Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Mi a véleményed a Hal a Tortán c.műsorról? fórum

Mi a véleményed a Hal a Tortán c.műsorról? (beszélgetés)

❮❮ ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... ❯❯
1665. Cirmanella (válaszként erre: 1662. - 09ca1d3343)
2008. szept. 26. 13:34

Ez nagyon tetszett!!!

:-)

1664. ab4b6bc17d (válaszként erre: 1660. - Cirmanella)
2008. szept. 26. 13:32
Érdekes, nekem is jobban tetszik a Hal a tortán. Talán a bemondó miatt, akinek a megjegyzésein remekül lehet szórakozni. TÉNYLEG NEM TUDJÁTOK, KI Ő?
1663. Icus (válaszként erre: 1660. - Cirmanella)
2008. szept. 26. 13:21

És miért vagy "hal a tortán " párti? Mert valószínű, hogy neked ez a fajta "műsor" jön be.

Nekem bizony undorom van az ilyen fajta magamutogatásból. Én nem is tudok nevetni rajtuk, hanem iritálnak és idegesítenek.

Én bizony egyik párti sem vagyok. Amelyik jobb azt nézem, és ha ne adj Isten, egyik csatornán sincs olyan gárda, amely megüti az én hétköznapi emberi szintemet, akkor bizony egyiket sem nézem:)

2008. szept. 26. 13:18

Óvszert ajándékba? :-DDD

Felhívás egy keringőre?

Végül is az útszéli kurváknál is van óvszer - dögivel...

2008. szept. 26. 12:05

A K.Gy szerintem tényleg nagyon gáz.

Kinek akarja azt bemesélni,hogy nincs köze ahoz a nagy darab pasihoz?Aki csak ugy járkál fel-alá a házában?

2008. szept. 26. 12:03

Ez igaz,hogy kulturáltabb társaság van az RTL-es Vacsoracsatában én mégis Hal a tortán párti vagyok.

Egyébként szerintem ennyi erővel leszólhatjuk az RTL-es Mónika és Győzike show-t is.Ott sem az értelmiség mutatkozik be.:o)

2008. szept. 26. 11:54
Én már ott tartok,hogy sorra elalszom a "hal a tortán" című förmedvény alatt,ennyire le alacsonyodni azért nem kellene a TV2-nek,a Vacsoracsata magasan veri ezeket.
2008. szept. 26. 11:34

Na, ez "tetszett" - muszály kimondanom: a buta szőke megnyilatkozása: "A padlizsánkrém elkészítése (no nem ilyen szép szavakkal!:) 2 percet vesz igénybe". - LÁTSZIK, HOGY MÉG SOSEM PRÓBÁLT MEG VINETTÉT CSINÁLNI!

Istenem, téleg a béka popója alatt van ez a nő...

1657. fda58604ed (válaszként erre: 1653. - Ab4b6bc17d)
2008. szept. 25. 14:59

Igen, nem kételkedem benne, hogy jó ember.

Mégis azt gondolom, hogy nem a korának megfelelően néz ki az arca.

2008. szept. 25. 14:38

Én nem ismerem annyira a pályáját és magát az embert sem. De nagyon elszomorítól, ahogy kinéz és ahogy viszonyul is a környezetéhez. Végig az volt az érzésem, hogy kötözködik (ami ugye az alkohol egyik hatása) és direkt sértegeti azt a hapsit, akinek most nem jut eszembe a neve - meg lényegileg a többieket sem kímélte (lásd, ajándék).

Azt hiszem, már a közvetlen környezete is csak kiröhögi (csúnyán mondva). Nincs neki családja, aki felkarolja?

Egyébként, amikor még nem ivott, mit mutatott fel? Sztár újságíró volt? Vagy hogy került a "sztárok" közé? Tudtok erről valamit?

1655. Marijja
2008. szept. 25. 14:27

Györgyi baj van !

Döbbenten olvasom a lapokban, és nézem a TV-ben Albert Györgyi újabb ámokfutását. Női aggyal vagyok ellátva, ahogy Ő is, még sem tudom felfogni, hogyan kerülhet ilyen állapotba egy tanult, művelt és intelligens hölgy.

Szándékosan használom a hölgy megszólítást, mert az tulajdonképpen mindnyájunknak jár. Györgyinél azonban már régóta rezeg a léc. Olvastam az első könyvét, és már akkor gondolkodóba estem.

Ebből egyértelműen kiderül, hogy saját magán kívül mindenkit hibáztat, hogy ilyen helyzetbe és állapotba került.

Elsősorban a szüleit. De tegyük szívünkre a kezünket, hogy nem mindenkinek adatott meg boldog gyerekkor, de ilyenkor még fokozottabban törekszik arra az ember, hogy felnőttként kerülje el a már általa ismerős helyzeteket és hibákat.

De Ő, valahogy leragadt ennél.

Az élet során számos emberrel kerülünk kapcsolatba, ki barát, ki szerelem, vagy csak egy kedves kollega.

Minden egyes kapcsolatból tud táplálkozni mindkét fél, és így formálódik, alakul, és ismeri meg ezáltal magát is jobban.

Györgyi, minden egyes csalódás, vagy kudarc esetén mindig a gyerekkorával takarózik, mint egy mentegetve saját magát. Állítom ezt úgy, hogy olvastam a könyvét.

Az itallal kialakult problémáját is erre vezeti vissza. Nem tudom elképzelni, hogy egy egyedülálló nő, túl akár több váláson és kudarcon is, biztos egzisztenciával, jó állással, anyagi háttérrel pár baráttal , nem tud elboldogulni egyedül is az életben.

A legnagyobb baj az, hogy állítja, hogy nincs baj. A problémái ellenére , látjuk, hogy így is képernyőre engedik , bizonyíthatna, de lépten - nyomon csak megerősít mindenkit abban, hogy már nem ura magának.

A nemrég felreppent hír is ezt támasztja alá. Egyik nap már az esküvőre készül, pár nap elteltével állítja, hogy csak egy sört ittak meg együtt, és szó sincs többről.

Oda már a hitelessége is, ami egy újságírónál a mindent jelenti.

Ez már túl lép azon, hogy csak hallatni akar magáról.

Egyre erősebb bennem a gyanú, hogy ez hangos segélykiáltás mindenkihez.

Hogy lehet, ennyire elhagyatott és magányos valaki akit, szinte mindenki ismer?

Sodorja csak magával az élet, és úgy tűnik számára, hogy csak a rossz oldalát látta eddig.

Valakinek fel kellene rázni, vagy szembesíteni, olyan emberek sorsával, akiknek tényleg nap mint nap, sokkal nagyobb gondokkal kell megküzdeniük.

Másoknál miért működik az, hogy amibe nem halsz bele, attól megerősödsz?

Egy gyenge, magányos és beteg ember néz vissza ránk a képernyőről.

Lesz, aki segítő kezet nyújt neki? Immár sokadára?

1654. Icus (válaszként erre: 1650. - Fda58604ed)
2008. szept. 25. 14:19
Sosem volt szép bőre:(( Azonban, ha felteszik rá a vakolatot akkor nagyon szép:) Na és a hangja:)) Szerintem nagyon klasszul énekel:)
1653. ab4b6bc17d (válaszként erre: 1650. - Fda58604ed)
2008. szept. 25. 14:17
Megöregedett. A korral jár. De azért kedves ember.
1652. ab4b6bc17d (válaszként erre: 1641. - 7161d4c2ec)
2008. szept. 25. 14:15
Szerintem igen. Ugyanígy Esztergályos Cecíliában is csalódtam. Sajnos kellemetlenül...
2008. szept. 25. 13:12
Xantus 1967-es. Tényleg nagyon csúnya arca van.
2008. szept. 25. 13:08

Én Xantus Barbarán csodálkoztam egy nagyot. Hány éves lehet? 36? Borzasztóan néz ki az arca!

Csinos, látszik, hogy nagyon vigyáz a vonalaira, de ő az a típus, aki "zsír" nélkül hamar öregasszonnyá válik.

Ő a tipikus példa arra, hogy egy kor után a nőnek választania kell az arca és a segge között. Ő rosszul választott. A kamera az arcár mutatja, és az szörnyű.

1649. 09ca1d3343 (válaszként erre: 1648. - Erikpipi)
2008. szept. 25. 12:47
Ez is igaz,de megjegyzem az az "elit" roma csapat volt! :)))
1648. erikpipi
2008. szept. 25. 12:38

Ez a hét, már amit láttam belőle, tragikus volt....

Ezek nem tudnak mást csak a hibákat keresik, mibe kössenek bele.

Tanulhatnának a romáktól, azok irigylésre méltó hangulatot teremtettek.

1647. NIKA77
2008. szept. 25. 12:30
A VACSORACSATA SZERINTEM IS SOKAL SZÍNVONALASABB MINT A HAL A TORTÁN.
1646. tücsimücsi (válaszként erre: 1645. - Icus)
2008. szept. 25. 12:29
Mégis többen beszélnek a Hal a tortán-ról. Vajon miért? Talán, mert sokkal többen nézik, és a tv2 ezekkel a mocskokkal akarja lekörözni az rtl-t. Tartok tőle, hogy sikerül is nekik.
1645. Icus (válaszként erre: 1644. - Tücsimücsi)
2008. szept. 25. 12:24
Ez igy van:( De, szerintem, az "igazi művészeknek" is lenne nézettségük. Nézd meg az RtL-nél akik most vannak. Jó Győzikét leszámítva, bár az is egész héten normális volt most:)
2008. szept. 25. 12:15
Szerintem a tv2 már ezt "direktbe" csinálja...minél hülyébb, bunkóbb, minél nagyobb bárcásokat verbuvál össze. Most gondoljátok el, ha a választásuk pl. Pachmann Péterre, vagy igazi művészekre (Koncz Zsuzsa, Lukács Sándor, v. Piros Ildikó) esett volna mennyire lett volna magas a nézettség? Ezek intelligens emberek akik tudnak viselkedni, nem hiszem, hogy róluk csámcsognának az emberek. De itt pont az a cél, hogy BESZÉLJENEK A MŰSORRÓL munkahelyen, zöldségesnél, fodrásznál, stb. Engem személy szerint nem köt le, néha nézek belőle 5-10 percet és átkapcsolok, sajnos egyre siralmasabb embereket választanak.
1643. 7161d4c2ec (válaszként erre: 1642. - Icus)
2008. szept. 25. 12:10
Ezzel én is hasonlóképpen vagyok, nem nézem rendszeresen a műsort, egészében csak egy pár részt láttam.Én csak arra akartam kilyukadni, hogy az egész botránykeltés arra megy ki, hogy nézzük, és én azt gondolom többen leültek pl. múlt héten is megnézni, mert beszédtémává vált.Egy langyosabb műsort nem növelné a nézettséget.
1642. Icus (válaszként erre: 1641. - 7161d4c2ec)
2008. szept. 25. 11:54
De, ha figyelmesen olvasol, akkor azt is észreveheted, hogy bizony a többség, csak bele-belenéz, amikor más csatornákon éppen reklám van. Mert ezt végig nézni... tömény undor...(
1641. 7161d4c2ec (válaszként erre: 1631. - Tücsimücsi)
2008. szept. 25. 11:29
Majd meglátjuk mit alakítanak, lehet hogy a gépezet működik, és én is növelni fogom a nézettséget..Mert gondoljatok bele, ha nem ilyen botrányos embereket hívnának, beszélnénk most erről...?
2008. szept. 25. 11:27
Egy negyed óráig bírtam,bőven elég belőle annyi amennyit a bemutatóban látok.A nagy átlag azt sem tudja,hogy egyáltalán van konyhája.Szörnyű ahogy némelyik nő szétnyávogja az agyát,teszi-veszi magát.Ezek a mi sztárjaink?
1639. ab4b6bc17d (válaszként erre: 1638. - Cskata)
2008. szept. 25. 11:22
Aha.
1638. cskata (válaszként erre: 1637. - Ab4b6bc17d)
2008. szept. 25. 11:17

Rácz Félix, volt box-menedzser

(amolyan "kőgazdag" kategória tudtommal..)

2008. szept. 25. 11:10
Amúgy a hapsi, akivel összeakaszkodott és azt hiszem, Félix a neve, az ki?
2008. szept. 25. 11:08

Halitok! Megint sikerült megnéznem egy adást a műsorból :) Istenem, olyan jó a bemondó srác... hát szétnevettem az agyam! :)))))))))))) Nem tudjátok, ki ő??????????

Na de a vendéglátó hölgyike... :((( ahogy olvasom, mindenki rosszállóan ráncolja a szemöldökét.

Elég szomorú, hogy valaki - akinek a családja kapcsán megvolt rá a lehetősége, hogy kulturált emberré váljon, ennyire közönséges, felületes, teng-leng nővé fejlődjön vissza. És az a száj... hááááát... borzalmas, már az első perctől fogva! Jól elcsúfították. Engem az afrikaikra emlékeztet, akik direkt kistányért tesznek az ajkaikba és az az idő múlásával ott lecsüng nekik... na, szóval tény és való, hogy tőlem idegen; s ahogy elnéztem a tegnapi vendéglátó arcától is jócskán elüt.

❮❮ ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook