Mi hatásos a hajhullás ellen? (tudásbázis)
Lányok!
A szempillán, hogy és milyen gyakorisággal alkalmazzátok a ricinust?
Jaj Csigusz, hogy neked milyen gyönyörű hajad van alapból is!!! Istenem....
most sárgulok ám rendesen
jaj lécccilécci...hadd legyek kicsit mocsok...
megláttam a fúrumcímet. muszáj. nem bírom ki :D
A padló :P
bocs, és jöhetnek a kövek :D még egyszer bocsi
igen beirtam a keresobe.de ott a goeglen-keres..nem az antalvalin
:D::D
szia . elmondanád pontosan h az antalvali. hu oldalon hogy találtál rá a ricilusos témára?
mert nekem nem sikerult sehogyse. ja és irni is szeretnék neki.koossziii
Akkor mondok valamit: a fej masszázs serkenti a vérkeringést,ami jót tesz a hajnövekedésnek,masszírozd naponta 10 percet.
Napi 1-2 perc fejenállás szintén jó.
A haj tincsenkénti húzogatása szintén jó!
A körmök összedörzsölése is,5-7 percig,aztán 15 perc múlva ismét 5-7 percig.
Hajmosáskor a fejbőrt MINDIG meg kell szárítani!!! Téves ha valaki hagyja magától megszáradni,az csak a hajnak jó,a fejbőrnek viszont meg kell száradnia gyorsan,így tud védelmet nyújtani.
A hajat én mindig 2szer mosom,1szer nem elég,mert első mosással kimosom a "koszt",másodikkal meg beépülnek az ápoló anyagok.
Most ennyi jutott eszembe :) és egyik sem kerül pénzbe! :o)
Igen,ez az eredmény :)
Amugy zsíros hajra is lehet kenni,semmi baja nem lesz,sőt,lehet hogy kevésbé lesz majd zsíros!nem kell megijedni az olajtól,elég tömény,sűrű olaj,így sokan gondolják hogy akkor még jobban zsírosít,pedig nem,és nem tömíti el a hajhagymákat,hanem megerősíti és új hajszálak is lesznek majd.Heti 1-2szer szabad,ajánlatos csinálni.
Sziasztok :)
A cicáknak attól fénylik a szőre mert agyon vannak simogatva :DDDDDDDDDDDDDDDD
szia berka! hát nekem nem bizsereg a fejbőröm :( kéne? ... és most annyira el kezdet hullani a hajam :)))) de most már nagyon röhögök ezen az egészen, komolyan :))))
Pedig nem masszírozom erősen, inkább csak beütögetem a fejbőrbe.
Neked bizsereg?
Szerinted kavarjak be ezzel a ricinussal? A hajvégekre lehet, hogy kipróbálom...
lassan 12órája turbán van a fejemen.. :D Nem melegítettem fel elötte,mielött felkentem..Akkor nem hatásos? :S
Remélem azért nálam is látványos változás lesz :)
Szia Anonima!
Köszönöm a válaszod, hát ki fogom próbálni. Nekem ez a mondat, hogy "eltömeszeli a hajhagymákat" -ragadt meg és tartok tőle. De ha ennyien mondjátok, hogy jóóóó...hm....kipróbálom és várom a visszajelzésedet!
puszi:-)
Szió!
Igen sima ricinusolaj,Én a patikában vettem 100ml-t.
Tegnap vittem fel a hajamra.Először fel kell melegíteni az olajat,kb 20-30 ml-t.Én a radiátorra tettem.utána felvinni a haj tövére,egy nylon zacskót húzni a fejre ,körbetrekerni felmelegített törölközővel,és elméletileg egész éjjelre rajtahagyni,de Én kezdésként csak 3 órát hagyta rajta.2X kell megmosni a hajat,de én csak 1x mostam meg.
Nagyon szép fényes lett a hajam,mem maradt benne egyáltalán az olaj,balzsamot sem fogok használni mert az olaj nagyon puhává és fényessé varázsolta.
A reggeli fésülködésnél 2 szál maradt a fésűben.Nem hullott ki Tőle a hajam:)
Ja és a szalicilies szesz által okozott sebeket is eltüntette a fejbőrömről.
Majd még írok,ha tapasztalok változást,állítólag pár napon belül észlelhető lesz a növekedés.
Irja le valaki, hogy pontosan milyen olaj (sima ricinus olaj)?
Hogy kell alkalmazni a hajon és szempillán?? Mennyit kell venni, mennyibe kerül?
Heti hányszor alkalmazzátok??
Köszönöm:-)
Húú, lányok mennyit írtatok, alig győzőm olvasni, pedig majd' minden nap feljövök:-)
Nikike! Jól csinálod, jó az 5-10 gramm, én találomra teszem bele és én is kb 2 lityi vízbe, alkalmazd rendszeresen, folyamatosan.
A ricinus tényleg ilyen jó??? Hihetetlen....
Csigusz és ezaz eredmény a ricinustól?? Húú dejó, hogy használjátok??? Nem lesz zsíros a haj tőle??
szia kerkira, elvileg be kell masszírozni a fejbőrbe a kerast.t
még nekem sem állt el a hullás, de mintha (?) csökkenne
szinte egyszerre kezdtük el.
neked szokott bizseregni a fejbőröd?
További ajánlott fórumok:
- Küzdelem a PCOS és a hajhullás ellen
- Mennyire hatásosak a Bánfi (Herbária) termékei hajhullásra? (hajszesz, sampon...)
- Tudtok valamilyen hajhullás elleni szert ami olcsóbb mint a Rev. vagy Forcap?
- Mi lehet hatásos a változókori hajhullásra, hajritkulásra ?
- Hatásos a Garnier Fructis hajhullás elleni sampon?
- Kerstase Specifique Aminexil GL M 42x6 ml hajhullás elleni ampullák hatásosak? Nagyon fontos!