Mi hatásos a hajhullás ellen? (tudásbázis)
nekem nem adtak a patikában ricinus olajat, mert nem szabad kiadnuik, ugyanis irtó erős hashajtószer.
Nem igazán értettem, de elfogadtam.
Ti honnan szerzitek be? Csak erősködnöm kellett volna? Vagy másik parikában próbálkozzam?
(a hajhullásom teljesen megált a Biovanne-tól, de hajnövesztésre -kíváncsiságból-kipróbálnám magamon,de főleg a péromon.
szia
a zselatintol megemelkedhet a hugysavszint ami koszvényt okoz. szerintem nem egészséges ilyet enni:)
Sziasztok Csajok! Én is beszereztem a ricinusolajat, egy egész decinyit. Igaz egyelőre csak a szempillámon tesztelem.
Ez a tehéntej-automata nagyon vicces :-))
még én nem is hallottam ilyenről. Nálunk a vidéki településekről jár át autó minden nap és múú-múú
dudájával jelzi, hogy megérkezett a tej. Én mondjuk csak boltban veszem a tejet...eddig...
sajnálom, csajok .........
-
ez a béla akkor nem a női tapasztalatáról beszélt...:PP
nemtom mér nem tudtok kommentet írni, bakke.
de most 3 embernek is beállítottam a szerzői jogot. elvileg bárki írhat kommentet. lehet h nem jól működik valami??
Vár= bár,
a gyerekem is szeret gépelni:)
Berka!
Nem tudok hozzászólást írni nem megy át,béna vagyok.Majd leírom a diane35-töt és elküldöm neked Te meg bemásolod.Majd elküldöm privátban.
Ja csajok,a múltkor Én is utánajártam az ösztrogénnek,vagyis a cukorbeteg gondozóba a párom megkérdezte a kezelőorvosát aki diatetikus.
Szerinte a növényi osztrogének nem sokat jelentenek,ez is olyan mint a vas,a növényi nem hasznosul a szervezetbe.
A legjobb nem szintetikus ösztrogén,az ami a házi tehéntejben található.
Naponta 3-4 dl házi tehéntej,és az az ösztrogén tutira hasznosul.A bolti az nagyon keveset tartalmaz.Vannak kissebb boltokban,nem tudom..lehet pest megyében is termelői tej autómaták.Az ÁNTSz ellenőrzi,ezért nem kell forralni sem 150 ft/l,Én 200-as érmét dobok be az automatába és egy másfél literes ásványvizes palackba tölti.De lehet vinni 2 litereset is.
Egy próbát megér,ha itt a világvégén Békésben is vannak ilyen autómaták,akkor tuti van Pest megyében is.
béla2 a thymuskint javasolja valahol az 560 bejegyzés körül kriszta75-nek (a thymuskinra a mediline árlistájában rábukkantam már tegnap ... rá is csodálkoztam, h ezt nem ismerem..)
577. ősanya 2008-01-25 10:05
Sziasztok! A doki nekem a Thymuskint ajánlotta vagy a Phytoaxilt, ha hormonális a hajhullás oka.
--------------------
502. Kriszta75 2008-01-04 15:41
Sziasztok, tavaly előtt, kisfiam születése utáni 3. hónaptól kezdett el hullani a hajam, de akkor még nem vettem annyira tragikusan, de elmenten hajgyógyászhoz szerinte mert nagyon zsíros is először ezt kellene megszünteni, de amit kiírt az kb. 30. 000 Ft-ba került volna igy nem foglalkoztam vele, vagyis ha kipróbálom és hat akkor kifizettem volna, de hát ilyenre nincs lehetőség. Nemrég kb. 3 hónapja azonban nagyon elkezdett hullni, a fejtetőmön már látszik is a hiány. Ez esetben már bőrgyógyászhoz mentem el aki megállapította, hogy (androgen alopecia) férfias típusú hajhullásom van. Megijedtem, mert erre a hajhullásra nincs gyógyszer csak tüneti kezelés pl: ALpecin sampon, Neocapil aminek rákos tünetei lehetnek mai elég gáz. Javasolta még a hajátültetést. Segítsetek, várom azoknak a levelét akiknek van, v. volt ilyen kigyógyultak belőle, hogyan? Esetleg ha van jó orvos, vagy szer, bármi érdekel mert nagyon el vagyok keseredve. Köszönöm
még egy bélától
574. Béla2 2008-01-23 10:42
...A viviscal egyébként állati eredetű mukoprotein-glikánokat tartalmaz. Ez az anyag ugyanabba a vegyületcsoportba tartozik, mint a keratin, a haj alapanyaga. Ezért tud segíteni. A hormonokat blokkolni persze nem képes, de a hajhagymákat táplálni igen. Hormonokat blokkolni a Nisim vagy a Thymuskin tud, csak az egyik kevésbé, a másik erősebben. Ezeket olvastam.
