Miért nem akarok gyereket? (beszélgetés)
:) na ilyet öröm olvasni! Végre valaki aki normálisan gondolkodik és nem száll el a gyerekétől. Ha lenne gyerekem, én is úgy nevelném, hogy tudjon viselkedni, mert csak így válhat belőle normális felnőtt.
Igen kerlek szepen, en:
-utazgatni akarok
-ismerkedni
-egyszeruen elni
En a penzt hasznalom fel, hogy hozza segitsen a boldogsaghoz, mig te egy emberi lenyt..dehat nincs ebben semmi rosz, picit onzo goreny dolog..de na, valakinek igy is kell elni
Nah én is ezt mondtam, de nem nagyon értik meg! :D
....senki nem beszél itt ilyen butaságokról...teljesen elkanyarodtok a témától...
Ne haragudj, de nagyon úgy tűnik, hogy oda jutottunk, hogy vagy Te és van mindenki más itt. (max. még egy emberke áll melletted talán) Még az anyukák sem osztják a Te meglehetősen egyedi nézeteidet. Szerintem nem hiányoznál senkinek, ha elhagynád a fórumot.
Nah már értelek is!
Elég pénz éhes vagy, akinek még kikell élnie magát, de rendesen!!!
Most teljesen jellemezted magad! :D
Es az az o dontesuk, es neked semmi kozod!
látom még mindig nyomatjátok.. :D
Elismerem... az azert hozzatartozik,hogy a nyaron azert jartam ritkan,mert muszaj volt fekudnom a picur miatt,minden kimozdulasomkor azt hittuk,hogy elveteltem,ezert muszaj volt fekudni.
Kedves gerbil! Az ilyesfajta emberekre, mint te, az egyik kedves fórumozó, aki ide tévedt, ezt vélekedte: "Anyám borogass!
Beleolvastam a fórumba!
Én nem szoktam káromkodni, csak néha!
Abból a kevésből, amit olvastam, válogatott barmok vannak ott!
Beképzelt és rosszindulatú emberek!
A férjemnek van egy édes mondása:" Nekik az fáj, hogy másnak nem fáj!"
Ennyi az egész!
Lelkileg szegény emberek, és ennyi!"
Akkor pottyantson a koldous is egyet. Kit erdekel a penz? szuljon mindneki vagy 6 gyereket, a vilag eltartsa majd a hatan. Az meg hogy a gyereknek allanodan nelkuloznie kell mindneben, mit erdekel?
Hogy instabil kapcsolatban vagyunk, es apu elhagyassal fenyeget? Nem szamit, lehet szulni, nem leszunk egyedul, lehet a kapcsolat is megjavul idovel, hasznaljuk a gyereket mint kis kalapacs, ami mindent megjavit...
Az sincs ahol lakni? Eleszunk anyameknal, majd a kapcsolat megrohad idovel, de nem baj, emert van gyerek, es nem vagyunk egyedul, ha elhagynak sem.
Gyerunk szulni!!!
Koszonom!
Es pont errol beszeltem,orulok,hogy vegre megertetted. Nem kell megvarni mig meggazdagodsz,de par evig szamitani kell a jovedelemkiesesre es ezt 20 evesen eleg nehez elore biztositani... erre gondoltam...
Hahaha :) igen ez az, pontosan így van, de jó, hogy nem kell még egyszer leírnom, mert már írtam hasonlót. Mind az 5 soroddal tökéletesen egyetértek.
Sajnos igen, rengeteg korombeli gondolkodik így, mint te! Mert ők inkább buliznak, isznak, drogoznak, ebből áll az életük, és ezért nem kell nekik gyerek! Tereled a szót, közben meg tudom, hogy igazat mondok, csak próbálod erről terelni a figyelmet!
En tiszta szivembol megertelek,en is utalom,mikor a gyerekektol hangos minden,pedig nekem is van... lehet szigoru vagyok,de mindig raszolok,hogy ne ordibaljon,ne dongessen... ha engem idegesit,mast hogy a francba ne idegesitene az en gyerekem?
Szia ! te mit keresel itt?? nem értem!
kerdezd meg tole :)
btw, nem az en anyukamrol beszelnuk jelenleg, hanem arrol, h te azert szulsz vagy szultel, h neked legyen jobb..s h a fonnyadt tesded legyen aki latogassa...
En nem banom ha nem latogassa az enyemet senki, es nagyon jol megvagyok es leszek gyerek nelkul is.
Azoknak akiknek van azoknak sok boldogsagot, de az ilyeneknek mint te akik mocskolnak azert masokat mert nekik nem kell gyerek..hat..no comment..
A nagyszülőket sajnálom, részvétem!
Egyedül nem is sikerülne nekem, bár ha nagyon akarnám lehet, de van párom, akivel nagyon szeretjük egymást, és így könnyebb lenne! A másik, olvastam cikket is erről, hogy ha a megfelelő anyagi háttérre várunk, akkor vagy soha nem lesz gyerekünk, vagy akkor, mikor már késő és nem tudjuk kihordani. Mert a gyereknek pénzből nem tudsz szeretetet venni és törődést! Nekem sem volt meg mindenem, még is imádom az anyukámat, és nem a pénz volt a lényeg!
Nem, nincsenek. Van 3 nálam 14 és 16 évvel fiatalabb unokatesóm, de soha az életben nem érdeklődtem irántuk. Soha nem dajkáltam őket, nem pelenkáztam őket, semmi. Mert nem éreztem erre vágyat. És soha nem találtam őket "hű de aranyos"-nak. Felnőttkoromban meg már egyáltalán nincsenek a környezetemben kisgyerekek és nem is akarom, hogy legyenek. A szomszédok gyerekeitől is kivagyok, amikor ordítoznak a kertben,mert nem képesek normális, emberi hangerővel beszélni. (persze a szüleik is hasonlóak)
Leginkabb felelmet es iszonyatot az ismeretlentol,vagy gyulolheti az ismeretlent... en is rettegtem,hogy vajon milyen lesz,megallom-e majd a helyem mellette,jo anya leszek-e,de undorodni nem undorodtam... az teljesen mas... undorodsz,ha vki reszegen odahanyt,vagy hasonlo... szerintem...
A TE anyukád NEM azért szült, mert SZERETETT volna téged, NEM azért, mert öröme volt benned, és NEM azért mert ez az élet rendje, IGAZ???
Kerlek ne butazz le foloslegesen,mert pont,hogy te nem vagy tisztaban a szo jelentesevel... nem feltetlenul undort jelent...
Magambol semmi estere sem,mivel semmi segitsegem nincs,minden nagyszulo meghalt sajnos,ezert csak magunkra szamithatunk... de nehogy mar azt mondanad nekem,hogy 20 evesen egyedul el tudnal tartani egy gyereket a gyesbol,mert lekarmolom magam... nem irtam butasagot,csak arra probaltam felhivni a figyelmed,hogy 20 evesen szerintem meg korai,mert nincs anyagi hatter,de lehet neked van,mert otthonrol tamogatnak,de az nem tied. Erted?
Sajnos nem szoltam. Ha szoltam volna, nem lennek itt..
Kielegito valszt adtam?
Amugy TE akarod, h szulessen, TE, azert, h NEKED legyen oromed benne, hogy a TE elet celod teljesuljon, es, hogy a TE fonnyadT tested legyen aki latogassa majd...xD
Es amit irtal abbol ez mind kiderul, meg az, h veletlenul sem azert szulod, h NEKI eleted adj :)
Az olyanokat én is megértem, mivel 2 évvel ezelőtt még én sem akartam gyereket! Teljesen el kanyarodtuk már a témától, és felesleges dolgokkal próbáltok támadni, amin szinte már dőlök a nevetéstől! :)
Csak, hogy eljutottunk idáig! Akkor szerinted aki fóbiás egy babától, az mit érez?
Es attol,hogy anya vagyok,meg megerthetem azokat is akik nem akarnak anyak lenni vmiert,de az olyanokat mint te,nem nagyon ertem... bocsi...
A fobia szo jelentese a magyar ertelmezo szotar szerint:
Félelem, gyűlölet, iszonyat
Olvasni tudsz kérlek???
A gyerek akar születni, vagy én akarom, hogy szülessen?
Ha nem akarnám, akkor lehet nem születne meg nem???
Te szóltál anyucinak, hogy hozzon világra? De jó neked! Hogy csináltad?
További ajánlott fórumok: