Miért kell puhán maradó anyag, alsó fogsorokba (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Miért kell puhán maradó anyag, alsó fogsorokba
Szia Andrea! :)
Én írtam Neked, Te válaszoltál! :))
De köszönöm, jól vagyok, csütörtökön megyek varratszedésre, és megbeszéljük a további lépéseket.
Ma éppen azon gondolkodtam, hogy vajon nem gyógyult e teljesen a húsomba a varrat közel 3 hét után?
Azt hiszem nem lesz kellemes a csütörtöki látogatásom sem.
Na, de ez csak egy pitiáner dolog,a többi menjen simán, és kész!
Ez kívánom Neked is Andrea, Lolita, és mindenki másnak is!
Jó éjt, és további gyógyulgatást! :)
Szia, jobbulást!
Nem sokára hárman mosolygunk.
Hol van Kakukkfű és Bévi? Tudtok róluk valamit. Nagyon elfoglaltak lehetnek, már írtam a privijükbe, de nem válaszol egyikük sem!
Jó éjt mindenkinek!
Sziasztok!
Örülök,hogy jól vagytok.
Én nem mondhatom el,mert fáj az ínyem,egy gennytasak lett rajta:(
Sajnálom a családtagjaidat! Remélem, nálad nincs semmi gond és november közepén együtt örülhetünk az új fogsornak s talán egyszer elhalványul a haragom a régi dokit illetően.Persze én voltam a hunyó, miért mentem vissza hozzá Pestre, amikor saját fogászatunk van és felét fizette volna a MedKft.
Azt mondtam, hogy "járt utat a járatlanért" - hát ez nem jött be nálam!
Ahogy kiszedte a szájsebész a varratokat, lenyomatot is vett. Pár nap múlva elkészült az ideiglenes fogsor, párszor harapáspróbát csinált, köszörült rajta valamit és képzeljétek el, semmi bajom életem első (remélem utolsó) protijával. A felsőt csak be kell szívni a nyelvemmel és ragasztó nélkül fent marad, sajnos az alsóhoz kell ragasztó, ha elmegyek, de itthon elvan ragasztó nélkül, nem nyom, nem sérti az ínyemet. Egyáltalán nem bánom, hogy leváltottam a régi dokit, - már akkor kellett volna, mielőtt felteszi a méregdrága porcelán koronákat.
Ráadásul kapzsi is volt, de sajnos ilyen világban élünk, - mindenki az! Tisztelet a kivételnek...
Örülök, hogy rátaláltam erre a csoportra, nagyon jól dolgoznak, kedvesek, aranyosak, gyakran érdeklődnek telefonon.
Remélem, Ti is jól vagytok: Lolita, Kakukkfű, Marúcia és a többiek...
Ha jó az orvos és a technikus, megvan közöttük a megfelelő kontaktus, akkor nincs gond a fogsorral, - legyen az beépített vagy mobil!
Vigyázzatok magatokra, puszillak benneteket!
Fura egy doki...
A beültetést állapotfelmérés előzi meg,ahol tájékozódik,hogy mehet e a beültetés,vagy csontpótlás kell.A pácienst mindenre fel kell készíteni...
Aztán közölte, hogy 150 ezerrel többe fog kerülni a csontpótlás miatt, még viccesen hozzátette, hogy van rá most 6 hónapom, hogy spóroljak.
Ezt ő nagyon viccesnek találta.
Nekem kívülállónak,egy etikátlan ember,egy sarlatán :(...
Ez nem csak kapzsiság,hanem nemtörődömség...
Visszamegyek hozzá. A szakmai tudásában nem kételkedek, csak úgy gondolom, hogy kapzsi volt, és azért történhetett ez meg.
Én az ő helyében a 15 ezret sem kértem volna el.
Most pár hónap helyett közel egy év lesz, mire kész lesz a fogam. :(((
Ezért vagyok a legbánatosabb! :(((
Egy lukat fúrt???
Mi az hogy nem készült csontpótlásra??? Ilyen nincs...
Ezek után még visszamégy???
Elkezdte az implantátum beültetését. Miután kifúrta a csontot, az után vette észre, hogy kevés, és bent van egy darab gyökér. Azt kivette, majd befoltozott, mondván,nem készült csontpótlással, mert úgy gondolta van elég.
Igen, visszamegyek.
Végig vágta,vagy a gyökérnél??
Sajnálom,hogy így megjártad...:(
Mihez kezdesz,visszamész hozzá??
Egy régen bent felejtett gyökérdarabot eltávolított. Ennyi volt. Aztán összeöltögetett, majd elkért 15 ezret. :(((
Most szenvedek, olyan fájdalmam van. Ráadásul jól fel is dagadtam, bekékültem. De a lelkem így is jobban fáj. :((
Érezd jól magad! Gondolok Rád:)
Sok sikert,valósuljon meg minden terved,azt kívánom!!!!
Puszi
Csak felvágta az ínyedet és nem csinált semmit???
Jújjj,ezt még olvasni is borzasztó...
Milyen dokihoz mentél aki erre nem volt felkészülve?? Már ott, akkor meg kellett volna csinálnia,nem pedig ekkora traumának kitenni:(
Ez egy sarlatán:(
Szia!
Nem mindenki kékül/dagad fel,ez egyéntől függő...
Én sajnos,kaméleont játszottam...
Örülj neki,hogy szépen gyógyulsz:)
lolita és andi, köszönöm a jókivánságokat, már telepakoltam a kocsit mintha főzőtáborba mennék:)), holnap indulok, de lehet már szerdán itthon leszek ha nyerek a skandinávon:)) amugy 5 napra megyek próbázni, ha oké leszek akkor maradok és csak fizukor jövök haza, és majd irok .
családi házban leszünk elszállásolva, és lehet lessz internet, de akkor legközelebb viszem a gépet is.
puszi nektek jó egészséget kivánok
ati
Szia!
Gratulálok, és mielőbbi gyógyulást kívánok!
Szerintem azért kékülünk be, mert az asszisztens egy eszközzel húzza, nyomja a szánkat, hogy a doki hozzá férjen. Van aki alapból kékülős típus, és van aki nem.
Nekem szombaton lett volna az implantátum behelyezés. A doki a műtét közben vette észre, hogy csontot kell pótolni, és mivel nem készült csontpótlóval, így csak befoltozott, és adott egy új időpontot 3 hét múlva. Nagyon el vagyok keseredve, fáj a képem, és én veled ellentétben jól bekékültem.
Neked mikor helyezik rá a koronát?
Sziasztok!
Atikám drukkolok Neked, hogy legyen állásod, megélhetésed, fogad.
És drukkolok azoknak, akik pénzszűke miatt nem telik fogsorra!
Csók mindenkinek!
Andrea
Nagyon örülök,ennek a jó hírnek:)))
Drukkolok,hogy sikerüljön és hamarosan meg lesz majd a fogad.Figyelj oda,milyen munkaszerződést írsz alá!!Minden legyen lefektetve...
A lottón is szépen ívelsz felfelé,drukkolok:)))
Puszi
További ajánlott fórumok:
- Vajon mi lesz, ha örökre egyedül maradok?
- Mit fogyasszak, ha este rámtör az éhség? (Amitől garantáltan nem maradok éhes, és persze nem rakódik le.)
- Tényleg hiba volt, hogy ennyiért dobtam egy jó pasit? Egyedül maradok így?
- Milyen vizsgálatokról maradok le, és milyen következményei lehetnek a manóra nézve, ha csak 18 hetes terhesen lát először doki?
- Külföldön hàzasodtam, itt is maradok, de ahhoz kell még egy papir, amin àll, hogy nem vagyok büntetett. Hol szerezhetem be ezt?
- Kedden feladtak nekem egy csomagot, "postán maradónak" kértem. Mennyi idő még megkapom?