Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Mi hatásos a hajhullás ellen? fórum

Mi hatásos a hajhullás ellen? (tudásbázis)

2134. kerkira (válaszként erre: 2131. - Berka01)
2009. dec. 7. 13:24

Szia! Hát a felső sortból talán még 2 van, úgyhogy akkor asszem 19 ampullát használtam el.

Jól van na! Megpróbálok türelmes lenni....csak hát.. :((( de úgyis érted mit érzek. :((

2133. 31bc25d879 (válaszként erre: 2126. - Kerkira)
2009. dec. 7. 13:19

Szia kerkira!

Nyugi, biztos, hogy fog használni, ne keseregj. Tudod, hogy legalább 6-8 hét kell, hogy bármi is használjon nekünk. Fel a fejjel és türelem!

2132. berka01
2009. dec. 7. 12:10

űűű, ava megnéztem a fotóidat! hogy neked milyen gyönyörű hajad volt!!! :o)))

és tudom, h nem vígasztal, de én már attól is nagyon boldog lennék, ha annyi volna, mint MOST neked

(remélem, helyrejösz valahogy!)

2131. berka01 (válaszként erre: 2126. - Kerkira)
2009. dec. 7. 12:03

kerkira, hány ampullánál tartasz? képzeld, még nekem is hullik, de mintha mérséklődne. én most használtam el a 26.at. (?? asszem) (nem merem elkiabálni, még nem mondom, h megállította de már nem gyűjtögetem össze a kis kihullott hajcsomókat, mert nincs annyi elhullott)

ez a zselatinos sztori tök érdekes volt. (csak annyira nem guszta ahogy készül... :P) ezen én is elgondolkodtam!! sőt mutteromnak is mondtam, aki csípőkopásban szenved

2130. 5e48d37001 (válaszként erre: 2103. - Ava29)
2009. dec. 7. 12:02

Szia,

Hát ez nagyon szomorú,amit írtál:(((

Nekem 27 évesen gyönyörű hajam volt a mostanihoz képest,Rovely látott róla fotót,másfél évre kihullott,utána megint bedúsúlt most meg megint megritkult.

Nálam 2 éves periódusokban hullik és ritkul...hátha nálad is ez történk...

2129. berka01 (válaszként erre: 2103. - Ava29)
2009. dec. 7. 11:56

szia ava, ha loreal amionexilből 3 dobozzal elhasználtál, ami 30 db, akkor ez 3 db kis kúra volt - : 10 db-os, tehát nem rendeltetésszerűen használtad, mert a nagy kúra 42 db-os, ezzel kellene kezdeni, és a kis 10 db-os csak köztes, fenntartó kúrának jó.

persze azt nem tudhatom mi lett volna,ha, és lehet h a te eseted valamiért speciális.

(egyébként nagyon sajnálom a hajadat!)

2128. zsuko84 (válaszként erre: 2103. - Ava29)
2009. dec. 7. 10:19
Szia Ava! Nekem is kihullik a bedörzsöléstől legalább 50 szál, és napközben is szedegetem folyton a hajamat a ruhámról, a padlólapról, meg a kajámból. Viszont másféle éve használom a ricinusolajat, és rengeteget erősödött a hajam. A vasam nekem is rossz, tehát a hajhullásom még mindig tart. De én a vasat úgy szoktam bevenni, hogy előtte egy órával, és utána egy órával se eszem semmit, és nem simán vízzel veszem be, hanem rakok bele aszkorbinsav port (meg egy kis édesítőszert), így olyan mintha limonádét innék. És a C vitamin segíti a vas felszívódását.
2127. rovely (válaszként erre: 2103. - Ava29)
2009. dec. 7. 09:34
Én is olvastam a hozzászólásod, és eléggé hasonló utat jártam végig én is, kivéve h nekem nem vették ki a mandulámat. Mellesleg anyukámnak kivették, és még sem állt meg a hajhullása. Ami viszont egyezik nálunk, hogy a fogamzásgátló szedése állítólag a nők 10 százalékának nem ajánlott. Még ha kis százalékában is, de tartalmaz tesztoszteront, simán beindítja a hajhullást, szőrösödést, és a zsírosság is hormonális. Én is lyndinette-t szedtem régen meg Diane-t de annyi gondom volt a Diane-val h abbahagytam, akkor voltam 18 éves. Visszatértem a Lyndinette-re és máig azt érzem ez volt a baj, ugyanis pár hónappal az áttérés után jelentkezett a hajritkulás..ezért júniusban a nőgyógyászom abbahagyatta velem a szedését, most már nem csomókban hullik a hajam, de hullogat és látványos a változás sajnos. Naponta mosok hajat, ami tudom h csak tüneti kezelése a zsírosságnak. Ma megyek a nőgyógyászhoz és beszélek vele a Belara-ról, mert az kisebb mértékben hormonális de tartalmaz ciproacetátot, ami ugyanúgy DHT blokkoló. Ja és a hormonvizsgálat nálam sem mutatott eltérést, de a bőrgyógyász is az érzékenységgel letudta. Hát itt tart ma a mai orvostudomány, elég szomorú. Ami meg a hajfestésed illeti, hát megoszlanak a vélemények, mert sok orvos úgy tartja mélyen vannak a hajhagymák így azok nem sérülnek a hajfestéskor, gondolom ezért is tereltek Téged az antiandrogénes kezelés irányába...viszont ha biztos vagy benne h onnantól tapasztaltad a változást, akkor az irányba kutakodj elsőként, és akkor érdemes lenne szövettant csináltatni a fejedről h milyen állapotban van!
2126. kerkira
2009. dec. 7. 09:07

Jaj lányok :((( már 3 hete használom a kerastaset, és hullik a hajam mint az állat. Ez volt az utolsó szer amibe bíztam, mert a neten utánaolvasva ez kivétel nélkül mindenkinek használ akinek férfias tipusú hajhullása van. Akkor miért én vagyok a kivétel :((( vagy csak türelmetlen vagyok? :((

Ma este felkenem megint a ricinust. Az már 100 %, hogy brutális mértékű hajnövekedést okoz, ugyanis én festem a hajam, és 1 hét alatt olyan lenövésem lett, mint máskor 1 hónap alatt. Szerintem legalább 1 centit nőtt 1 hét alatt, pedig eddig csak 1x kentem fel. Szedem a lucernát is....

Hát lehet csak kipróbálom a kollagént is, mert itt már többen írtátok, hogy jó az étkezési zselatin...

áááá kapkodok össze-vissza :(((

2125. kerkira (válaszként erre: 2103. - Ava29)
2009. dec. 7. 09:01

Szia Ava!

Megnéztem a képeidet, kezet foghatunk. Én 10 év alatt értem el az oroszlánsörénytől a hasonló mennyiségig mint ami most neked van. Annyi különbséggel, hogy nekem 2 éve már a fejem teteje tök kopasz, alig van pár szál hajam. Oldalt még úgy ahogy....

Ja a mandulámat velem is kivetették 25 éves koromban, mondván, hogy ez okozza a hajhullást...

2124. kerkira (válaszként erre: 2122. - Gne2)
2009. dec. 7. 08:57

Szia! Megosztanád velünk annak a borzalmas ízű csodaszernek a nevét? :)

köszi

2123. Mókica (válaszként erre: 2092. - Csigusz 79)
2009. dec. 7. 03:43
köszönöm! Gondolom az egészre a tövétől?:)
2122. gne2 (válaszként erre: 2112. - Ava29)
2009. dec. 6. 23:22

Szia!

Olvastam az első hsz-edet is. Én már 10 éve, hogy kivetettem a mandulámat. A műtét előtt hónapokig tüszős mandulagyulladásom volt, magas lázam, nagyon beteg voltam, rossz lett mindig a vérképem is. Sokat fogytam, rengeteg antibiotikumot szedtem, szinte csak ezeken éltem. A műtét után néhány héttel csomókban kezdett el hullani a hosszú, dús hajam. :( Azt hittem, hogy majd elmúlik, de nem, kopasz foltok lettek a fejemen, mindenem tele volt mindig hajjal...

Voltam egy bőrgyógyásznál, aki azt mondta, hogy a krónikus mandulagyulladás rengeteg baj forrása. A szervezet megpróbál takarékoskodni, a "legfeleslegesebb" dologtól vonja el a tápanyagot nálam: a hajamtól. Egy természetes anyagú szert javasolt, ezt kellett naponta innom, és hogy próbáljak egészségesebben táplálkozni, húst alig, saját kertből zöldséget, gyümölcsöket. Kb. 3-4 hét múlva tele volt kis tüskékkel, hajacskákkal a fejbőröm, nagyon szépen helyrejött a hajam! :) Ez a szer borzalmas ízű, állagú (én csak cementnek hívtam, úgyhogy gondolhatod milyen), de segített. (Én is levágattam, így nem tűnt olyan soknak a napi hajhullás.)

Most a szoptatás alatt hullik nagyon a hajam, de ez hormonális, remélem, hogy hamarosan megszűnik, és visszaáll az eredeti állapot.

Kívánom, hogy hamarosan újra a régi csodaszép frizurádnak örülj! :)

2121. Csigusz 79 (válaszként erre: 2120. - Gyöngyszemü)
2009. dec. 6. 23:18
Akkor jó :O) csak olyan hirtelen jött az én hsz-em után.
2120. gyöngyszemü (válaszként erre: 2119. - Csigusz 79)
2009. dec. 6. 23:16
Nem nem! Deamúgy kinek neminge...
2119. Csigusz 79 (válaszként erre: 2118. - Gyöngyszemü)
2009. dec. 6. 23:14
Hát,nekem bőven van hajam (hála égnek),de remélem rám nem érvényes amit írtál.
2009. dec. 6. 23:12
Akiknek van bőven hajuk, és már 50 száltól is megilyednek ha kihullik.
2117. Csigusz 79 (válaszként erre: 2116. - Gyöngyszemü)
2009. dec. 6. 23:09
Kik azok az "egyesek"?
2009. dec. 6. 23:08

Biztos mindenkinek a saját problémálya a legfontosabb... de nemtudom egyesek mitszólnának ha a szép hajukból odáig jutnának a hullással mint én, vagy még páran akik itt vagyunk, és tényleges hajhullással küszködünk! Örültem volna ha csak napi 50-100szál hullott volna, és visszatudna nőni... :-(

Ava29 énmár annak is örülnék ha a negyede volna nekem mint a tiéd!

2115. Csigusz 79 (válaszként erre: 2113. - Csigusz 79)
2009. dec. 6. 22:50
"tapad"
2114. Csigusz 79 (válaszként erre: 2112. - Ava29)
2009. dec. 6. 22:50
Ez a bel cap nem egy drága termék?valahol olvastam róla,ha jól emlékszem hajanalitikus ajánlja,de nem biztos.A hair clinique-ról nem hallottam nagy eredményeket.
2113. Csigusz 79 (válaszként erre: 2111. - Ava29)
2009. dec. 6. 22:40

Gyönyörű hajad volt,sajnálom hogy le kellett vágni.

A Ricinus hajon olyan ragadós mint a méz,szóval amelyik hajszálad már gyenge,meglazult,az lazán taőad hosszá,még mindig azt mondom nem az olajtól van!

Jó tanács: ne számold hogy mennyi hajad hullott ki,azzal csak pesszimistább,stresszesebb leszel,ami szintén hajhullást okozhat.

2112. Ava29
2009. dec. 6. 22:40
B vitaminokat és a vasat egy éve folyamatosan szedem, forcapilt 6 honapig, a csalán kapszulát 3 honapja kezdtem napi 1 szem, hair clinique 6 honap a forcapil elött, a mezoterápia az egy 10 alkalmas heti egy kezelés...ezt most fejetem be mostmár csak havonta kell menni. A bel cap visszaerősitő termék egy éve folyamatosan...szerintem elég ideig...
2111. Ava29
2009. dec. 6. 22:37
Felraktam a képeket...én ugy értettem az 50 szál csak a ricinus felrakása maszirozása közben jött ki, amugy ma már kihullott olyan 150..sajnos számolom...ez az 50 ez azon felül van...:-(
2110. Csigusz 79 (válaszként erre: 2103. - Ava29)
2009. dec. 6. 22:37
Egy egy vitamint,terméket,bármit,meddig használtál?ugy értem mennyi időt adtál neki? mert mindennek kell idő,de lehet az is hogy egyik nem tudta kifejteni a hatását mert szedtél mást is.
2109. Csigusz 79 (válaszként erre: 2107. - Gyöngyszemü)
2009. dec. 6. 22:29
Így van,természetes hajhullás mindenkinél van.
2108. Csigusz 79 (válaszként erre: 2106. - Ava29)
2009. dec. 6. 22:29

A sampon is hajhullásra való és a ricinus is segít,szerintem nem kellene a kettőt egyszerre alkalmazni,pl egyik mosásnál mosod a bio samponnal,másiknál meg olajozod és más sampont használsz,szerintem túl sok dolgot sem jó egyszerre használni.De ez az én véleményem.

Mivel régóta hullik a hajad ezek a szálak biztos kijöttek volna,nincs köze az olajhoz,a ricinus segithet megállítani,vagy csökkenteni a hullást.

2009. dec. 6. 22:28
Napi 100 szál elfogadható, és nem számít hullásnak!
2106. Ava29
2009. dec. 6. 22:25

SZia Csigusz,

hogy érted hogy ne egyszerre, a bio samponnal nem jo ha kimosom a ricinust? Te normalisnak tartod hogy a dörzsöléssel ennyi haj kijön?

2105. Csigusz 79 (válaszként erre: 2103. - Ava29)
2009. dec. 6. 22:24
Még annyi hogy nem a ricinus okozta a hajhullást,ez biztos,azok a szálak már amugy is kijöttek volna,gyengék,lazák voltak.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook