Mi hatásos a hajhullás ellen? (tudásbázis)
szia
te mivel mosod ki az olajaat a hajadbol
mert én négyszer mososm ki és még akkor is van ott,,
meg hullik is mikor kimosom
ez normális?
Köszönöm:)
Én tegnap kentem be elősször, és egész éjszaka rajta volt,melegitettem is előtte (Csigusz naplójából loptam mindent)..valószinű 2× fogom bekenni egy héten!
Mintha kicsit dúsabb lenne a hajam, de lehet csak másképp száritottam:)...első alkalom után nem vártam túl sok változást, bár ki tudja!!!
3x kentem.Előszőr csak 3 órát volt rajta kisérletezés képpen,utána rá 4 napra kentem akkor 7 órát volt rajta és most rá 6 napra volt fennt 14 órát.
én azt hiszem hetente 1x fogom kenni az aktuális hajmosás előtt.
A naplómban elírtam 11 nap alatt nőtt ennyit ki is javítottam:)
Tényleg sokat nőtt, és csak 12 nap alatt:))
én sűrűbbnek is látom egy kicsit!!!
hányszor kened 1 héten??
Töltöttem fel képeket a naplómba a ricinus előtt és utáni állapotról.
Amit észrevettem,hogy az olaj egy kicsit szálkásítja a jajamat,de talán látszódik a növekedés.
bakker nekem is ott hullott ki.Kétoldalt a homlokomnál,csak nekem a szoptatás után:S
14 és fél órát volt a hajamon a ricinus.Én is felmelegítettem és kevertem hozzá 3 csepp D vitamint vigantiol olaj formában.Zacsi+ kötött sapka.Reggel 2x mostam meg babasamponnal és elseve balzsam.Azt hiszem mostanra már látványossá vállt az Én hajnövekedésem is.A leghosszabb tincsem hátul már a hátközépig ér .Hahátranyúlok a kezemmel akkor már simán megfogom az ujjaimmal a hajamat.
A homlokomnál 3 kopasz foltomból 1 eltünt.2 oldalt még megvan,viszont az orrom fölött,már nem világít,vannak apró hajak is,bár még mindig nem érzem azt,hogy dúsúl.
A vicc az egészben az,hogy a hajhullásom miatt regisztráltam be ide és rászokattam a szervezetem a dianere,meg már egy halom hajvédővitaminba ami szart sem ér.Nem beszélve az ilyen meg olyan szeszekről stb.Már több száz ezrembe van ez az egész,gondolom Ti is így vagytok vele.Na jó az Elevit az tuti ér valamit,mert a vasam 12 egységet javult és a lucerna kapszula óta hüvelyi candidám egyáltalán nincs és gyomorsavam sem.Tehát ez a 2 szer ér valamit a többi kukába dobott pénz!
1 éve kószálok itt a hoxán és csak most bukkantam a ricinusra,és a vicc,hogy egy ilyen pár száz forintos cucc oldja meg remélhetőleg a hajproblémámat.
Én soha nem festettem a hajam,egyszer volt szinezve mogyorószőkére amitől sötétbarna lett:D Alig vártam,hogy kijöjjön belőle szerencsére csak 6 mosásig tartott ez kb.12 évvel ezelőtt volt.
Egyszóval,nem festem,nem színezem,nem vasalom,nem lakkozom,nem daueroltattam soha mégis ritkul.Bármennyire is kímélem.Egyetértek az előttem szólókkal,hogy nem sok összefüggés van a festéss és a ritkulás között.
Szerencsére úgy néz ki nem kell a festékhez nyúlnom,mert kb 2 szál ősz hajam van a kb. 500db-ól:Dvicc volt lehet van 1000 szál is:S
Sziasztok :)
Nekem sűrűsödik is.Még egy hetet nem olajozom a hajam,aztán arra gondltam teszek a ricinushoz pár csepp levendula vagy mandula olajat,állítólag ezek is jók,meglátjuk.
Hát nagyon kiváncsi vagyok!!!:)
Megpróbálom heti 2× kenni ricinussal, remélem nekem is ilyen látványos lesz a változás:)
a képgalériában Lexykee képét tegnap este láttam, neki 2.5 hónap alatt 26cm.t a haja..HIHETETLEN!!!:)))
Az én hajam igazából szülés után kezdett el nagyon hullani, elöl kétoldalt van egy sáv ahol alig volt hajam:( Most már kicsit hosszabb, de teljesen kikopaszodott azon a részen...nagy reményeket fűzök most ehhez a kúrához!!!
:)
Szia Kerkira! Én is festem a még meglévő hajam már régóta, mert sok ősz hajszálam van, örököltem. Kb. 2,5-3 havonta veszem rá magam, ekkorra már zavar a lenövés.
Egyidőben lemondtam a hajfestésről is, de a fodrászom (akihez kb. félévente járok) épp ki nem mondta, hogy ez így igénytelen...
Szerintem ha minőségi festékkel fest az ember és néhány havonta, az nem teszi tönkre a hajat.
A hétvégén aktuális az újabb festés, úgyhogy mostmár jobban fogom figyelni, ill. mérni, hogy mennyit is nő valójában, de olyan vicces, mert szinte napról napra látható a változás.
Többiek! Nektek is ennyit nő a hajatok a ricinustól?
Apropó! Festi ill. színezi még valaki a haját? Én egy darabig egyáltalán nem festettem, de ugyanúgy hullott. Majd áttértem a színezőre, természetesen akkor is hullott. Most egy ideje megint festem. Én különösebb összefüggést nem látok a hajhullás és a festés között.
1cm 1 hét alatt, nem semmi:)
Én is bekentem ma elősször nagyon kiváncsi vagyok!!:D
Jaj dehogy is!!! Nekem is évek óta hullott a hajam, és ráfogták a mandulámra. Hogy az egy góc a szervezetemben, (pedig évente csak max 1x volt tüszős mandulagyulladásom. Ugyhogy kivetettem, de a hajam természetesen ugyanúgy hullott tovább. :)))
Egyszóval nálam semmi összefüggés nem volt a mandula és a hajhullás között :))) amin már akkor sem lepődtem meg.
Na csajok ma jól kibőgtem magam, és elhatároztam, hogy jövő héten nézek valami parókát, vagy póthajat a fejem tetejére.
Erről mindig a Benny Hill show jut eszembe, abban hordtak a férfiak póthajat, amit mindig lefújt a szél.
Demediná!
Ezt írta egy lány nekem ma egy másik fórumon,gondolom bemásolom Neked:
"Jujj, így már értem. . . És javult már a hajad? Biztos nagyon meg voltál ijedve, anyukámnak akkor hullott ki sok haja, mikor pajzsmirigy problémái voltak, meg még ciszta is volt neki asszem az ínyében, emlékszem egyszer hajmosás után nagyon sírt, mert teljesen összegubancolódott a haja, annyi kihullott, és nekem kellett hirtelen kivágni a hajából egy nagy csomót, úgy sajnáltam:( Azóta már nőtt sok haja szerencsére. "
Ne ijedj meg!Nekem már 8 éves kortom óta nincs mandulám.20 éves koromig jó volt a hajam,utána kezdett szarakodni.
Ne izgulj,lehet nálad nem jelentkezik,remélem tudtam egy kis vigaszt nyújtani még ha csekélyke is.
most akkor mi van ???
mindenkinek akkor hullik ki a haja amikor kiveteti a manduláit???
kezdhetek akkor én is fosni h nekem is kihullik mivel most vették ki egy honapja:D
de remélem nem fog
Sziasztok!
Szerintem 3 hét az kevés,mindenhez kell idő.
Húú tényleg a ricinustól?ezt öröm hallani :O)) majd lesznek új hajak is,kitartás!
Tegnap összefogtam a hajam hát viccesen nézek ki,elöl az új hajak se le, se hátra nem állnak,hanem fölfelé :DD
További ajánlott fórumok:
- Küzdelem a PCOS és a hajhullás ellen
- Mennyire hatásosak a Bánfi (Herbária) termékei hajhullásra? (hajszesz, sampon...)
- Tudtok valamilyen hajhullás elleni szert ami olcsóbb mint a Rev. vagy Forcap?
- Mi lehet hatásos a változókori hajhullásra, hajritkulásra ?
- Hatásos a Garnier Fructis hajhullás elleni sampon?
- Kerstase Specifique Aminexil GL M 42x6 ml hajhullás elleni ampullák hatásosak? Nagyon fontos!