Miért nem akarok gyereket? (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Miért nem akarok gyereket?
Na varj, van, hogy meg neked fizetnek erte, es nem te kolcsonzod ki, hanem pl. baby szatyor?
Akkor legalabb megtudod mi a gyerek :)... es az visszaadhato :)
ez a gyerekkölcsönző nem is hülyeség.Úgysincs egy gyerek sem a közelemben,tehát végül is azt sem tudom,hogy mire vállalkozom.Később meg már nincs visszatánc,ez kicsit para...
Kölcsönzök egyet,legalább megnézhetem,milyen:)
abszolúte,de tényleg nem akarok belemenni,mert elég néhány pc mondat,és rögtön infarktust kapok:)
Mielőtt még gyerekem lehetne...
eltem Mo-on is sokszor 10 evet :).
Teljesen igazad van, otthon teljesen mas a kozeg, a kozbisztonsag, ne felj, amig ott eltem, en sem gondoltam, mindent igy, foleg nem az embercsoportok ilyesfajta egyenjogusagat nem gondoltam igy (huu, de korul kellett irni, mert leirni sem szeretem... mert nem akarok senkit megbantani vele). De a melegekrol igy velekedtem akkor is :).
húúú.de láccik,hogy amerikában élsz...)édes naivitás...
ebbe ne menjünk bele,mert csak felhergelem magam,változtatni meg úgysem tudok rajta.
Beszélgessünk könnyedebb témákról,pl. éhező milliókról Afrikában:)
Na igen, volt egy hatalmas szaju fekete politikus, ugy szajkozta, hogy istan ellen valo a melegek hazassaga, hogy tole volt minden hircsatorna hires... Majd egy szep napom a pici hon szeretett kislanya bejelentette, hogy leszbikus...
Vege lett a hiper-szuper karrierjenek apucinak...
ej... te ismersz regrol... :)) jah, biztosan meleg vagyok, mert erdekel valami :PPP...
(sugok, dolgoztam a mediaban :PPP)
szerintem ezen a czeizel-dolgon nem érdemes kiakadni.Mint orvos,nem tudom,hogy milyen,de szerintem azért mondja,hogy a homoszexualitás genetikai alapú,mert csak így tudja elviselni,hogy a saját fia homokos.
Főleg,hogy úgy gondolja,hogy csak a férfiaknál genetikai eredetű,és anyai ágon öröklődik.
Így biztos nem az ő "hibája"
annak kene lennem? (errol is irtam tiz-husz oldallal ezelott...)
De lecsillapitom a kivancsisagod: nem vagyok az, csak liberalis :). Es orulok, hogyha valakit nem nyomnak el pusztan azert, mert azonos nemuvel gyuri a lepedot :), vagy a borszine miatt, vagy a szarmazasa miatt, vagy a koversege / sovanysaga miatt. :)). Igy, ha a melegekrol esik szo, akkor orulok a liberalis hozzaallasnak, es engem is foglalkoztat a miert, hogy valaki hogy jon ra, hogy alakul ki benne, miert is tortenik ez egy emberrel... stb.
(de ugyanilyen hatalamas erdeklodessel vagyok az allatok irant, foleg a nagymacskuszok, farkasok, kulonleges vizi lenyek... stb.)
nekem is lecenzúrázta,azért írtam bűzi-nek.
Szóval akkor meleg vagy?
ha téjékozott meleg kérdésben, és nem csupán Blikk szerű infói vannak gondolom csak az lehet.
:)
Elobb bemasoltam az orvoscsoportosize nevet, (sosem birom megjegyezni oket) azokkal volt a riportcsoport fokent...
Kerestem juutuubon rola valamit, de nincs fent... (gondolom csak meg...) reszlet sem a dokumentumfilmrol...