na hajrá!!! - azóta is csak jókat olvasok róla
amúgy büdös? :P
újraolvasom a fórumot az elejétől. a 462. beírás körül ezt találtam:
!!növényi eredetű női hormon készítmények!!
hallottatok erről??? akik diane-t használnak mit szólnak ehhez?
VILLAROSA természetes női hormon készítmények
Villarosa kapszula 60 db 2610Ft
-----
Ön nem hallott a természetes ösztrogénekről és progeszteronról?
A természetes ösztrogének és progeszteron a növényekben fordul elő. Mivel hasonló a női progeszteronhoz, alkalmas a hiány pótlására. Pontosan annyi progeszteront vihetünk a növényi készítményekkel a szervezetbe, amennyire a szervezet az élet folyamán hozzászokott. Ennek következtében a szervezetet ért hiánytünetek elmaradnak.
A szintetikus hormonokkal szemben a természetes hormonok használata során nem alakulnak ki kellemetlen mellékhatások (méhrák és trombózis hajlam stb).
A megfigyelések alapján állíthatjuk, hogy a hormonhiány következtében kialakult tünetek a természetes hormonok adásával fokozatosan megszüntethetők. A csontok és az erek visszaszerzik eredeti tulajdonságaikat.
Számos növényből nyerhető ki természetes hormon. Közülük is a leginkább elterjedt a Wild Yam (Dioscorea villosa) progeszteron szerű anyagának a felhasználása. A Wild yam - ból könnyen kinyerhető, átalakítható a hatóanyag, és jó minőségű, megbízható természetes hormontartalmú krém, a Villarosa kapszula készíthető belőle.
A készítményt eredményesen használhatja:
1. Minden nő - kb. 35-40 éves kortól -, aki a perimenopausa és a menopausa kellemetlen velejáróit el akarja kerülni, vagy meg akar tőlük szabadulni.
2. Azok a fiatal lányok, nők, akiknél a hormon-egyensúly átmenetileg megbomlott, vagy még nem állt be, és ennek következtében kialakul a rendszertelen menstruáció. Azok, akik görcsök, vetélés, terméketlenség stb. állapotát akarják megszüntetni.
(forrás:növényi eredetű női hormon készítmény - gugliba be)
bárki olvashatja
bárki írhat hozzá megjegyzést
de nem az a cél hogy ott írogassunk egymásnak, a hoxát szeretjük :P
oda csak a "tények" mennek = 1 helyen összeszedjük abc rendben (végre) hogy melyik szer mi is, és ki használta és segített-e neki v sem
(így az "újaknak" nem kell mindig újra elmagyarázni. én a kerastase-ról vagy 10x elpofáztam már ugyanazt. persze szívesen, nem mondom h nem)
csak új tartalom feltöltéshez kell admin jog, amihez emil cím, amit meg nekem küldjetek
Helló!
Jaj, Csajok...tegnap fotóztam a fejem.
Hát mit mondjak? Miután láttam a képeket, elb@szódott az egész estém. Bocsánat, de tényleg, annyira magam alá kerültem.:( Ilyen perspektívából még soha nem láttam a fejem- mi tagadás, nem is hiányzott.:(
Mert vannak ugye a hajhullásosak, meg a kopaszodók...
Hol található a blogod berka? Nem lelem!
Sziasztok!
Hol a blog? Nem találom a linket.Vgy csak Én vagyok ennyire vak,már visszaolvastam egy csomó hozzászólást és nem látom a linket:S
Béres Alexandrának is sok haja van,Rubint Rékának is,meg Egyetlen kopasz sportolót sem láttam még,kivéve úszókat:)))
Hát nem tudom,szerintem nincs köze a hajhullásnak a spothoz ez csakis genetika.A zselatinnal lehet pótolni a kollagént amúgy,igaza van Köbükinek.Megyek meglesem Én is blogot:)
Szia:)
Nem tudod,mennyi az a sok? Napi 40 perc az már sok?
Jaj Te jó ég!!!Én nem tudok lemondani a tornáról,tegnap 95 percet tornáztam.Esteleg lecsökkentem napi 40 percre.
18 éves koromig válogatott tornász voltam,akkor volt a legtöbb hajam!!!
en is belephetek a blogotokba?
kinek irjam az email cimet? elore is koszi nagyon fontos lenne.ja es meg valami a doki aki megvizgalt megcsinaltatta a vervetelt meg elkuldott a dokikhoz kerdeztem tole hogy strssz miat lehet-e a hajhullassom erre azt felete hogy NEM!kinek mi a velemenye ?
szia en az usaban elek lehet hogy nem delen van de attol meg nekem is hullik a hajam voltam vervetelen neztek pajzsmirigy m, testosteron m, stb minden tokeletes megyek jovoheten a borgyogyaszhoz honapokkal ezelott fogaszaton is jartam ott azt mndtak hogy rossz fogtol nem hullhat a hajad????!!!!
de kulonben meg nem volt problama a fogaimmal szoval valaki hasonlo problemaval? ja kb 1 eve hullik a hajam a baratnom fodrasz o azt mondta nem hiszi hogy a hajfestektol van...
írjatok bele, kaptok admin jogot is, szóljatok. Még nagyon össze-vissza van, de majd tisztul. (emil címet küldjetek, felveszlek a listára)
most még idézgetek innen-onnan, de meg fogok mindenkit keresni, hogy írja le a saját tapasztalatát. nikike, a thai-t megírod? :PPP
képzeld, a mediline nagykerben lehet kapni chulee.. cuccokat. nagyon kíváncsi vagyok hol az olcsóbb! (az S betű alatt - a Simon hajreg. alatt írtam egy kommentben, akkor találtam)
Sziasztok!
Jajj Berka nagyon nagyon fantasztikus lett ez a blog, nagyon tuti csaj vagy :D! Tök izgi :D! De az még izgibb lenne ha visszanőne a hajam...na jó van nem sírok már :)!
Majd én meg írok a thai cuccokról...nem sok jót :(! De már most nincs időm, meg már hulla vagyok!
Jó éjt mindenkinek!!
Igazad van teljesen.
Amúgy kerastase is lehet úgy működik, hogy először hajhullást okoz, s pár hónap múlva új erősebb szálak nőnek a helyére. Csak azt nem értem hol a határ, mert általában 10-12szer cserélődik a hajszál egy emberöltőben. És nekem már annyiszor kihullott, hogy már félek vissza sem nő...
További ajánlott fórumok:
- Küzdelem a PCOS és a hajhullás ellen
- Mennyire hatásosak a Bánfi (Herbária) termékei hajhullásra? (hajszesz, sampon...)
- Tudtok valamilyen hajhullás elleni szert ami olcsóbb mint a Rev. vagy Forcap?
- Mi lehet hatásos a változókori hajhullásra, hajritkulásra ?
- Hatásos a Garnier Fructis hajhullás elleni sampon?
- Kerstase Specifique Aminexil GL M 42x6 ml hajhullás elleni ampullák hatásosak? Nagyon fontos!