Miért kell puhán maradó anyag, alsó fogsorokba (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Miért kell puhán maradó anyag, alsó fogsorokba
szia az már nem is sok idő:)))
puszi
ati
sziasztok, kicsit offolok:) lehet vagy 3 hétig nem irok ide mert megyek dolgozni nyiregyházára, 5 nap próbaidő és ha ugy látják akkor véglegesitenek, kértem az oviból 5 nap szabit hogy ne essek két szék közzé, ha oké lessz az 5 napom akkor maradok nyiregyházán , ha nem jön be akkor visszakerülök az oviba:)) 650 nettót kapok plusz azállást az 5 napra óránként, az 5 nap után meg 800 ft per óra ha megfelelek. utazást téritik, remélem nem csapnak majd be, majd irok mire jártam de lehet 3 hét mulva irok mert ha sikerül az 5 nap akkor nem jövök haza és nemtudom milyen netes lehetőségeim lesznek ott. napi 10-12 órában kell nyomni , hegesztő és lakatos munka lessz. ugyhogy lehet hamarabb lessz fogam mint hittem,
más: lolita! a skandináv lottón 2 szelvényen is 3 asom volt, már csak 4 hét és telitalálatom lessz:)) vagy hamarabb?, drukkoljatok
puszi
ati
Köszönöm szépen!
Túl vagyok rajta!
És még 4 hónap, - te jó szagú...!!!!!
Gondolok Rád!!!
Puszi.
SZÉP NAPOT MINDENKINEK!
Ma kiszedik a felsőből is a varratokat!
Köszike!
Szép napot mindenkinek!
szia, na énis drukkolok akkor neked
puszi
ati
ha jól számolok akkor még 6 hét, és telitalálatom lecc, húú de jóóóó:)
puszi
ati
szia, köszönöm hogy drukkolsz:) nem irtam hogy impimm lesz csak annyit hogy lessz fogam:) ha nyerek akkor hamarabb:)
puszi
ati
Szép napot!
Magam részéről köszönöm, hogy gondolsz rám!
Nem azt mondtad, hogy ha lenne rá pénzed, akkor sem ültethetnének be impl.-t?
Persze, hogy drukkolunk Neked is! És persze a skandidnak is! "Istenem a Mennyekbe, - add, hogy Atinak menjen be!"
Legközelebb már kettő találatod lesz és így tovább:)))
Türelem:)Én is az vagyok:)
pff sajnos nem nyertem, csak 1 találatom volt, de sebaj, még 4 hétig érvényes, és haakkor sem nyerek veszek másikat, most 6 os találat 98 db volt(313 995 ft), egyszer csakrámkerül a sor mégha nem is telitalálatom lessz:))
puszi
ati
Jajjjj,de Édes vagy!!!!:))))
Szurkolok ám:))) Nekem nem baj ha nem jut,legalább annyit nyerj,hogy Neked összejöjjön:)
Legyél türelmes,ki kell várni a csontosodást,hogy sikeres legyen....
A nagy beavatkozáson túl vagy/vagyunk,biztatjuk egymást,nem lesz semmi baj:)
Az biztos,hogy megszenvedünk érte.
Nekem az alábélelés után megint előjött a műanyag allergiám.... szenvedek...
Ha nincs bent semmi bajom.Ha berakom ég ,csíp:(
Jövőhéten visszamegyek...
sziasztok ma FOGadtam a skandináv lottóra. 5 heteset vettem. szóval FOGadtam hogy FOGhoz jussak:)) ma húzzák ,,ugyhogy tessék szurkolni andi és lolita.
talán reggel már vigyorgok(egyenlőre még fog nélkül) 603 millával a szemem előtt, sosem lehet tudni. nem irom hogy adok ennek annak mert akkor nem nyerek,:))) csak halkan és lábujjhegyen irom: andinak és lolitának adok az biztos:))
szép estét nektek,
ati
Én is fehér bőrű vagyok és kényes, ha vért vesznek csupa lila az egész karom, s ha valaki erősebben megfog, másnap már ott van az ujjlenyomata. Most szerencsés voltam, - persze ha nem kellett volna csontpótlást végezni, már kiszedték volna a varratokat. Higgyétek el, hogy nagy műtét volt: az orvos lefejtette a húst egészen az orrcsontig és közé tette az idegen csontot (marhát) úgy varrta össze duplán: a felső 2,5 óra volt, az alsó "csak" 1,5 óra.
A csontosodást meg kell várni, addig nem lehet rá fogakat ültetni.
Már jól vagyok, de ha az ínyemhez ér a nyelvem, bizony fáj!
Sebaj, igaza van K.fűnek, hogy gyógyulni FOG a FOG!
Most Ő következik, drukkoljunk Neki!!!!
A kékülés és a duzzanat ,nem a dokitól függ,mindenkinél más....
Én hajlamos vagyok rá,gyenge az érfalam,hamar kipukkad az ér a kezemen is,most nagy adagban szedem a C vitamint.
Tudom ,hogy vicceltél:)))
Nekem végig öltötte az egész ínyemet,nagyon sok varrat volt...
Azt olvastam,hogy a beültetés a húzáskor sokkal kíméletesebb,mert meg van a luk.
Nálam a gyógyult csontot kellett fúrni.
Igen,előre nézek és látom a fényt...:)))
El kezdtek mozogni alul,csak találgatni tudnak a dokik,lehet a vérnyomáscsökkentőm mellékhatása:(
Másikra állítottak.
Sokat vérzett és fájt az ínyem...
A röntgen kimutatta,hogy a csontból kimozdultak,nem volt más választásom:( 9 fogamat szedett ki...
A fölsőt szerencsére nem érte...
Nem is értem, miért mentél vissza hozzá, - már megvolt az időpontod az új dokihoz!
Írtam, hogy az régi fogdokim milyen károkat okozott nekem: alul, amikor leszedte a koronát a jó fogaimmal, és ott hagyott két mozgót, majd meghülyültem, - felülre rakott egy méregdrága porcelánkoronát, de nem tisztította meg rendesen a fogakat, így azok begyulladtak. Naná, hogy kerestem másik orvost, - nagyon jó szakember, precíz, alapos, mindent elmagyaráz és tök szimpi. Az asszisztensnője meg egy valóságos kis tündér: adogatta az eszközöket, simogatott, végig fogta a homlokomat. Higgyétek el, komoly szájműtéteken estem át, - nem voltak színeim, duzzanataim, - csütörtökön volt a második műtét, vasárnap már olyan jól voltam, hogy 7 tagú vendégre pazar lakomát tudtam készíteni.
További ajánlott fórumok:
- Vajon mi lesz, ha örökre egyedül maradok?
- Mit fogyasszak, ha este rámtör az éhség? (Amitől garantáltan nem maradok éhes, és persze nem rakódik le.)
- Tényleg hiba volt, hogy ennyiért dobtam egy jó pasit? Egyedül maradok így?
- Milyen vizsgálatokról maradok le, és milyen következményei lehetnek a manóra nézve, ha csak 18 hetes terhesen lát először doki?
- Külföldön hàzasodtam, itt is maradok, de ahhoz kell még egy papir, amin àll, hogy nem vagyok büntetett. Hol szerezhetem be ezt?
- Kedden feladtak nekem egy csomagot, "postán maradónak" kértem. Mennyi idő még megkapom?