Mik a tapasztalatok a Belara nevű fogamzásgátlóról? (beszélgetés)
Ennek örülök, elvileg én is 7 fele veszem be, de többször előfordult már, hogy csúszkáltam 1-2 órát..
És még valami...Mikortól biztos a hatása?
Mai nappal lesz a 9. tabletta, de még nem mertem belevágni, mert nagyon nem szeretnék kis bébyt...
Hát én sem mindig ugyanabban veszem be.
Elbileg este hétkor szoktam de gyakran van belőle kilenc. Ha megyünk valahova akkor meg három vagy négy óra délután. De volt h elfejlejtettem és éjfélkor másztam ki bevenni. 10 hónapja szedem és semmi gondot nem okozott hogy nem ugyanakkor vettem be. Ha este buliba megyünk akkor már 4 kor beveszem.
Ááá, azért azt nem hiszem, hogy gond lenne.
Van úgy, hogy elcsúszok én is egy-két órát, de annyi szerintem még belefér. :)
Sziasztok!
1 hete szedem a Balerát, előtte soha nem szedtem fogamzásgátlót...szerencsére semmi problémám nem volt vele eddig, semmi mellékhatás, bár az ikrek picit feszesebbek lettek:)
Arról szeretnék érdeklődni, hogy mennyire fontos, hogy minden nap ugyanabban az időben szedjük be?
Én alapba az vagyok, úgyhogy nem fogom a gyógyszerre! :P :D
Komolyra fordítva, nem hiszem, hogy a gyógyszernek lenne ilyen mellékhatása. A menzesz előtt amúgy sok nő érzékenyebb, hisztisebb az átlagnál. :)
Köszi szépen! :)
Hát nem is tudom olyan fura, mert ez nem az a barna pecsételés, hanem rendes menszesz... egy olyan 3 csöppös nagyon kicsi betétet be kell tennem, különben átáznék :S
Szia, elhiszem hogy elkeserítő ez az állandó pecsételgetés, de ne légy megijedve, mert a gyógyszerszedés első három hónapja a hivatalos "próbaidő"....és van akinek nehezebben áll át a szervezete a mesterséges hormonokra, szerintem legalább még egy hónapnyi türelmet adj a bogyónak, bármilyen nehéz is kibekkelni----
Ha megnyugtat, menj el dokihoz, de ez bármilyen furán is hangzik, nem kóros, gyanítom hogy Ő is ezt fogja mondani.
Én már több mint egy éve szedem és nagyon meg vagyok elégedve vele.
Én a Triregolt szedtem annak idején és 20kilót szedtem fel magamra, Fél évig nem szedtem semmit és aztán a nőgyógyászom felirta nekem, mert hogy ez egy új fogamzásgátló kevesebb hormonnal. És igaza lett, a 20kiló felesleg lement 3hónap után és azóta a kilóim stagnálnak nem mozdulnak sem fel, sem le. Jó érzem magam a börömben.
Sziasztok!
Én 7 napja szeden a Belarát (ma este veszem be a 8. tabit). Eddig még nem szedtem fogamzásgátlót, a menszeszem pedig rendszeres volt, és átlagosan 5-6 nap alatt teljesen elmúlt. Most meg még mindig vérzek. Nem nagyon, de ahoz képest hogy már ilyenkor nincs, elég soknak tartom ezt a pár csepp vért is :S Egyébként más mellékhatás nincs. Nincs hányinger, fejfájás, hasfájás. Talán picit többet eszek. Amúgy a patti problémára is úgy tűnik hogy jó.
Sziasztok!
Én ma kezdem el a második levelet...Nekem hormonális okokból voltak pattanásaim, de már így egy hónap után is alig jön ki rajtam pati :) ennek nagyon örülök :D
Egy gondom volt csak, hogy még kb a 10. tabinál jártam, de már akkor elkezdtem pecsételni...de a hét napos szünetben is rendesen megjött.Így egy kicsit sok volt :s De gondolom mivel soha nem szedtem eddig semmit, ezért a szervezetem így reagát.
Mellügyileg: inkább csak feszesebb lettem :)
Sziasztok !
látom mindenkinek más más mellékhatás jön elö.
Én most szedem a 4-levél Belarát, most jött meg az elsö havim úgy, hogy semmi görcs fájdalom nem volt, mint eddig.
igaz még most isz pecsételek, 7 -napon:)
És a hányinger néha elö-elö jön.
A farkas étvágyam is elmaradtt,
néha nincs is étvágyam, nem kel félni, hogy elhizom:)D
hát a mellnövekedés is egy kicsit bevált, észre lehet venni, de még ( az jöhetne).
gyógyszereket nem igen szedek de saridon, algopirin, torokgyógyszereket néha igen, és az a dikom is jóvá hagyta, hogy lehet nem befolyásolja, a Belarát :)
Szia!
Én is szedek allergia és asztma elleni készítményt. Én átbeszéltem ezt a dokival, sem a Belarát (én is azt szedek) sem más gyógyszert nem befolyásol, de azt mondta azért hagyjak időt a két gógyszer között. Egyiket este másikat reggel vegyem be.
További ajánlott fórumok:
- Létezik, hogy a belara fogamzásgátló szedésétől szörnyű hányingerem legyen? Már a 2. nap, miután elkezdtem szedni?
- A Belara fogamzásgátló okozhat fejfájást, hangulatingadozást?
- Mi a tapasztalatotok a Gracial nevű fogamzásgátlóról?
- Nem tudja esetleg valaki, hogy a Belara fogamzásgátló most melyik patikában a legolcsóbb Pesten?
- Belara fogamzásgátló után Rezia!
- Belara fogamzásgátló és a laktóz-monohidrat