Miért kell puhán maradó anyag, alsó fogsorokba (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Miért kell puhán maradó anyag, alsó fogsorokba
Köszönöm a jókívánságot!
Üdv.: Andrea
Drága Ati!
Ne haragudj, nem teszek fel képet. Egyébként olyan, mint egy közönséges 60.000 forintos mobil protkó, csak abban különbözik, hogy stégen van és bármikor le lehet pattintani.
A stég az implantátumokra van 86 csavarral rögzítve.
A stéges megoldásnak az a célja, hogy nem kell ragasztót használni, mert a fogsor nem mozdul el, míg a ragasztós elmozdulhat, sőt a ragasztó meleg étel fogyasztása közben megolvad.
De most tényleg egy Suzuki van a számban!!!! (ha valaki pofán csap: kirepül) DDDDDD
szia, tehetnél fel pár képet a fogsorról ha nem nagy kérés. kiváncsi vagyok milyen. vagy hamar megöregszem?:))) nagyon jó egészséget kivánok hozzá. puszi
ati
SZIASZTOK! MINDENKI!!!!!
Kész a fogsorom és gyönyörű! Szívből kívánom, hogy Nektek is sikerüljön!
Már csak gyakorolnom kell: az evést, a beszédet és a megfelelő ápolást.
Drukkolok Nektek és sok-sok puszit küldök!
Isten éltessen!:)
Nem válaszoltál a 680.hozzászólásomhoz.
Lehet igazad van:)
Te hogy vagy??Hogy állsz az implantátummal??
Ne aggódj Lolita, már tuti, hogy visszaregisztrált, és olvassa a sorainkat! :DDDD
Lehet, hogy rájött, hogy nem hozzá passzoló nevet választott. :DDDDD
Tudnék mesélni......... de ne szólj szám, nem fáj fejem! :DDD
Szia Katicám!
Nem szedek most semmit, csak kicsit érzékeny, de már sokat javult reggel óta.
Semmi baj, csak már hisztis lettem.
Akinél nincs csontfeltöltés, annál kint marad az impl. teteje az ínyből és lecsavarozzák.
A csontfeltöltésnél mindent duplán, erősen bevarrnak, nehogy a csontpor kifolyjon a szájüregbe.
Nagyon gyorsan befogadta a szerkezetem az új anyagot, lehet hogy elég lett volna 3 hónap is. Egyszóval: túlcsontosodtam.
Köszönöm a jókívánságot, - csak múló hiszti volt, - remélem nem újul ki csütörtökön, akkor készül a lenyomat.
Puszika!
További ajánlott fórumok:
- Vajon mi lesz, ha örökre egyedül maradok?
- Mit fogyasszak, ha este rámtör az éhség? (Amitől garantáltan nem maradok éhes, és persze nem rakódik le.)
- Tényleg hiba volt, hogy ennyiért dobtam egy jó pasit? Egyedül maradok így?
- Milyen vizsgálatokról maradok le, és milyen következményei lehetnek a manóra nézve, ha csak 18 hetes terhesen lát először doki?
- Külföldön hàzasodtam, itt is maradok, de ahhoz kell még egy papir, amin àll, hogy nem vagyok büntetett. Hol szerezhetem be ezt?
- Kedden feladtak nekem egy csomagot, "postán maradónak" kértem. Mennyi idő még megkapom?