Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Mik a tapasztalatok a Belara nevű fogamzásgátlóról? fórum

Mik a tapasztalatok a Belara nevű fogamzásgátlóról? (beszélgetés)

❮❮ ... 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 ... ❯❯
2008. jún. 10. 09:58
köszi! én este 9-kor szoktam bevenni, de volt már, hogy éjfél körül jutott eszembe, meg ha dolgozom, akkor van, hogy 8-kor veszem be! :) CSicu, én megvártam a 2 hetet, és azóta semmi gond. :)
490. Csicu
2008. jún. 10. 08:45

Ennek örülök, elvileg én is 7 fele veszem be, de többször előfordult már, hogy csúszkáltam 1-2 órát..

És még valami...Mikortól biztos a hatása?

Mai nappal lesz a 9. tabletta, de még nem mertem belevágni, mert nagyon nem szeretnék kis bébyt...

489. célia88 (válaszként erre: 488. - Netti891)
2008. jún. 10. 07:40
Velem is volt hasonló, de semmi bajom nem lett belőle. Pedig már szedek gyógyszert vagy 10 éve.
488. netti891 (válaszként erre: 486. - Ildikó24)
2008. jún. 9. 19:23

Hát én sem mindig ugyanabban veszem be.

Elbileg este hétkor szoktam de gyakran van belőle kilenc. Ha megyünk valahova akkor meg három vagy négy óra délután. De volt h elfejlejtettem és éjfélkor másztam ki bevenni. 10 hónapja szedem és semmi gondot nem okozott hogy nem ugyanakkor vettem be. Ha este buliba megyünk akkor már 4 kor beveszem.

487. célia88 (válaszként erre: 486. - Ildikó24)
2008. jún. 9. 18:01

Ááá, azért azt nem hiszem, hogy gond lenne.

Van úgy, hogy elcsúszok én is egy-két órát, de annyi szerintem még belefér. :)

486. Ildikó24 (válaszként erre: 485. - Célia88)
2008. jún. 9. 17:20
Csak a napszak számít, vagy percre pontosan?
485. célia88 (válaszként erre: 484. - Csicu)
2008. jún. 9. 12:33
Hát szerintem elég fontos, a tájékoztató is írja, ha jól emlékszem, úgyhogy próbálj odafigyelni rá.
484. Csicu
2008. jún. 9. 10:09

Sziasztok!

1 hete szedem a Balerát, előtte soha nem szedtem fogamzásgátlót...szerencsére semmi problémám nem volt vele eddig, semmi mellékhatás, bár az ikrek picit feszesebbek lettek:)

Arról szeretnék érdeklődni, hogy mennyire fontos, hogy minden nap ugyanabban az időben szedjük be?

483. célia88 (válaszként erre: 482. - Kátyaa)
2008. jún. 9. 09:20
Szerintem teljesen mindegy (én amúgy az Algloflex-M-et ajánlom ;)). :)
482. kátyaa
2008. jún. 9. 08:40
sziasztok! én most kezdtem el szedni a belarát...nagyon erős menstruációs görcseim vannak...(a gyógyszer szedése előtt is voltak), de nem tudom,h milyen fájdalomcsillapítót vehetnék be???...vagy mindegy???..előre is köszi, ha vki válaszol.
481. Ildikó24 (válaszként erre: 479. - Virella)
2008. jún. 9. 08:26
Szia! Nem hangzik hülyén, de mióta szedem, azóta menszesz előtt, én is "idegbeteg" vagyok. Eddig nem volt ilyen nálam, de már két hónapja szedem, és az uccsó két menszesz előtt elviselhetetlen vagyok. Viszont, ha nem a gyógyszertől, akkor nem tudom mitől...:S
480. célia88 (válaszként erre: 479. - Virella)
2008. jún. 9. 07:27

Én alapba az vagyok, úgyhogy nem fogom a gyógyszerre! :P :D

Komolyra fordítva, nem hiszem, hogy a gyógyszernek lenne ilyen mellékhatása. A menzesz előtt amúgy sok nő érzékenyebb, hisztisebb az átlagnál. :)

479. virella
2008. jún. 8. 22:38
Elfogyott az első levél.Az utolsó szemeknél kezdett kicsit előjönni a hányinger,de már el is múlt.A 3. napra meg is jött rendesen.Viszont mégegy mellélkhatást tapasztaltam,ami az előző fogamzásgátlóimnál is előjött: a hiszti :S Lehet,hgy hülyén hangzik...Valaki tapasztalta már?:D Nem szeretném,ha rámenne kapcsolatom...:(
478. Lory2 (válaszként erre: 474. - Edina334)
2008. jún. 8. 20:47

Köszi szépen! :)

Hát nem is tudom olyan fura, mert ez nem az a barna pecsételés, hanem rendes menszesz... egy olyan 3 csöppös nagyon kicsi betétet be kell tennem, különben átáznék :S

477. 2ab728965c (válaszként erre: 476. - Nócy870509)
2008. jún. 8. 20:34

Szia, elhiszem hogy elkeserítő ez az állandó pecsételgetés, de ne légy megijedve, mert a gyógyszerszedés első három hónapja a hivatalos "próbaidő"....és van akinek nehezebben áll át a szervezete a mesterséges hormonokra, szerintem legalább még egy hónapnyi türelmet adj a bogyónak, bármilyen nehéz is kibekkelni----

Ha megnyugtat, menj el dokihoz, de ez bármilyen furán is hangzik, nem kóros, gyanítom hogy Ő is ezt fogja mondani.

2008. jún. 8. 20:11
sziasztok!előszőr is köszönöm a multkori válaszokat!az a helyzet h nem javultam:(:(és nagyon el vagyok keseredve..én az első levél végén járok(1 szem van még).eddig nem is szedtem gyógyszert,a mensim meg nagyon nagyon rendetlen volt(3-4hóra jött:S) belara szedésénél mikor elmúlt a mensim rá 1 hétre pecsételtem..és most is pecsételek azóta is..ma már görcsöltem is picit..és még 1 szem van.. mit tegyek?nem lenne jo e gyogyó? eddig pecsételni normális??? én már komolyan félek..ennyire nem lehetek szerencsétlen..másnak is van ien?? ugye elmúlik?? kérlek titeket.aki tud segítsen és adjon vmi tanácsot(mindenesetre sztem hnap menek dokihoz mert félek) lécci lécci válaszoljon vki....előre is köszönöm szépen.puszy Noémi!
475. Franc22
2008. jún. 8. 20:07

Én már több mint egy éve szedem és nagyon meg vagyok elégedve vele.

Én a Triregolt szedtem annak idején és 20kilót szedtem fel magamra, Fél évig nem szedtem semmit és aztán a nőgyógyászom felirta nekem, mert hogy ez egy új fogamzásgátló kevesebb hormonnal. És igaza lett, a 20kiló felesleg lement 3hónap után és azóta a kilóim stagnálnak nem mozdulnak sem fel, sem le. Jó érzem magam a börömben.

474. Edina334 (válaszként erre: 473. - Lory2)
2008. jún. 8. 19:43
Szia!Én 3 hónapja szedem , és nekem sincs vele semmi gondom. (remélem nem is lesz ... ) Nekem is ugy mint a neked mindig rendszeres volt, most is az. Első alkalommal, mint neked nekem is volt a 8. napon pár csepp még... Másodszorra már nem volt. Ugyh ne aggódj, ez természetes. Mindenkinek más a szervezete és máshogy reagál. Sztem ez a legkisebb gond ha még van pár csepp :)
473. Lory2
2008. jún. 8. 17:59

Sziasztok!

Én 7 napja szeden a Belarát (ma este veszem be a 8. tabit). Eddig még nem szedtem fogamzásgátlót, a menszeszem pedig rendszeres volt, és átlagosan 5-6 nap alatt teljesen elmúlt. Most meg még mindig vérzek. Nem nagyon, de ahoz képest hogy már ilyenkor nincs, elég soknak tartom ezt a pár csepp vért is :S Egyébként más mellékhatás nincs. Nincs hányinger, fejfájás, hasfájás. Talán picit többet eszek. Amúgy a patti problémára is úgy tűnik hogy jó.

