Mi hatásos a hajhullás ellen? (tudásbázis)
mármint a ricinus olajat..ja j ezt a hozzászolást a másik topikba szántam
:D
sziasztok
én is felkentem tnap este igaz csak két orára tobbre nem merem fennhagyni:)
basszus négyszer mostam meg és mikor megszáritottam akkor láttam hogy még minig van benne olaj ..na mai s megkellett mosnom:(
nem tudom szerintem ez a balea sampon nem jo ilyenkor...
Ok :o)
Nekem is először hosszabb lett a hajam és később jött egy csomó új haj.
Szivesen :o) mániákus ricinus imádó lettem,naponta írok ide-oda róla :))) remélem még nem unjátok :D
Nem adom fel!!!Az,hogy nőtt a hajam egy hét alatt az 100%.De nekem inkább az segítene ha dúsúlna,bár Én már ennek is örülök,mert imádom,ha hosszú a hajam,sajnos le kellet vágatnom fél hosszúra,szóval Én már ennek is örülök.Csak igazából a legjobb az lenne,ha dúsúlna is növekedés mellett.De semmiféleképpen nem hagyom abba a ricinust.Legszivesebben fürödnnék benne! Komolyan..
köszi Csigusz a biztatást,jó ,hogy vannak itt ilyen segítőkész emberek mint Te:-)
Neked is ajánlom hogy a ricinust min.2 hónapig próbáld,van akinél később indul be a haj növekedés,de sok oldalon olvastam már,leginkább külföldieken hogy hat az olaj!
Ja hogy is van az a mondás? Hat Hét Hat :))) szóval ez a minimum idő :)
Sziasztok csajok!!!
Hát tegnap nagyon magam alatt voltam a hajam miatt.Nem szeretem a fürdőszobám,.nem azért mert csúnya,hanem eléggé világít a tükör fölötti lámpa.Akaratlanul is látom a homlokom fölötti kopasz foltot.:((
Igaz vannak apró hajak,amik erős hajszálak,de nem olyan ütemben nőnek,mit amilyen ütemben ritkul.
Ha a ricinus nem válik be akkor Én is behozatom külföldről ezt a loreálos cuccot.Pedig tudom,hogy még próbálkozni kellene az alternatív megoldásokkal,de belefáradtam...32 éves vagyok,50 kiló,csinos ,anyukám szerint szép is,már csak a haj kell a boldogságomhoz.Nem kénbe sok,Én már 100 szállal is megelégednék a hajvonalamnál:)Basszus miért történik ez pont Velünk????!!!!!
Najah... csodálkoztam is, hogy jön ez ide és vissza kellett lapoznom, hogy mit is kérdeztem:-)
Azóta én is rájöttem, hogy önnálló kezelésként a nehéz eseteknek tuti kevés.
Vettem ricinust, nagy várakozásal tekintek elé.
Sziasztok :)
Örülök hogy simán ment a ricinus dolog :) Én ajánlanám hogy olyan 2 hónapig kend,tuti lesz több hajad,legalábbis ez az én véleményem :)
szia demediná, tök vegyesek a vélemények róla. én pár dobozzal beszedtem anno, de semmi. viszont van aki nagyon dícséri..
(hát, nemtom.. igazából azt gondolom, h nem a nehéz eseteknek való)
Az enyém is kifejezetten hajhullásra van, rá van írva + stimulálja a hajhagymákat. Intenzív kúrához napi használatot ír 6 hétig, fenntartásra pedig heti 3, 8 hétig, mindezt évente 2x.
Majd megkérdezem a fodrászomat, mi a különbség, hátha tudja.
A hozzászólásokon felbuzdúlva,vettem 1 csalán szeszt.Lehet használni naponta,és nem kell lemosni.Legalább szárít,-ennyit biztosra veszek.
A tojássárgás-olajos pakolás elzsírosítja a hajat.(ifi koromból erre emlékszem)...jaj,hogy én életemben mennyit küzdöttem már a hajammal?
Sziasztok :)
Nézd meg a naplóm :)
Amikor fölkened az olajat akkor pár percig alaposan masszírozd a fejbőrbe,vérkeringésnek jó.
Nekem rengeteg új hajszálam van,de ha hajhullásra akarod akkor a fejbőrre kell tenned,viszont ettől növekedhet a haj is :)
További ajánlott fórumok:
- Küzdelem a PCOS és a hajhullás ellen
- Mennyire hatásosak a Bánfi (Herbária) termékei hajhullásra? (hajszesz, sampon...)
- Tudtok valamilyen hajhullás elleni szert ami olcsóbb mint a Rev. vagy Forcap?
- Mi lehet hatásos a változókori hajhullásra, hajritkulásra ?
- Hatásos a Garnier Fructis hajhullás elleni sampon?
- Kerstase Specifique Aminexil GL M 42x6 ml hajhullás elleni ampullák hatásosak? Nagyon fontos!