Miért kell puhán maradó anyag, alsó fogsorokba (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Miért kell puhán maradó anyag, alsó fogsorokba
Szia drága Lolita!
Mi az, hogy lőttek? Allergiás vagy rá vagy nem fogadja be a szervezeted?
Esetleg ha felkeresnél egy másik dokit, és meghallgatnád őt is, hogy mit lehet tenni?
Tegnap összeomlottam:((
Csináltattam egy röntgent és azt mutatja,hogy 4 implantátumnak lőttek:((
Nem tudom mi lesz....
Jaj, Erzsikém, de peches vagy! Valóban azt hallottam, hogy nem mindenkinek jó az impl., van aki allergiás rá, van akinek nem fogan meg és ilyesmi, - csak azt nem tudom, hogy miért nem mondják meg előre! Nem tudják ezt előre megállapítani az orvosok?! Totál gáz, hogy így elvész a belefektetett pénzösszeg!
Ki kell bírnod!!!!!!!! (Ha belegebedsz is!!!!)
Nagyon el vagyok keseredve:((
Hétfőn másodjára tisztította ki a azt amit fogínyformázó csavarozott.Annyira fájt mikor a savat belenyomta 3*,hogy azt hittem meghalok:(Ma bal oldalon,beduzzadt az államnál,olyan mintha 1 szem cukor lenne a számba:(
Holnap,vagy hétfőn meg kell mutatnom,mert hétfőn fekszek be a kórházba 150 km-re a lakóhelyemtől,egy légzőszervi osztályra,az allergiás asztmára kapok kezelést minden évben.
Már az is megfordult a fejembe,mi van ha ki kell szedni,mert nem bírom??? :((
Még jó, hogy csak hitted!
Ma itt voltak a darázsirtók, egyenlőre sÍnen vagyok!
Mi van már megint?! Gyógyulj már meg!
Csak az implantátumot nehogy kilökdösse:(
TEGNAP AZT HITTEM MEGHALOK:(
Én rám már 1 éve jár sajnos.
Köszi.
Atikám, nekem is hiányoztál, de tudtam, hogyha nem jelentkezel sínre került az életed.
Jó egészséget kívánok a munkádhoz!
Jó helyen vagy, mi sokszor voltunk Nyíregyháza-sóstón, az állatkertben és a Júlia-fürdőben.
Érezd jól magad!
Ejnye, Erzsikém, a kakukkfióka kilökdösi a fészekből az ártatlan kis madarakat!
Most egy kicsit Rád járt a rúd, de biztos kihevered hamarosan!
Gyógyulj meg minél előbb!
Ez csak természetes,hiszen sorstársak vagyunk,régóta beszélgetünk már itt:)
Én tényleg jól megszenvedek,olyan vagyok mint a kakukkfióka,kilógok a sorból.Velem minden megtörténik.Ilyen az Én szerencsém:(
Már jobban vagyok,azzal hogy átmosta,megkönnyebbült.
Köszönöm a jókívánságodat,puszi.
Szia!
De örülök,hogy sikerült a meló,már nagyon hiányoltalak:)Látod,lassan miden kialakul.
A lottón is kerülget a szerencse:)
Én most nagyon sz@rul vagyok:(Egy órája jöttem vissza a fogorvostól.A fogsor 2 hete csinált egy gennytasakot,az egyik implantátumot fel kellett szabadítani,ínyformázó csavart rakott be.
Ma mentem vissza,de nagyon megszenvedtem:(
Átmosta savval,de azt hittem odatojok,mondtam is,hogy fáj,kaptam Cataflánt,de annyi mint halottnak a csók:( Egész úton potyogott a könnyem,pedig nem akartam sírni.
