Mi a véleményed a Hal a Tortán c.műsorról? (beszélgetés)
na már balhé lesz, vagyis összeszólalkozás, kíváncsi leszek erre a hétre :)
:)
én megnézem legalább jót röhögök a sok marha "színészünkön"
én se vagyok egy mesterszakács, de magamra azért meg tudnék főzni, meg még + 4 embernek (nem felvágás)
Az a baj,hogy ezeket a színészeket annyira nem kedvelem :(
Úgyhogy kihagyom ezeket a részeket!
jó kis műsor volt, az volt a lényege, hogy egy másik fickóval, ott főztek, ahol éppen kedvük tartotta, voltak például könyvtárban, múzeumokban, kiállításokon, és a végén mindig menekültek a biztonsági őrök elől
tök jó volt :)
Hát igen,az már nem érdekel senkit,hogy ki mit tesz le az asztalra.Szánalmas az is,hogy műsorok szólnak arról,hogy az ilyen un. sztárnak beteg a kutyája,macskája stb.
A Szilárdot egyébként bírom a műsorban.
Értem. A BK-t sem nézem, de a nevek ismerősek voltak, ezért voltam olyan értetlen.
Köszi.
Igaza van a fiadnak.
De ez most nem a Barátok közt? Amiről beszélsz? Az hogy kerül a TV2-re?
Egyébként a magánvéleményem az, hogy a K.Gy. vacsoráján az a szekrénynagyságú strici menetrendszerűen jelent meg, vagyis be volt építve a műsorba, hogy legyen egy kis izgalom. Mert a csatorna amúgy nem a diszkréciójáról híres, hogy nem mutatja valakinek az arcát...:-)))
És én nem nézem ezt a sz@rt, csak ha IDŐBEN bekapcsolom a tv-t az NCIS vagy a House doki előtt, hangsúlyozom: időben!, de még mindig ez megy.
És a filmkezdés után 8 perccel meg jön a reklám...
Ha véletlenül van egy nézhető film valahol, felveszem videora, kipucolom belőle a reklámokat és utána nézem meg. :-(((( Ez azért szomorú.
"Tibor és Gábor már első este, „Hoffer apuka” vacsoráján összeszólalkozott, a házigazdának kellett közbeavatkoznia, amikor sorozatbeli fia hevesen kritizálni kezdte volt kollégáját.
„Nem zrikálás volt, azt hittük, csúnya vége lesz"
– A helyzet másnap sem változott, Gabi beszólogatott Tibinek, még a sorozatbeli temetését is felhozta, hogy sajnos Somorjai Tibi él, de szerencsére Ákos meghalt – mesélte Kört vélyessy Zsolt. – Látszott, hogy nem vicces zrikálás, azt gondoltuk, csúnya vége lesz! Ettől eltekintve megmondom őszintén, mi igazán jól éreztük magunkat, nem bántam meg, jólesett a régi barátokkal nosztalgiázni."
No itt már ugye nem a főzésről és érezzük magukat jól a Tv-előtt a "sztárokkal" műsorról van szó:( Nézettség? Elég szomorú, hogy a balhé kedvéért "többen" leülnek a TV. elé:(
Soha nem nézem egyenessen osztályon aluli müsor
volt amikor véletlen rá kattintottam de elég volt teszik a nagyot.
Értem mire gondolsz, de amig ennek a sz@arnak ekkor a nézettsége, nem fognak mást adni. Sajnos az embereket pont ez érdekli, mert utána napokig, hetekig lehet róla beszélni.
Árpa Attila éppen ezért szállt ki a Való Világból, mert szerinte már csak a halál élő adásban van hátra. Már volt kufircolás élőben a villában, volt részegen tántorgás a konyhában. Van ennél drasztikusabb megfogalmazás, de finoman igy hangzik: az nem megoldható, hogy a kecske is jól lakott és a káposzta is megmaradt... :)
Ha ezekben a műsorokban a Kéri László, a Vágó, a Hankiss Elemér, Bán János és hasonlók ülnének szmokingban az asztalnál és a kortárs művészetekről csevegnének, gyanitom, hogy a kutya sem nézné őket.
Igen, őróla tetszem. Csak nem jutott eszembe az a jól csengő magyaros neve:-)))
Most nem az a téma, hogy lehet elkapcsolni a tv-t, hanem esetleg hogy lehet javítani a műsorok színvonalán. Lekapcsolni a legkönnyebb, de nem ez az igazi cél.
Mint lejjebb már olvashattad, én is rebesgettem, hogy egyvalami fontos, a nézettség. És azt is tudjuk, hogy a nézettség vonzza a reklámbevételek akasztófa (vagyis bevétel) oldalát (mármint T=tartozik-követel= akasztófa, én így tanultam könyvvitelből).
Csak éppen arról /is/ szól a vita, hogy lehetne ezt gusztusosabban is csinálni - emberek megalázása nélkül.
Szerintem.
A tv2-re valójában azért vagyok ennyire dühös, mert ezeket a nőimitátorokat sztárolja.
Tökmindegy neki, hogy ki az, mi az, ki elé teszi szégyenfoltnak vagy példaképnek - csak egyvalami fontos: A NÉZETTSÉG!!!
És mindegy, hogy milyen áron.
Most egy pillanatnyi OFF következik:
A 4. Megasztárban miért 12 évnél húzták meg a korhatárt? Egy ilyen kicsi gyerek egész további életére kihat egy ilyen kudarc, hogy nem felelt meg! Mondjuk, itt a szülőt is kínpadra vonnám, mert a legtöbb esetben a szülő a gyerekben látja saját, meg nem valósult álmát:-(( De milyen áron!
További ajánlott fórumok:
- "Keresem a családom!" Mit gondolsz a műsorról?
- Segítség, szülő vagyok! című műsorról mi a véleményed?
- Az "Áll az alku" cimű műsorról szeretnék kérdezni...
- Beszélgessünk egy tegnap reggeli műsorról!
- Álomépítőket nézi valaki? Mi a véleményed a műsorról?
- Life Network-Fogyassz le! Mit gondoltok erről a műsorról, a benne szereplő táplálkozási szakértőkről, trénerekről, résztvevőkről?