Miért kell puhán maradó anyag, alsó fogsorokba (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Miért kell puhán maradó anyag, alsó fogsorokba
Akkor honnan a fenéből tudjam, hogy befogadta-e az idegen csontot az enyém?! Az is bosszant, hogy mindenkinek van valami baja, csak nekem nincs!!!
Persze sajnálok mindenkit, akinek problémája van, csak nem értem, hogy miért vagyok egyedül, mint Ábel a rengetegben...
Ezt nagyon rosszul gondolod.. Nem kell semmit érezned,akkor jó.A lüktetés ,gyulladás.Nekem meg aztán olyan szinten elhiheted,hogy ajaj:D
Én az olyanokat is sajnálom,akiknek van lehetősége,mert sokat tettek érte,hogy legyen,de ennek ellenére borzasztó szerencsétlenek...
Tuti, hogy afta volt! Próbáljátok citromkarikával bedörzsölni, - naponta többször. Persze nagyon csíp.
A gyógyulásról annyit, hogy szerintem lüktetnie kéne ahogy csontosodik. Egyenlőre nem vagyok ideges.
Nagyon sajnálom azokat, akiknek nincs ilyen műtétre lehetősége vagy egészségügyi vagy anyagi okok miatt...
Alaposan utánaolvastam az aftának, több oldalon is 1-2-3 hetet írnak a gyógyyulási időnek.
Nekem lassan egy hete megvan, de egyelőre nem úgy néz ki, mintha el akarna tűnni.
És hogy mi jó rá??? Valójában :SEMMI! :(
Az immunrendszert kell erősíteni.
Puszi
Több féle afta van,de a leggyakoribb a Mikulicz-féle afta.Fajtától,és az immunrendszer erősségétől függ,hogy milyen gyorsan gyógyul.De általában 1 hét.
A gyerekeknél használatos szájpenészen kívül az aftára is jó állítólag a : Glicericum Boraxatumos (rózsaméz).Gyógyszertárban lehet kapni,nem olyan drága.Sajnos az adagolást nem tudom.De nagyon fontos a megfelelő mennyiség,mert különben mérgező!!!!!!!!
Nekem is kijött aftám nemrég,10 nap alatt gyógyult,nagyon fájt.
Puszi Nektek!
Szia Andrea! Az afta nem múlik el 2 nap alatt, az valami más lehetett, ami neked volt. Sajnos 1-2 vagy akár 3 hétig is eltarthat a teljes gyógyulás.
Régebben nekem is előfordultak pici hólyagok a számban, amit 1-2 nap alatt el tudtam tűntetni, akkor azt hittem, hogy az az afta, egészen mostanáig.:(
Attól ne félj, hogy valami nem lenne nálad rendben, azt nem fogod érezni, ha a szervezeted befogadta az implantátumot, és becsontosodott. Pont hogy természetes érzést vált ki! :)
Puszi
Nem olyan biztos, hogy rendben van nálam a dolog. Szerintem kellene éreznem az "átalakulást", azaz a benövekedést vagy befogadást (vagy mittomén).
Azt mondta a vak is, hogy "majd meglátjuk".
Borzasztó, ami Veled történt, beszámítva az előzményeket! Légy büszke magadra, hogy pozitívan állsz a dolgokhoz és nem hagyod el magad!
Sugározz át Lolitára pozitív energiát, - ne hagyd kárba veszni ezt a csodálatos adottságot, amivel megáldott a sors!
Kedves Marúcia! Köszönöm az együttérzést! :)
A sok megpróbáltatás ellenére mégis azt érzem, hogy rendbe jövök, és lesz még szép mosolyom! :)
Puszi Neked is :)
Köszönöm a jókívánságot! :))
Sajnos nem maradhatok otthon, muszáj dolgoznom! :(
Szörnyű lehet így dolgozni:(
Jobbulást kívánok!
Köszönöm, azon vagyok! :)
Azért tűntem el, mert a nyavajáim mellett dolgoztam napi 8-9 órát, mire hazaértem már teljesen hulla voltam a fórumozáshoz.
Ha minden igaz, hétfőn kiszedik a varratokat, bár így tele aftával nem is tudom, hogy lehet e egyáltalán. Na, majd kiderül.
Köszönöm!
Javaslom,hogy kérjél papírt majd legközelebb,ha mész a szintetikus csontpótlásról/fajta/,és az implantátumokról is.
Reméltem,hogy azért tűntél el,mert minden ok,sajnálattal olvastam az ellenkezőjét..
Jobbulást kívánok!
Köszönöm,hogy próbálsz vigasztalni....
Sajnálom,hogy Te is megszenvedted a beültetést.Még az elején vagy,van remény én már a 3.hónapban vagyok,nem bízok.
Csak arra kérem az Istent,segítsen meg,hogy az esküvőt tudjam átvészelni aztán majd lesz valahogy...
Szombaton,10.-én az egyetlen lányom férjhez megy és nekem erősnek kell lennem!
Nálad biztos minden rendben van,már nem szabad fájdalomnak lennie.
Nehéz,de muszáj összeszedni a maradék energiámat,tartani kell magam mint két cső tengeri a zsákban.
Szia Angel!
Megkérdeztem az asszisztenstől, hogy milyen csonttal pótoltak...
Szintetikussal!
Azt hiszem a rendelőben nem is használnak mást.
További ajánlott fórumok:
- Vajon mi lesz, ha örökre egyedül maradok?
- Mit fogyasszak, ha este rámtör az éhség? (Amitől garantáltan nem maradok éhes, és persze nem rakódik le.)
- Tényleg hiba volt, hogy ennyiért dobtam egy jó pasit? Egyedül maradok így?
- Milyen vizsgálatokról maradok le, és milyen következményei lehetnek a manóra nézve, ha csak 18 hetes terhesen lát először doki?
- Külföldön hàzasodtam, itt is maradok, de ahhoz kell még egy papir, amin àll, hogy nem vagyok büntetett. Hol szerezhetem be ezt?
- Kedden feladtak nekem egy csomagot, "postán maradónak" kértem. Mennyi idő még megkapom?