Nagyon megszenvedek:(
További sok szerencsét!
kiegészités: tiszalökön van a szállásom de nyíregyen dolgozom.
cupp
ati
szioka:) na letisztult a köd és előbukkantam mint a szürkeszamár:) igen ha lehet mondani bejött a meló, itt vagyok nyiregyházán, mobilnetem van a vodától. az otthonit is fizetem mert decemberig hüségidős:( 700 nettóban vagyok a cégnél napi 10 órában hétköznap, szombaton meg 8 órában, nem sok időm van netezni:) de ide mindenképpen feljövök hozzátok kedves lolita és andi. ha minden jólmegy akkor ezévben lessz fogam, nem a pénz miatt nem lessz hamar hanem találni kéne egy jó technikust nyíregyházán, mert a szülőfalumban nem sokat leszek és nem ott akarom megcsináltatni, inkább itt nyíregyen mert ha korrigálni kell akkor itt legyen közel. 4 órában jelentenek be, hát ez van ennek is örülök, de a lényeg a pénz nekem most, hogyazt megkapjam a nettó 700 at. NYERTEM A LOTTÓN:)))) kemény 4 találat a skandin 1150 ft, ebből nem lessz fogsor:)) puszika nektek gyógyuljatok szépen, üdv és puszi lolitának és andinak.
cup
ati
Ati merre vagy??? Úgy el tűntél....
Biztos jól összejött a meló,annak a jele:)
Vagy már csináltatod a fogadat is???
Jó fogtechnikussal dolgozik a doki.
Az én régi dokimhoz háromszor is vissza kellett menni, olyan trehány munkát végeztek. Aztán hagytam a fenébe, kerestem egy fogtechnikust, másfél óra alatt egy ötösért kijavította, kapcsokat is tett rá és nem kellett ragasztó.
Most az implantátumok után a szájsebész legalább 8-szor harapás-próbát csinált, pár nap múlva kész lett az ideiglenes, kicsit csiszolt rajta, beragasztotta, - jó lett, de azért már várom a november közepét!
Úgy vagyok vele,a sok rossz után már csak a jó jöhet.
Ínyformázó csavart rakott be,valóban volt egy kis gyulladás.Átmosta valamivel és beigazította a fogsort,lehet használni.
Én is betartottam,de ezt nem mondhatom el,mert fájdogál az ínyem:(
Holnap délelőtt visszamegyek,mert kedd óta ott van egy dudor(gennyzacskó)
A fogsort sem tudom használni,mert allergiás vagyok rá:( Most meg fáj,be sem tudom rakni:(
Neked tényleg szerencséd van:)
A lehajlást én is érzem....
Reméljük minden rendben lesz...
Nem kellemes,de kibírható a varratszedés.
Én is betartok mindent, amit mondtak. Érdekes módon nem érzek semmit, mintha nem is történt volna semmi. Na persze azt a 4 órát nem felejtem el. Visszamentem 1 hét múlva varratszedésre, de megvizsgált a doki és mondta, hogy szó sem lehet róla.
Már jókat nevetünk, épp az előbb mondta a férjem, hogy úgy villogok itt az ideiglenes fogsorommal, hogy megszokom és kár volt impl.-t betetetni.
Igen, még mindig bennem van, ugyans a doki elment 2 hét szabira, és a legkorábbi időpont csütörtökre esett. Így lesz 19 napra a varratszedés.
Persze ez nem a legkellemesebb dolog, de tulajdonképpen nem árt vele.
Nekem sem szedték ki olyan hamar, - bár igaz a csontfeltöltés más, ha nem gyógyul be teljesen és kiszedik a varratot, kieshet a csont.
Egyébként mindenkinél más a gyógyulási idő.
Még benned van a varrat???????
Azt 1 hét után ki szokták venni....
További ajánlott fórumok:
- Vajon mi lesz, ha örökre egyedül maradok?
- Mit fogyasszak, ha este rámtör az éhség? (Amitől garantáltan nem maradok éhes, és persze nem rakódik le.)
- Tényleg hiba volt, hogy ennyiért dobtam egy jó pasit? Egyedül maradok így?
- Milyen vizsgálatokról maradok le, és milyen következményei lehetnek a manóra nézve, ha csak 18 hetes terhesen lát először doki?
- Külföldön hàzasodtam, itt is maradok, de ahhoz kell még egy papir, amin àll, hogy nem vagyok büntetett. Hol szerezhetem be ezt?
- Kedden feladtak nekem egy csomagot, "postán maradónak" kértem. Mennyi idő még megkapom?