Mi hatásos a hajhullás ellen? (tudásbázis)
Hát nekem a Hairclinic is hatástalan eddig :-(
Már a második 90 db-os doboz 3. levelét szedem, szóval másfél hónap már letelt.
Sziasztok,leírom hátha valakit érdekel.
Rákerestem és egy csomó szörtelenítő krémnek az alapanyaga a ricinus.
Tudjuk ugye,hogy a haj a szemöldök,szempilla a tesztoszerontól Nő,a nemi szőrzet illetve láb,arc meg attől erősödik.
Vagyik az Én feltételezésem szerint a ricinus a tesztoszteronra vagy a Dht ra lehet valamilyen semlegesítő hatással.
Kerkira!nagyobb már a lenövésed? Az én kopasz foltom már egyre kissebb és a hajszálaim meredeznek az égnek mint az antenna:)
Szia! Te kb. mennyi idő után tapasztaltál javulást az aminexiltől? Én három hete használom, de nekem azóta nagyon hullik :((
Hogy érted, azt hogy másfél éve használod folyamatosan? Azt olvastam szünetet kell tartani közben. Vagy mégsem? Melyik fajtát használod?
Lehet megint elkezdem szedni a Hair Clinicet én is, az legalább megállította a hullást.
igen igen. sok más mellett még ezt is ookozza a fogamzásgátlo. sőt még narancsbőrt is..
na nálam itt telt be a pohár.5 éve nem szedem..ki tudja az ember milyen szir szarokat juttat a testébe..ráadásul a fogamzásgátlo be csapja a szervezetet..mert az hiszi hogy terhes..
meg nekem sem hiányzik a trombozis és társai..
vhol olvastam hogy állatokbol vonják ki azt az anyagot amit beletesznek a kapszulába..lovakbol
á áá á
Már egy ideje figyelemmel kísérem itt ezt a fórumot. Mivel fodrász vagyok, és nekem is elég sok hajam kihullott ősszel, úgy érzem, érintve vagyok én is ebben a témában. Most kipróbálom a ricinusolajos pakolást, hetente kétszer rakok a hajamra, kíváncsi vagyok, hogyan reagál rá a hajam.
Másfél éve kezdtem el Aminexilt használni minden hajmosáskor, ezt azóta sem hagytam abba, pedig baromi drága a szer. Gyönyörüen elkezdett nőni a hajam, és azóta egyszer sem hullott. Viszont a hajnak egyszer hullani kell, így most elég látványosan megritkult az enyém is. Most már Hairclinic-et is szedek rá, és megállt a hullás. Most 3 hónapos stagnálás következik, amikor pihenő stádiumban van a haj, és remélem, tavaszra dúsabb lesz megint.
Sajnos a tapasztalatom az, hogy a hormonális hatásokra nagyon érzékenyen reagál a haj, főleg a fogamzásgátlók árthatnak sokat. És utána soha többet nem lesz ugyanolyan dús, mint volt.
A lányomnak egy bizonyos fogamzásgátlótól hullott ki, de nem akkor, amikor szedte, hanem amikor abbahagyta. Ez már 3 éve volt, de azóta sem lett ugyanolyan, mint volt. Pedig ő is használja az Aminexilt.
Szia!
A DM-ben lehet kapni és igen ez a neve:kovaföld kapszula.
60 szemes és 1600ft.
Olcsó és hatásos.
szia
és ez a neve? gyogyszertárban lehet kapni?
Sziasztok!
Kovaföld kapszula.Nagyon jó és rövid idő alatt látványos az eredmény.
Sziasztok!
Én is tanusíthatom, hogy a cickafark tea nagyon jó az ösztrogén problémákra, a tejet semmi képpen ne fogyasszatok, még akkor se ha tuti házitej, mert nem tudhatjátok mit adtak annak a tehénnek, gyógyszereket, hormonokat és az mind bekerül a tejbe :((, meg még van egy csomó dolog ami miatt nem jó, csak azt hosszú lenne leírni :).
De a cickafark teát csak kúraszerűen kell inni, havonta 1-2 hétig, attól függően kinek mekkora a baja. Lehet még rakni hozzá palástfüvet is.
Maria Treben ajánlja is hogy minden nőnek havonta kéne inni cickafark teát, hogy a hormon rsz-re rendben legyen.
köszi! :))
nekem is ez van ráírva,de én tuti,hogy nem fogok naponta hajat mosni vele,
így is három naponta moshatom!
de azért majd beiktatom ,s elmondom,amit tapasztalok . :)
:)) ez jó!
vettem megint ricinust és hagytam magam rábeszélni a coffein samponra,van valakinek tapasztalata róla??
megírhatná! :))
Szia! Ha vékonyodik és ritkul is a hajad, akkor ott valszeg valami hormonális problémád lehet. Sokan vagyunk így :((
Olvass vissza, sokféle szert próbálgatunk, kenünk, szedünk, de egyelőre csak a "hogyan kell fél méteres hajat növeszteni 1 hónap alatt" receptjére jöttünk rá. :)))
A hajhullás, ritkulás továbbra is megoldatlan rejtély. Na de ha így haladunk akkor előbb-utóbb felfedezzük arra is a megoldást.
További ajánlott fórumok:
- Küzdelem a PCOS és a hajhullás ellen
- Mennyire hatásosak a Bánfi (Herbária) termékei hajhullásra? (hajszesz, sampon...)
- Tudtok valamilyen hajhullás elleni szert ami olcsóbb mint a Rev. vagy Forcap?
- Mi lehet hatásos a változókori hajhullásra, hajritkulásra ?
- Hatásos a Garnier Fructis hajhullás elleni sampon?
- Kerstase Specifique Aminexil GL M 42x6 ml hajhullás elleni ampullák hatásosak? Nagyon fontos!