Miért nem akarok gyereket? (beszélgetés)
mér érthető???én 36 vagyok,oszt most szeretnék.Naaaa
ne is mond, majd biztos korán ébreszt a fiam...
Húzzál aludni, hogy legalább egyikünk ne legyen holnap mosott trotty :)
kis fiatalka, ja közel 20 éved van, hogy gyereket szülj, nem is 10.
persze, érthető, hogy 35 fölött nem szeretnél
Értem, ezért sem ítélek el egy nőt, pedig én sosem tenném. Tudom, soha se mondjam, hogy soha
Jó éjt, te nehezen érthető lány ;) Nekem meg még dolgoznom kell, de órák óta itt tolom az ipart :P
Ezt én nem így gondolom. Jól döntöttem. De az hosszú, hogy miért.
Ja, annyi minden lefolyt már közel 50 oldal alatt, hogy tlán már te sem tudod, hogy arab vagy-e vagy sem, én meg azt, hogy én vagyok én, vagy a macskám sem :DDDD
lehet, nem várt baba lenne és imádnád mindennél jobban, sőt biztos vagyok benne:)
És azt sem mondom 100%-ra, hogy a kitűzött határidő előtt nem gondolom meg magam, sőt azt sem, hogy ha becsúszik a gebasz, akkor képes lennék elvetetni.
Most olvastam vissza, hogy hezitálsz, nem tudod, de majd a férjed szeretne.
annyian voltunk ezen a fórumon, hogy hajaj.
Én is levontam egy következtetést. Ezek szerint tévesen. Ne ragozzuk tovább, kész.
Mivel nem tudom, hogy 10 év múlva mit fogok gondolni, hol leszek, mit csinálok, milyenek a körülményeim (mindezt pusztán azért, mert nem vagyok jós), ezért nem tudom.
De honnan jött az, hogy én elkönyveltem, hogy nem lesz jobb az én anyagi körülményem?
Szóval, szeretnél gyereket?
Én kerek-perec leírtam másodszor, hogy mi a pontos állásom, mert kétszer rosszul szűrted le a végkövetkeztetést. Te meg azt hiszel, amit akarsz. Kezdesz már megint túlon-túl "félreérteni", úgyhogy én ezt most itt zártam.
????
az enyém???
én nem filléreskedem, még gyerek mellett sem.
te írtad ezt, ebből és alapból a gyerekkel kapcsolatos hozzászólásodból gondoltam, hogy nem szeretnél gyereket.
Te elkönyvelted, hogy soha nem lesz jobb az anyagi körülményed, mint a mostani. Én nem.
én?
dehogyis.
ezt te írtad.
Már megint kötözködni akarsz?
Dehogy tudom nálad jobban.
Jah, hogy mégis szeretnél? Vagy hezitálsz?
A hozzászólásaidból nekem nem az jött le, hogy nem nagyon akarsz, inkább lemondasz a gyerekről, minthogy filléreskedj pld.
Miiii????!!!!!! te jobban tudod nálam, hogy akarok-e gyereket vagy nem? pontosan miért is nem akarok soha? mikor is döntöttem ezt el?
azt akartam, hogy csak azok tudják, ki vagyok és olvassák a naplómat, akik szeretném, hogy tudják és olvassák:)
hú, ez nagyon skizón hangzott...
csak mert:)
Na de komolyan, váltottam, elég sokan ismernek itt és gondoltam jól elbújok az új nevem mögé. Ezen a néven senkinek meg sem fordul a fejében, ki is vagyok igazán:)
További ajánlott fórumok: