Mi hatásos a hajhullás ellen? (tudásbázis)
Szia:)
Föl kell melegíteni a ricinusolajat,én meleg vízbe állítva szoktam.És egy vattapamacs segítségével vagy akár csak az ujjbeggyel felviszem a langyos olajat a fejbőrre kb 20-30 mililitert.Zacsit húzok rá,egy törölközőt,vagy kötöttsapkát,és rajtahagyom ,néha hajszárítóval felmelegítem a pakolást.minimum 7 órát legyen rajta,de lehet több is.Nekem most 14 órát volt rajta.Hetente 1-2 alkalommal lehet alkalmazni a pakolást.
Sok sikert hozzá!:-)
a patikában kérj 100 milit úgy éri meg.
Hát Én is ezen röhögök egész nap.Komolyan,múlthéten még sírtam,hogy nem merem felkapcsolni a villanyt a fürdőszobába,ma meg azon kaptam magam,hogy kopasz foltom kissebbedett.
De ne kiabáljuk el!:-)
Sziasztok :)
Anonima : bem.oladlamon van a képed,remélem nem gond :)csak hogy lehessen látni mennyit nőtt :O)
:)) de jó!! én nem vettem észre,hogy az enyém nőtt volna szombat óta!
és sem keveset költöttem már rá! :))
akkora lenövésem van :)))
Azt biztos, hogy az lenne az évszázad poénja, hogy azok után, hogy egy fél autó árát ráköltöttem már a fejemre, végül heti 160 forintból helyrejönne a hajam :))))
Hát Csajok beszarás ez a ricinus, itt röhögök magamon. Esküszöm, hogy reggel óta is nőtt :)) vagy már lehet, hogy csak képzelődöm :)))
Nem is rossz ötlet ez a hajszárítós melegítés, ki fogom próbálni.
Sziasztok!
Szájtátva olvasom az eredményeiteket és már el is döntöttem hogy én is kipróbálom...nekem nem is annyira a hajhullás miatt-igaz az sem kerül el,állandó fóbiám :-)-mint inkább a minőségének a javítására volna szükségem,rettenetesen elvékonyodott,a két terhesség megtette a magáét,fele annyi hajam van,mint azelőtt,olyan mintha átvándorolt volna a gyerekeim fejére...nekik hihetetlen sűrű-szerencsére.
Visszaolvastam nálatok sokat,de magát az eljárás leírását nem találtam meg.Jól gondolom hogy ricinusolajjal simán bekenitek a fejbőrt,majd dunsztkötésben melegen tartjátok X ideig?
Ha valaki lenne kedves és elmondaná a lényeget nagyon megköszönném!
Megnéztem,Nekem is a halántékomnál hullott ki,de a tiéd még így is rengeteg az enyémhez képest.
Szerintem sikerülni fog a hajnövekedés nemsokára be tudod fogni a lófarkadba.Már az enyémet sem kell hátracsattoznom,kb. pár napja:)csak simán a fülem mögé simítom és nem csúszik mki alóla:o)
Hát az elején,nagyon szkeptikus voltam,de milyen jó,hogy készítettem előtti fotót, mert most tök boldog vagyok!
Biztos Neked is nőni fog,és remélem dúsúlni is:o)
szerintem mindenkinek hullit hajmosásnál, vagy rosszul gondolom???
persze nem sok, de nekem mindig van a kádban...
Én most Nivea babasamponnal mostam ki.Kétszeri mosással.
Hát nem tudom,hogy mennyire normális .Az Én hajam alapból is hullik hajmosásnál,az olajtól ugyanannyi mennyiség jött ki mint máskor.
Ha hajmosásnál eddig nem hullott a hajad és most igen,lehet nem normális.Mondjuk Én nem nagyon masszírozom az olajat a fejbőrömbe,nehogy kilazítsam a hajszálakat.Inkább hajszárítóval melegítem fel többször a pakolást,hogy jobban beépüljön.
További ajánlott fórumok:
- Küzdelem a PCOS és a hajhullás ellen
- Mennyire hatásosak a Bánfi (Herbária) termékei hajhullásra? (hajszesz, sampon...)
- Tudtok valamilyen hajhullás elleni szert ami olcsóbb mint a Rev. vagy Forcap?
- Mi lehet hatásos a változókori hajhullásra, hajritkulásra ?
- Hatásos a Garnier Fructis hajhullás elleni sampon?
- Kerstase Specifique Aminexil GL M 42x6 ml hajhullás elleni ampullák hatásosak? Nagyon fontos!