Mi hatásos a hajhullás ellen? (tudásbázis)
1,5% Aminexil és 0,1% Omega-6 nutri complex tartalma van.
A Cerastasnak nem találok hatóanyag tartalmat, ugyanennyi?
Beszerzési áron kapom:)
Túl hosszú a linke, de keresőbe írd be: "LOREAL Aminexil Control hajhullásgátló kúra ampulla", sok kép van róla. Doboz eleje fehér, 2 vége, meg a teteje kék.
A linkedet sem tudom megnyitni, így még nem jártam:((
Hali Demediná! :))
Én a száraz hajra kentem, először a fejbőrbe masszíroztam be, utána meg a hajvégekre. Tekertem rá fóliát és reggel mostam le. Ja és előtte forró vízbe tettem az olajos üveget, így folyékonyabb volt a ricinus és jobban tudtam kenni is.
bakker.... :)))
természetesen muszály=muszáj
jajjjjjj :))) kínos
bocs
Sziasztok Lányok!
A ricinust száraz vagy vizes hajra kell felkenni és érdemes az egész hajat vagy csak a hajtövet?
Igen, ezt olvastam itt.
Fodrászomtól veszem, 25ezer volt a 42x6ml. Azt javasolta, hogy ezt a dobozt naponta használjam, aztán ha elfogy, utána heti 1-2 fenntartásra. Majd meglátjuk.
csigusz, ezt nem tudtam: castor oil = ricinus
és azt is tegnap olvastam, hogy pantoténsav = B5 vitamin
zsuzska, azt tudod, h az aminexil olyan, hogy ha abbahagyod, kihullik minden..? amit megtartott? (amúgy mennyiért veszed? tudod, h a neten 28e és nem 43e?) sajnos én abbahagytam és pórul is jártam... viszont amíg használtam egész jó hatása volt. nmost sajnos újra kellett kezdenem, mert nem találtam mást, mai pótolná.
...kár, hogy erről a ricinusról nem hallottam korábban, mielőtt újra elkezdtem az aminex-t.
Ez tényleg ennyire egyszerűűű?
én is kipróbálom:)
Na ne csináljátok már :))) tényleg ennyit nő tőle a haj :))) Én nem mértem le, de most lefogom, meg le is fényképezem.
Lányok, annyira vicces lenne, ha egy ilyen alapvető, olcsó szer oldaná meg a hajproblémáinkat. :)))
Sikerült írnom a blogra,igaz névtelnül:)
A ricinusról a tapasztalatom:A használat utáni napokban,főles este a fejbőr erőteljes bizsergése.Nem zsírosítja a hajat,jobb tartás,balzsamot használjatok mert különben összeáll egy kicsit a vége.Ha csak a tövére kenitek,akkor elég 1x is megmosni,ha az egész hajra akkor 2x.Most centiztem le a hajamat a pajesznél.17 centiről 18 centire változott a haj hossza,2 kezelés után 1 hét elteltével.
Sziasztok! Eddig csak olvastalak Titeket. Nálam nem jön be ez a blog, ugyanezt a topicok dobja ki:(
Tegnap én is vettem ricinus, én 30 ml mennyiségben kaptam, de szó nélkül adták.
Ma több helyen is kerestem Plantur 39 sampont, nem tudjátok, hol kapható?
Amúgy 2 hete használom az Aminexilt bedörzsölésre, és Merz Spezial-t szedek még. Előtte 3 hónapig a Kovaföld kapszulát próbáltam, 0 sikerrel.
Nekem tavasszal kezdett nagyon vékonyodni, aztán nyár óta már hullik is rendesen. Én tudom, hogy mitől van, de nem tehetek ellene: hormongátló gyógyszer mellékhatása.
mondtam én, hogy hajnövesztőnek szeretném, de nem adtak egy decit sem.
másik patikában próbálkozom majd.
További ajánlott fórumok:
- Küzdelem a PCOS és a hajhullás ellen
- Mennyire hatásosak a Bánfi (Herbária) termékei hajhullásra? (hajszesz, sampon...)
- Tudtok valamilyen hajhullás elleni szert ami olcsóbb mint a Rev. vagy Forcap?
- Mi lehet hatásos a változókori hajhullásra, hajritkulásra ?
- Hatásos a Garnier Fructis hajhullás elleni sampon?
- Kerstase Specifique Aminexil GL M 42x6 ml hajhullás elleni ampullák hatásosak? Nagyon fontos!