472. gikkav
2008. jún. 6. 15:43

Sziasztok!

Én ma kezdem el a második levelet...Nekem hormonális okokból voltak pattanásaim, de már így egy hónap után is alig jön ki rajtam pati :) ennek nagyon örülök :D

Egy gondom volt csak, hogy még kb a 10. tabinál jártam, de már akkor elkezdtem pecsételni...de a hét napos szünetben is rendesen megjött.Így egy kicsit sok volt :s De gondolom mivel soha nem szedtem eddig semmit, ezért a szervezetem így reagát.

Mellügyileg: inkább csak feszesebb lettem :)

2008. jún. 6. 11:25
Sziasztok!Én most vettem be az első bogyót és remélem,hogy nekem beválik, mert még soha nem szedtem fogamzásgátlót és igazából nekem mindig napra pontosan szokott megjönni,így remélem ezek után is így lesz!Olvastam a Belaráról jókat is rosszakat is,remélem,hogy nálam nem lesznek ilyen mellékhatások,de ha mellesleg megerősödnék annak örülnék:)
2008. jún. 5. 17:36
akkor megnyugodtam :)
469. netti891 (válaszként erre: 468. - Ildikó24)
2008. jún. 5. 15:26
ugyan ezeket szedem kivéve az alvescot-ot.
2008. jún. 5. 14:10
köszönöm szépen! én alvescot, ventolint, cetrizint és nasonexet használok/szedek, bízom benne, hogy akkor ezek mellett sem lesz gond. :)
2008. jún. 5. 13:11

Sziasztok !

látom mindenkinek más más mellékhatás jön elö.

Én most szedem a 4-levél Belarát, most jött meg az elsö havim úgy, hogy semmi görcs fájdalom nem volt, mint eddig.

igaz még most isz pecsételek, 7 -napon:)

És a hányinger néha elö-elö jön.

A farkas étvágyam is elmaradtt,

néha nincs is étvágyam, nem kel félni, hogy elhizom:)D

hát a mellnövekedés is egy kicsit bevált, észre lehet venni, de még ( az jöhetne).

gyógyszereket nem igen szedek de saridon, algopirin, torokgyógyszereket néha igen, és az a dikom is jóvá hagyta, hogy lehet nem befolyásolja, a Belarát :)

466. netti891 (válaszként erre: 464. - Ildikó24)
2008. jún. 5. 09:53

Szia!

Én is szedek allergia és asztma elleni készítményt. Én átbeszéltem ezt a dokival, sem a Belarát (én is azt szedek) sem más gyógyszert nem befolyásol, de azt mondta azért hagyjak időt a két gógyszer között. Egyiket este másikat reggel vegyem be.

465. célia88 (válaszként erre: 464. - Ildikó24)
2008. jún. 5. 08:27
Én régebben szedtem Zyrtec-et, meg Diaphilin-t a hörghurutos asztmámra és mellette már fogamzásgátlót is. Igaz, akkor még a Tri-Regolt. Nem hiszem, hogy kihatna egymásra a kétfajta gyógyszer, persze ez nem 100, csak én gondolom így, mert nekem nem volt semmi bajom.
2008. jún. 5. 07:40
Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy az asztma és az allergia elleni gyógyszerek befolyásolják a belara hatását? (Mondtam a dokinak, hogy szedek más gyógyszert is, de meg sem hallgatott, csak felírta, és ennyi) Előre is köszi.
463. Fisica (válaszként erre: 460. - Netti891)
2008. jún. 2. 21:23
még van 2,5 levél ezt beszedem aztán meglátom mi lesz. Ezek a problémák meg véletlenszeűen jönnek elő, ezért csak félek h előjön, aztán örülök ha reggel jól vagyok:)
462. netti891 (válaszként erre: 461. - Ildikó24)
2008. jún. 2. 20:30
Sajna a libidó ingadozás (hegy völgy) gyakran jelentkező probléma. Én most szedem be a 10 levéllel és most is fennáll a probléma:(
❮❮ ... 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook