Miért kell puhán maradó anyag, alsó fogsorokba (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Miért kell puhán maradó anyag, alsó fogsorokba
Miért nem lehet tejeset enni?
Ezt még így soha nem hallottam. Viszont most elkezdek kalciumot és magnéziumot szedni, hogy mielőbb megtörténjen a csontosodás. Remélem 2 hónap elég lesz!
dejó akkor már 3 szoros az esélyem a fogsorra:))
ati
ejnye bejnye:))
puszi szép estét neked.
ati
Szia!
A mai napon, az időjárás (pl:légnyomás) miatt is lassabban csillapodik a vérzés.
Amennyiben már nem szivárog, akkor OK! :)
Egyébként metsző, vagy őrlő fog volt? Gyulladt volt, avagy csak "egyszerűen" fájt?
:)))
Én sajnos a beültetés után megittam egy pohár tejet:(((
Hát,ez tényleg semmi munka,nem szakadsz bele...
Biztosan kialakul valami testhezálló munka is,ami jobban fizet.
Ma már jobban vagyok,azért érzem időnként,hogy sajog,még a felső saját fogaim is,onnét a fejembe sugárzik...
Én is lottózok,így megnő az esélyed,azonnal értesítelek,ha nyerek:)))
Puszi
osztom itt az észt fogatlanul ez jó ,,,,,:)))
ati
tejeset neegyél 1 hétig, meg szivószálat mellőzd, mert tévhit az hogy azzal lehet enni, nemjó mert szivóhatástól megindulhat a vérzés is.
üdv
ati
szia, nekem csak ötös lottóm van, csak kár hogy nem ötöstalálatú:)) ha nyerek akkor én is adok neked az tuti:) nameg lolitának is bizony:)
szép napot gyógyulj te is hamar!
pusz
ati
szio, ugylátszik jobb vagy az átlagnál gógyulás terén:))
a meló az nagyon fárasztó, a 4 órából ha 1 et dolgozni kell akkor sokat mondtam, csak ott kell lenni, ha van valami tennivaló, elmegyek a tizóraiért a napközibe és viszem az oviba toliszekérrel, meg az ebédet is ugyanigy, nagyjából ennyi. kész röhej:) nade mihest leszz komoly munka megyek,, mert nekem kevés a havi 30 ezer a bohóckodásért. vagy ha az andi nyer a lottón akkor megyek kérni és lessz fogam:)))
gyógyulj hamar!!
puszi
ati
szia, nekem 6 db ot huztak egymás mellet, igaz összevarták,, de még másnap reggel is szivárgott, de az nem baj mert tisztul a seb. elvérezni nem fogsz, de ha lüktetne vagy fájna akkor usgyi vissza a dokihoz.
üdv
ati
Sziasztok!
Én még annyira az elején vagyok, hogy 40 perce húzták ki a fogamat.
Sajnos még mindig vérzik. Szerintetek ez normális?
Köszönöm, megkaptam őket! Én csak 2 szelvénnyel játszom az 5-ön és 6-on.
További szép napot!
Szia!
Ma vagyok 10.napos és sokkal jobb már:)
Olvastam a fórumon ,nem itt hogy van aki 3-4 hétig is be van dagadva...:( Ezek szerint nem egyforma a gyógyulási időszak.
Köszönöm,hogy nyomon követed a gyógyulásomat:)
Dolgozol? Milyen a munka?
Puszi
szia, örömmel olvasom hogy jól vagy,
szép napot
puszi
ati
szia:) pedig én ráduszitottam egy egész fortuna hadsereget:) de lehet eltérített valaki más, és annak lett ezuttal szerencséje:) sajnos nekem nem lett 1 találatom sem, nade sebaj, majd a jövőhéten:)
puszi
ati
Szia Robi!
Örülök ,hogy válaszoltál:)
Már Nekem sincs duzzanat,a színem is a régi:)
Én kivárom a 3 hónap csontosodást,biztos ami biztos...csak azután tetetem fel a hidat.
Biztos lesz majd kérdésem,jelenleg nem tudok mit kérdezni.
Nagyon köszönöm a segítségedet!
sok sikert a munkádhoz:)
É D E S A T I K Á M !
Nem tudnád egy kicsit erősebben, hathatósabban művelni a fohászt a lottóm érdekében?! Csak egy kis kettest sikerült kiimádkoznod! Valamit nem jól csinálsz...
Már hárman álltok fogsorért sorba nálam. Nagyon gyengén muzsikálsz, kis fiam! DDD
Drága Róbert!
Komolyan mondom, nem értem! Nem érzek semmit, nem fáj semmi, nem érzek sebet, de még azt sem, hogy nincsenek alul fogaim! Nem is látszik, hogy nincsenek, pedig az a kis dagadás is lelohadt.
Csütörtökön jön a második menet (a felső), addig megint bátorságot kell gyűjtenem. Biztos jó lesz a végeredmény és nem lesz semmi galiba, - meg is szenvedek érte!
Szia Andrea!
Igyekszem, igyekszem.
A továbbképzéseken túl vagyok, de a Németországi munkalehetőség, egy picinyt elkeserített.
Ha nem "fekszem be" egy kinti labornak, a vállalkozás indítása horribile! Legalábbis a HUF-al számolva. Ajrónk pedig még nincs, meg nem is nagyon lesz!
Nyári szünet biztosan akad nekem is, de még nem tudom mikor.
Sok puszival: Rob Roy :)
Szia!
Igen szoktam hidakat készíteni, de szeretem megnézni az esetet, mielőtt elvállalom!
Legtöbbször párhuzamosítani kell az implantokat, hacsak nem sebészeti fúrósablonnal végezték a beavatkozást.
A párhuzamosítást a fogtechnikus végzi el, egy frézgéppel. Így (igaz, hogy az implant.némi anyagot veszít) párhuzamosra csiszolja az implantátum fejeket. Csak erre lehet a kész fogművet, jelen esetben a porc. hidat felhelyezni.
A megfelelően elkészített fogművet (jelesül kivehető fogsort), a műtétet követő (gyógyulás gyorsaságától függően: lobb nincs, duzzanat elmúlik, régi arcszín visszatér - egyébként erre érdemes-kell odafigyelni) kb. két hét után érdemes felrakatni.
Most hirtelen más nem jut eszembe, de kérdezz nyugodtan!
SZÉP NAPOT MINDENKINEK! Szia Ati!
Már túl vagyok rajta, jó buli volt!
A növény nevét nem írhatom le, mert állítólag reklámnak minősül!
szia. okés! kivánok neked nem sok, csak egy ötös telitalálatot:))) ami minimum 300 millió. nem tudom mikor lessz fogra pénzem, lehet télire. mert ebből a havi 32 ezerből nemigazán tudok sokat félretenni, ugy tudok spórolni, hogy mindent megtermelünk itthon, a kertben is, és kucukat csirkét, kacsát is vágunk,lekvárt főztem barackot, meggyet , fekete eperből is lekvárt csináltunk, és igy télen nem kell pénzt adni érte a boltban, igy tudok csak spórolni. 3 db nagy fagyasztóládát teszünk tele , minden finom jóval:))
üdv
ati
szia, örülök hogy jól vagy, és én is nevettem egy jót mikor olvastam a dokit te nyugtatgattad:))) és a doki tojik be helyetted:)) na szép napot! és mielőbbi gyógyulást kivánok
ati
További ajánlott fórumok:
- Vajon mi lesz, ha örökre egyedül maradok?
- Mit fogyasszak, ha este rámtör az éhség? (Amitől garantáltan nem maradok éhes, és persze nem rakódik le.)
- Tényleg hiba volt, hogy ennyiért dobtam egy jó pasit? Egyedül maradok így?
- Milyen vizsgálatokról maradok le, és milyen következményei lehetnek a manóra nézve, ha csak 18 hetes terhesen lát először doki?
- Külföldön hàzasodtam, itt is maradok, de ahhoz kell még egy papir, amin àll, hogy nem vagyok büntetett. Hol szerezhetem be ezt?
- Kedden feladtak nekem egy csomagot, "postán maradónak" kértem. Mennyi idő még megkapom?