Mi hatásos a hajhullás ellen? (tudásbázis)
berka01 megnéztelek téged is, mit mondtak a dokik, mi okozza a hajhullást?
Valaki árulja el nekem mi az a kerastase? hol lehet olyat venni mi az ára?
Sziasztok, itt vagyok ismét. Voltam sonoterápián, ahol megállapították hogy semmi gócom nincs. Nem tudtam igazán örülni a hírnek azt hittem végre lesz valami kiindulási pont, hogy merre menjek...hát még mindig nem tudunk semmit. Közben a gyerekem háziorvosa és a sajátom is belátta hogy tényleg hullik...(félig kopasznak kell lenni hozzá) Ma kaptam teljes vérképre meg pajzsmirigyre beutalót, hétfőn megyek vérvételre. Amint megvan az eredmény megyek bőrgyógyászhoz. Lassan egy hónapja használom a varga cseppeket, egyelőre semmit nem veszek észre.:( nem csökken a hullás és még csak pici babahajak sem jönnek, mennyi idő kell még szerintetek? nyugodtabb lennék ha már legalább látnám hogy új hajaim jönnek...corivica megnéztem a fotódat, neked hol hullik még? lehet hogy a szoptatástól hullik?
Eszik közületek valaki élesztőtablettát?
akkor nézd meg az én képeimet ...
ha már lehet itt licitálni... hátha befutó leszek :PP
Sziasztok!
Ezt találtam nektek,lehet már ismeritek:
Két kezed magad előtt, ujjaid lazán behajlítva, a jobb és balkéz körmeit összedörzsölöd. Ezt naponta 2x 5 percig ajánlatos végezni úgy, hogy a két kezelés között min. 15perc teljen el.
A kéz reflexológiában az ujjak hegyén a fej helyezkedik el,szóval lehet nem is hülyeség,ráadásul ingyenes :)
Köszi sárgakörte!
És bárhol lehet kapni? Árban kb. hol tart? Rögvest rá is keresek a neten.
Helló corivica,
megnéztem a képed, és most még rosszabbul érzem magam!!!!!
Nekem sokkal jobban látszik a fejbőröm..
Neked még frufrud is van!!
Egyébként azt hittem,a göndör hajúak nem hajlamosak a hajvesztésre...
Na, ha jó passzban leszek, én is lefotózom magam, csak, h. jobb kedvre derüljetek, h. lássátok, van a Tieteknél lejjebb...2hajátültetés után..:(
Franc!!
Szia!
Ez állítólag egy tök jó szer hajhullásra és hajritkulásra. Loreal terméke, aminexil tartalmú, hasonlít a Vichy ampulla kúrájához. 42 db-os kiszerelésben lehet kapni, ami egy 6 hetes kúra. Félévenként egy ilyet ajánlatos elhasználni. Konkrétan nem tudom mit tartalmaz az aminexilen kívül. Ebben a témában Berka a szakértő.
Berka, hol vagy?
Helló Lányok,
Alpecin sampon...azt én sem látom, h. kevésbé hullik tőle a hajam, viszont sztem jobb a tartása mosás után, mint egy mezei sampontól. Nem esik úgy össze, nem tapad annyira a fejemre.
Nekem is rohadt zsíros a hajam, egy napot bír ki mosás után, másnap már olyan, mint aki 2 hete nem tisztákodott.:( Viszont mióta használom a kedves Bambusz58:) által ajánlott cuccost, mintha kicsit jobb lenne a helyzet (már ami a zsírt illeti).
És hát igen, a fény...szörnyű szembesülni a látvánnyal.:(((((
Elegem van!
Kiengedett hajjal akarok járkálni, nem akarok irigykedni mások dús (vagy csak nem ritak) hajára!
Mi ez a kerastase??
Alpecin sampont én is használtam kb.3 flakonnal, de nekem is szárította a fejbőrömet. Mondjuk ez nem lett volna rossz dolog, mert könnyen zsírosodik a hajam, csak ne kezdett volna el korpásodni is. Egyébként hajhullásra való pozitív hatását nem fedeztem fel.
Fizetés után én is nekiállok a kerastase-nak. Most mostam hajat és egyre rosszabb a helyzet. Rengeteg hajam marad a lefolyószűrőben + még szárítás után is sok kihullik.
Meditációs zene??!!...hm... ennél még a fejenállást is jobban elhiszem.
Babesz, ne parázz előre, nyugi:-)
Tudod, a hídon akkor kell átmenni amikor odaérünk:-)
Na de a viccet félretéve, én sem merem abbahagyni a szereket amiket alkalmazok, mert félek, hogy visszatér az extrém hajhullásom.
Sziasztok csajok,rég jártam erre.Látom nem sok javulás van:((((
Hát..nálam sem,viszont kipróbáltam csigusz ajánlását a ricinust a szempilláimra és 6 kezelés után több millimétert nőtt!!!Majd töltök fel előtti és utáni fotókat,csak még várok vele 1 hetet.Lehet a szempilláimmal fogok járni fodrászhoz,ha a hajammal már nem is.Dauerolni fogom,vasalni,festeni stb:)))
Erősen gondolkodok rajra ,hogy a hajamon is kipróbálom a ricinust,amit egyébként Antal Vali is javasol a honlapján.
Teljesen megértelek én is a hajammal kelek és fekszem és szinte egész nap ezen jár az agyam. Már szabályosan utálok bevásárlóközpontokba menni, vagy olyan üzletekbe ahol erős spotlámpák vannak. Kirakatokban, v. ha meglátok egy tükröt mindig a hajamat lesem mennyire látszik ki a fejbőröm.
Más vágyam nincs is az életben - gyermekem egészségén kívül - csak az hogy jöjjön rendbe a hajam.
Sziasztok!
Tegnap voltam konzultáción a hajgyógyásznál, érdekes volt. Megbeszéltük telefonon, hogy lesz biorezonanciális állapotfelmérés, nah ennek köszönhetően a fejemmel szinte nem is foglalkozott. Megnézte mikroszkóppal, közölte hogy jól néz ki (tényleg jól néz ki, én se láttam rajta semmit), aztán rögtön jött ez a biorezós valami. Egy laptop, usbkábellel hozzákötve egy bluetootheszközre hasonlító valamire, ami majd felfogja a rezgéseim... Ez kihozta a testi és lelki bajaim szerinte... a lényeg hogy semmi bajom, csak ami mindenkinek, hogy méregtelenítenem kell (vastagbél telített baktériumokkal, mérgekkel); és lelkileg is teljesen jól vagyok, a gép szerint és szerintem is, de a doki azért próbált belém kötni, hogy valami gond biztos van, valamit úgyis találunk. Nem nagyon talált semmit, de azért adott egy kezelést, ami 10 percig tart, be kell hunynod a szemed, és közben meditációs zenét hallgatni. Eleve nem tudtam magam elengedni és végig az járt a fejemben, hogy jesszus mit keresek itt. Mindenesetre kaptam egy újabb algatablettaféleséget a méregtelenítésre, valami csepegtetőt is, ha mindez nem méregtelenít ki és segít a hajhullásomon, akkor semmi. Egyébként rendes nő, valószínűleg velem van a baj, hogy nem nagyon hiszek az ilyen dolgokban. Most még kenegetnem kell a fejem 1 hónapig, de ha így alakul, akkor azt mondta, hogy szinte minden terméket elhagyunk, kivéve a sampont. Én meg most ezen parázok, hogy mi van, ha akkor visszatér majd újra a nagymértékű hajhullásom :(
Sziasztok
rovely biztos nagyon jó lesz az előadás, majd mesélj mit tudtál meg. Éppen ma nézegettem a hajátültetésről szóló cikkeket...elkeseredtem, hogy még az is milyen drága művelet:(
Olvastam egy cikkben hogy átlagosan 1cm2-en 120 szál haj a normális, na ettől teljesen padlót fogtam...megszámoltam a fülem tövénél...hát van kemény 28 szál hajam ekkora területen. És ez gondolom még rosszabb lesz:(((((( szerintem nekem már attól is hullik a hajam hogy folyton aggódok, minden percben csak a hajamra gondolok, folyton a tükörbe vizsgálgatom, ideteszem, odateszem.
Bár karácsonyra elérném, hogy nem hullik, az thiszem életem legszebb karácsonya lenne.
Voltam ma fogkőeltávolításon, ez már megoldva, megnéztem a csajszi a hajam és szerintem a fog nem okozhat ilyen méretű hullást illetve ha hullik akkor foltokban kéne fogtól hullania.
Teljesen igazad van...mi meg normális körülmények között, tisztálkodva, rendezetten, egészséges táplálkozással, kiegyensúlyozottan, stb esszük, kenjük a sok hajnövesztő szart és sosem lesz olyan hajunk mint a hajléktalannak:-)
Az élet igazságtalan vagy legalábbis nem sok logika van benne:-)
Szia kerkira!
Mindennap használod a kerastaset? Felezed vagy az egész ampullát felhasználod?
A Vichy aminexil ampullánál úgy írják, hogy 3 hét után lassul le a hajhullás. Azt viszont nem írják sehol, hogy mikortól lehetséges az új hajszálak növekedése. (feltéve ha nem haltak ki a hajhagymák)
Berka a véleményed engem is nagyon érdekelne!
További ajánlott fórumok:
- Küzdelem a PCOS és a hajhullás ellen
- Mennyire hatásosak a Bánfi (Herbária) termékei hajhullásra? (hajszesz, sampon...)
- Tudtok valamilyen hajhullás elleni szert ami olcsóbb mint a Rev. vagy Forcap?
- Mi lehet hatásos a változókori hajhullásra, hajritkulásra ?
- Hatásos a Garnier Fructis hajhullás elleni sampon?
- Kerstase Specifique Aminexil GL M 42x6 ml hajhullás elleni ampullák hatásosak? Nagyon fontos!