Miért nem akarok gyereket? (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Miért nem akarok gyereket?
szoval neked azert kell gyerek, h mikor fonnyadt leszel, legyen valaki melletted?
-ah ez egy cseppet sem onzo.. xD
Na meg, az egesz csak rolad szol..a te legnagyobb oromod, a te elet celod, a te, a te, a te? S a gyerek? nem azert szulod, h eleted adj neki, hanem azert h neked legyen nagy oromod benne? ehh...
Lesz ott meg:
hanyszor kakilt a gyerek?
segit-e a ferjed otthon?
alszik-e a gyerek eleget?
adsz-e neki danone-t,meg hasonlo suletlensegek,ezert nem jarok jatszoterre en sem... megy a ferjem,o meg nem ert magyarul...
Miért ne sikerülne egyedül?
Nem azért szülök majd, hogy az én gyerekem más nevelje fel. Arról meg semmit nem tudsz, hogy milyen hátterem van, amiből felnevelem, úgy hogy butaságokkal meg ne támadj, amiről az égvilágon semmit nem tudsz! Azt sem értem honnan veszel ilyeneket, hogy nem én fogom felnevelni? Talán magadból indulsz ki, vagy mi?
Nagyon is tudjuk,hogy mirol van szo...
Es nem elitelendo,hogy 20 evesen gyereket akarsz,de az viszont igen,hogy mibol neveled fel... Mert nem hinnem,hogy segitseg nelkul sikerul... es ugyebar nem anyucidnak szulod,hanem magadnak.
Gyerek? isten ments...
P.S: igen en mar ezt tudom 20 evesen biztosra, meg akkor is ha van akinek meggyozodese, h valtozik ez meg..nem fog..most valtozott 2 eve, hatarozott NEM KELL GZEREK SOHA-felfogasra..
koszonom :)
Nem marhaság, csak szerinted. Én sokszor neveztem nevén a fiamat a pocakomban, mert muszáj volt a nevén szólítanom.
De hívta néha pocaklakónak is. Ritkán.
A pocakporték és manófalvizni kifejezlst életemben nem hallottam és nem használtam....
En is azt hittem,hogy szultel,az irasaid es a kepeid alapjan is... akkor minek szonokolsz itt a babak mellett,mikor azt sem tudod,hogy mirol irsz??? Az is lehet,hogy terhes leszel es elveteted,mert akkor "ut meg" igazan a gondolat es a felelem,hogy anya leszel...
Ezt imadom,jon es osztja azt eszt vmirol,amirol fogalma sincs! Egbekialto!
Mondd, tudsz olvasni?!!! Senki nem írt undorról, de látom hiába magyarázzuk, reménytelen eset vagy. Ahogy valaki már írta: pszichiáter!!! Pár év terápia, és el tudod viselni azokat akik nincsenek veled egy véleményen. Egyébként nem lennék a gyereked... Ilyen nagyfokú intolerancia kizárja a normális gyereknevelést.
Mindenkinek kellemes hétvégét, én most kiszállok.:)
Én sajnos kénytelen vagyok játszótér felé menni, mert anyuék mellett van egy, de már a terhesség előtt óta rettegek, hogy egyszer nekem is oka kell majd becsatlakoznom.:( Nagyon jó kis játszótér, de el nem tudom képzelni, hogy niről "beszélgetnék" az ottani anyukák többségével(!) a hányszor volt szex a múlt hónapban ill. meddig szopott a gyerek kérdéskörön kívűl, ami engem szégyeszemre nem köt le sőt baromira hidegen hagy!
Van más módja a gyerek szocializációjának?
Akkor te még nem jártál játszótér felé. Bár, az említett anyukák közül egy sem ismerne magára... A dolgozni akaró anyuka meg igenis kirívó példa. A dolgozni akaró, magát képző nő meg még ritkább.
Sajnos a társasházunk is (1 kivétellel) ilyennel van tele. Pár napja összefutottunk, és nevetni mertünk!! A jelen lévő két BBT. (férjem rövidítése, Búval Béleltek Társasága), úgy nézett ránk, mintha halálos bűnt követtünk volna el. Az említett anyuka után még egy félhangos megjegyzés is ment, hogy egy anya minek jár miniben.
Ha olyan boldogság az anyaság, akkor két kétgyermekes, diplomás, jó állásban lévő nő miért vág mindig olyan arcot, mintha citromba harapott volna?
Támadások vannak, közben meg azt sem tudjátok miről van szó.
Képzeld, bármilyen meglepő nincs még gyerekem, de nagyon is szeretnék!!! Elítélendő, hogy 20 évesen gyereket akarok???
Irtad,hogy azok akik nem akarnak gyereket,azok betegek... hat azert veled sincs am minden rendben!
20 evesen szultel egy gyereket a nagyvilagba es meg szeretnel... utana csinaltal eljegyzest,legalabbis a kepeid alapjan... abba belegondoltal,hogy mit csinalsz a gyerekkel,ha egyedul maradsz 20 evesen??? Szerintem ez is felelotlenseg. Gondolom egyetem mellett nincs idod babazni. Vagy forditva...
En 30 vagyok, a masadik gyerekemet varom es boldogga tesz az anyasag,de azt is megertem,aki nem akar anya lenni... attol meg lehet normalis az illeto!!! Szerinte meg azert nem vagy normalis,mert 20 evesen szultel,es ezzel a velemennyel nincs egyedul!!!
Es en igenis feltem a habtestem es a 48 kilom,de vissza is fogyok,amint megszultem.Es siman lehetsz 60 evesen is egyedul,mert nem csak rajtad mulik,hogy milyen lesz a gyereked!
Na erre én is ki vagyok "Pocaklakó". Mi Ő Alien??? Mindenkinek gyorsan letörtem a lelkesedését, aki ezzel a megnevezéssel közeledett!
(Bocs a késői reakcióért, de csak most olvasgatom a 300 alattiakat.)
Gyerek, baba, a nevén szólítani stb.
Érdekes, hogy régen nem használtak ilyen bárgyú kifejezéseket. A büdös életben nem hallottam anyám korabeli nőket "pocakportékázni" meg "manófalvizni". És a környezetemben mindenkit -anyákat is- ver a víz az ilyen marhaságoktól.