féltem mikor elkezdtem, de semmi mellékhatása nem jött ki, csak javított rajtam :) Állítólag 2 hét után hat a gyógyszer, ami nálam bejött. :P
A mellrák kockázatát nem tudom, viszont tényleg megnövünk mellesleg!:D Igen a 8. napon veszed be a következőt..nekem a doki azt mondta,h az egyik legújabb és merem bákinek ajánlani mert én mielőtt elkezdtem volna szedni, ügyeletre jártam görcsoldó injekciókért, és mióta szedem, szinte azt is alig érzem meg,ha megjön!:)Hízni, talán 1-2kg-t, Viszont nekem jobb tőle az étvágyam!:D:$ Jah és hivatalosan 1 hetet ír, én bő 2-3 hét után mertem először csak erre hagyatkozni védekezés terén, azóta se volt gond, Hál' Istennek!:) Szóval sok szerencsét hozzá!:)
Sziasztok!Ma vettem meg először, s félek.Kb 2nap múlva kezdem el.Néhány kérdésem lenne:20éves,vékony lány vok:::Mennyire lehet hízni, mellrák mennyire gyakori, mikortól lehet véd.nélkül nemiéletet élni, hogy kell szedni,miután elmúlt, egy nappal később? Mennyire modern ez a gyógyszer? Mennyire biztonságos?.....Ja, és tényleg nő a mellünk:)Köszi a válaszotokat,kérlek mihamarabb vkit!Köszi még egyszer...
Szia !
Ne vegyél be napi 1-szemnél többet, igy a 7-napos szünet nálad 5 napos lesz.
A nyolcadik napon kezd és minden megy tovább ahogy kel, a szünetben védekezetek mert igy két nap ki esés , már nem nyújt védelmet.
Szia! Nos, én az ellenkezö problémával küzdök, én 1 nappal korábban kezdtem szedni véletlenül. Èn is érdeklödtem több helyen, mire valaki azt mondta: Az nem baj ha 1 nappal hamarabb vetted be, az lenne a baj ha 1 nappal késöbb...Szóval nem tudom, hogy az elmulasztott szemeket bevedd-e, de az tuti, hogy ebben a hónapban vigyázz!!!!
Sziasztok!Én is ezt szedem,nekem is bevált, nincs vele gondom, tökéletes számomra..viszont most van 1 óriási problémám!:$ A hét napos szünet után hétfőn kellett volna elkezdenem az levél gyógyszert,de sajnos különböző okokból ezt elmulasztottam és 2 nappal később tegnap kezdtem már szedni!A betegtájékoztató azt írja,h 1 hét védekezés és vegyem be az elmulasztottat..de az ismerősöm azt mondta,h 2 napig szedjem, úgy,h reggel-este, h kijöjjön és utána be ál, jelenleg még nem mertem így szedni,de ha ti is mondtok hasonlót esetleg megpróbálom!:S:) Szerintetek,h kellene,ki,h tudja, mert még nem szeretnék édesanya lenni!:)
Minnél gyorsabb választ,pls!:):$
Szia! Én amikor elkezdtem szedni a Belarát akkor volt, hogy két hónapig nem jött meg.
Sziasztok!
Én is ezt a gyószert szedtem! nekem be vált!Semmi gond nem volt vele,mellékhatása sem volt.Az első levél beszedése után nekem már biztonságos volt.Viszont most kb 3hónapja abbahagytam a szedését és azóta egyszer megjött,de ebben a hónapban még nem és késik.Lehetséges hogy attól?Van mikor oan érzésem van mintha megjönne de mégsem. :(
A válaszokat előre is köszi!
Sziasztok !
Szerintem is jó ez a Belara , a mellékhatás gyenge, nálam is az elsö két levélnél volt álmosság, és farkas éhes voltam.( de ez már meg szünt).
most nincs semmi gond minden este egyet be veszek és nincs mellékhatás,
a havim is jobb nincs olyan rossz közérzet és a görcs sem olyan mint régen.
Szerintem ez a gyógyszer már új és látni , hogy ügyesek a feltalálok:)DDD
Patik nálam nincsenek, igaz nem is voltak , igy minden ok, ezt ájánlom másnak is , aki keresi az ( igazit ).
Remélem a mellnagyobbodás engem sem kerül el, én is örülnék neki:)DD
Na de ha mégsem , már ezért is megérte szedni.
Sziasztok ismét :) Igen magam is meglepődtem hogy az első levél után érzem a változást (mellnagyobbodás), a patik nálam elég szépen csökkentek, most hogy meg kell jönnie nagyon ki szoktam pattogni, most meg egyet se találok, pedig keresem.. na jó néha néha egy egy felbukkan :) Olvastam hogy a szexuális vágyat csökkentheti ez a gyógyszer, nálam ez se jött ki, szerencsénkre :D Remélem még sok ilyen "szerencsésnek mondható" lány fog ide írni ilyen jó plussz pontokkal a Belara mellett:)
Sziasztok! Nekem az első levél után könnyebben zajlik a havi dolog. Most túléltem fájdalomcsillapítók nélkül. Viszont a patik visszajöttek :(.
Szia!Értem...szóval nálad ez nem jelentkezett...hát remélem nincsen gond nálam se
Szia !
Én a harmadik levélnél tartok, nálam még most is sok van de nem olyan fájdalmas , és nem görcsölök, mint mikor nem szedttem.
Remélem a vérzés is idövel kevesebb lesz, és a közérzetem is jobb.
Szerinttem még kel pár hónap mire be áll:))
Szia !
Nem kel , már védett vagy egy levél elég, nem kel külön védekezni:)
Szia!
Szerintem nincs gond, az első 2-hét mire vigyázni kel utána már véd ha rendszeresen szeded:)
Tehát mindent bele:)DD
Szia! Én úgy tudom, hogy az első levél beszedése után már biztosan véd a gyógyszer.
Sziasztok!Új vagyok itt de mielőtt elkezdtem szedni a gyógyszert olvasgattam itt,hogy milyen vélemények vannak róla.Picit ideges vagyok..bár tegnap megnéztem a tájékoztató papírt,de azért a biztosabb a jobb:)Nos 2hónapja szedem a gyógyszert,ma fogom bevenni a 3.levél 1. gyógyiját.Előző hónapban rendesen a 7 napos szünet 3 napján megjött...ebben a hónapban viszont már 1 nappal a 7napos szünet előtt.Nekem a menzeszem 7-8 napos szokott lenni...lényegében véve most is ennyi volt...csak éppen hogy nem volt szinte semmi...szóval egy v két tisztaságival átvészeltem volna az egész napot.Ez picit aggaszt..bár a papír azt írta hogy ilyesmi az első pár hónapban előfordulhat.nektek volt hasonló?
Egyébként megvagyok a gyógyszerrel elégedve,mert semmi panaszom nincs,semmi mellékhatása:)
Előre is köszönöm a válaszokat és a segítséget!
Szia! Az előbbi üziddel kapcsolatban szeretnék kérdezni, hogy ha az 1. levél után vagyok, és most kezdődik majd a 2. levél, ilyenkor is kell mással védekezni?
Szia! Ha már két hónapja szeded akkor szeritem biztos hogy véd, nem lehetsz terhes. Ilyenkor már nem számít, hogy szünet után vagy, vagy nem.
sziasztok! 2 honapja szedem a balerat. multhét pénteken szedtem be az elsö gyogyszert a 7napos szünet után. másnap szombaton szeretkezés volt a barátommal aki elment bennem (engedtem neki). szerintetek van esély arra h terhes lettem? a szünet után is rendesen véd a gyogyszer?? kérem gyorsan irjon vki, ma van a 3. nap! köszi!
További ajánlott fórumok: