Mi a véleményed a Hal a Tortán c.műsorról? (beszélgetés)
Nemcsak a drog látszik az arcán, hanem az operációk helye is. Saját bevallása szerint mű az orra és mű a szája. Ezt anyósom úgy hívta anno: tudod, kiről beszélek, az a "vacsoraszájú"!
Csak ennek a sztriptiz-görlnek (bár görl-nek már kicsit öregecske!) a száját elég rosszul töltötték fel, bár amire kell neki, arra a célra bőven megteszi. Neki nem volt elég, hogy tudják róla, hogy micsoda, evvel a kinézettel meg is erősítette és rá is játszott.
Pfúj.
És ha apuci mellette áll, akkor róla is megvan a véleményem. Kedves lánya éppen őt figurázta ki, amikor azt mondta B. Tóthnak, hogy mennyivel jobban néz ki, mint a kedves papa, pedig csak 1 év a korkülönbség köztük...
Szóval, miért is sztárolja a tv2 a bárcás kurvákat? Akkor eddig rosszul tudtam, hogy Magyarországon tiltott a prostitució!!!?
Juj neeeeeeee!!!! Egyszerűen színvonalon aluli a Györgyi és a Félix nevű fazon is, aki szintén fogalmam sincs kicsoda:(
Nem tudom Barbara és a B. Tóth, hogy tudta ezt elvállalni. Ugye a Dani fiú még fiatal Titán, ő nem nagyon válogathat, de a két őreg róka, nem tudta azt mondani, ezekkel az emberekkel nem!
Albert Györgyi valóban ennyire?? Kicsit megjátszósnak tűnt... Hajdú Péter minősíthetetlen, egyébként is azzá vált a szerelmi élete állandó villogtatásával, de ezzel a műsorral végleg leírta magát. Nem gondoltam, h valaha az életben vkinek sikerül Győzikét elkerülnie a listámon, de lám, 5 este alatt H.P. a legek legaljára pakolta magát.
Ezen a héten Torres Dani fiatal, illemtudó, inteligens, D Tóth úriember, Barbara kissé bohém, de lerí róla, h jól érzi magát, Györgyi és Félix... minősíthetetlen, illetle, nyafka, felháborító, Vajon véletlen az, hogy minden hétre jut néhány botrányos alak? Nem lehet, hogy egy kicsit rájátszanak némelyek?
Albert Györgyi egy akarat gyenge, beteg ember ez jól jött a tv2-nek, amit persze ki is használt maximálisan.
Hajdú Péter egy igazi 2 lábon járó k....g
szerintem mindenki rájátszik a "szerepére" kicsit, hiszen ez valami sószerűség volna. vagymi :)
de nekem változatlanul tetszik, a jó ötleteken kívül az is, hogy eddig ismeretlen oldalát ismerhetjük meg kis hazánk sztárjainak, nem is olyan korlátoltak, mint ahogy eddig hittük, hittem meg ilyenek :)
többek között azért, hogy itt szánakozz, szörnyűlködj, akármi, csak néééézd!!!!!
a csatorna az meg egy csatorna :)
Botrányos Albert Györgyi viselkedése,nem is értem,hogy járathatja így le magát egy csatorna.
Szerencsétlen nő már szánalmas,és orvosi eset.
Tényleg ráférne valami segítség...
Úgy láttam mintha a HP visszafogta volna magát, ami az "önmagasztalását" illeti :)
Igaza volt FÁ-nak, hogy vacsora közben "arról" beszélni,nemhogy illetlenség,hanem egyenesen bunkóság is - szerintem, pro és kontra!
További ajánlott fórumok:
- "Keresem a családom!" Mit gondolsz a műsorról?
- Segítség, szülő vagyok! című műsorról mi a véleményed?
- Az "Áll az alku" cimű műsorról szeretnék kérdezni...
- Beszélgessünk egy tegnap reggeli műsorról!
- Álomépítőket nézi valaki? Mi a véleményed a műsorról?
- Life Network-Fogyassz le! Mit gondoltok erről a műsorról, a benne szereplő táplálkozási szakértőkről, trénerekről, résztvevőkről?