Miért kell puhán maradó anyag, alsó fogsorokba (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Miért kell puhán maradó anyag, alsó fogsorokba
KÖSZÖNÖM A JÓKÍVÁNSÁGODAT:))
Szenvedtem nagyon sokat,remélem véget ér...
Most semmire nem tudok gondolni,csak arra,hogy megszabaduljak tőle...
Gratulálok a Lányodék esküvőjéhez,sok boldogságot kívánok nekik.
Téged viszont teljes szívből sajnállak,rengeteget szenvedtél,és eredmény sehol. A beleölt anyagiakat vissza tudod szerezni?
Holnap szorítok Neked,és várom a beszámolódat,mi történt az orvosnál.
Köszönöm,hogy gondoltál Rám:))
Még nem tudok erről a fogdologról többet írni,majd ha túl leszek rajta...nagyon nehéz:(((
Nálam nagy baj van:(((
Aranyos vagy,hogy szorítasz,Rám fér.
Szia Lolita!
A gyönyörű esküvőnek nagyon örülök -gondoltam rád szombaton! :)
Az implantátummal kapcsolatban pedig nagyon sajnálom,hogy nem fogadta be a szervezeted. :(((
Mi lehet az oka? Nem mondta a dokid?
Nem lehet esetleg azt, hogy pár hónap pihenő után újra belevágj, és megcsináltasd?
Időnként velem is előfordult, hogy az iszonyat fájdalom közepette arra gondoltam, hogy kivetetem, nem bírom tovább..... aztán összeszedtem magam, és szerencsére sikerült újra és újra legyőznöm a kétségbeesést.
Én az arcüregemmel szenvedek nagyon, és még mindig nem sikerült a fájdalomcsillapítót leraknom.Sőt, amióta elfogyott az antibiotikum, mintha erősebb lenne a fájdalmam.
Holnap ha mész az orvoshoz, próbálj meg vele higgadtan beszélni, hátha van alternatív megoldás az implantátum eltávolítás helyett.
Szorítani fogok neked 10 órakor!
Puszi
Köszi a drukkolást,minden szép és jó volt,:))
Ha a holnapi napra gondolok,már reszketek:((
Köszönöm a biztatást,Rám fér...
Holnap is szoríts értem,mert megszabadulok a "gonosztól".
Gyönyörű volt az esküvő az Én drága Lányom és vejem:)
Köszönöm szépen:)) Gyönyörű volt:)
Igen megoldódik a problémám,mert sajnos így jártam és muszáj:((
Köszönöm a jókívánságodat,gyönyörű esküvő volt és a Lányom a legszebb a világon:)))
Holnap 10 kor eltávolítják az összes implantátumomat:(
Szép hétvégét és további gyógyulást!
Pár napra elhúzom a csíkot, - jók legyetek!
Mindenkit ölelek!
Még nem múlt el teljesen az aftám -bár folyamatosan kezelem- de már legalább nem fáj!
Az arcom,fejem is fájdogál még, és a szájzáram is megvan még, de mind napról-napra jobb! :)
Ez már a gyógyulás útja! :)
Puszi
Nagyon sok boldogságot kívánok a lányodéknak!
Örülök, hogy most ez a legfontosabb Neked! Látom, végre kimászol a gödörből! Puszillak!
Köszönöm, hogy örültök nekem, és hogy aggódtatok értem! :)
Lolita! Remélem csupa jó hírekkel szolgálsz, de persze addig is koncentrálj a lányod esküvőjére, -nagy nap lesz az! :)
Sok boldogságot kívánok ismeretlenül is az ifjú párnak! :)
Sziasztok!
Örülök,hogy jól vagytok.
Én ma megtaláltam a megoldást,már tisztán látok...
Nemsoká vége a szenvedésemnek.Most a Lányomnak az esküvőjére kell gondolnom ami szombaton lesz,aztán jövök Én.
Majd megírom Nektek,most ennyit dióhéjban...
Gondoltam megosztom mindenkivel, hogy a fájdalmaim enyhültek az elmúlt pár nap alatt, már nem szedem a Cataflamot, csak naponta 1 vagy 2 Advilt. A szájzáram is engedett, bár még mindig nem tudom teljes terjedelmében kinyitni.
A varratszedéskor a doki azt mondta, hogy az arcüreg gyógyulása egy lassú folyamat.... Meg hát ugye a korábbi doki szétcincálta az arcüreg-nyálkahártyámat..... :(
További ajánlott fórumok:
- Vajon mi lesz, ha örökre egyedül maradok?
- Mit fogyasszak, ha este rámtör az éhség? (Amitől garantáltan nem maradok éhes, és persze nem rakódik le.)
- Tényleg hiba volt, hogy ennyiért dobtam egy jó pasit? Egyedül maradok így?
- Milyen vizsgálatokról maradok le, és milyen következményei lehetnek a manóra nézve, ha csak 18 hetes terhesen lát először doki?
- Külföldön hàzasodtam, itt is maradok, de ahhoz kell még egy papir, amin àll, hogy nem vagyok büntetett. Hol szerezhetem be ezt?
- Kedden feladtak nekem egy csomagot, "postán maradónak" kértem. Mennyi idő még megkapom?