Mi a véleményed a Hal a Tortán c.műsorról? (beszélgetés)
tegnap a végére a.gy.olyan részeg volt,hogy a száját alig bírta kinyitni,a szemét már meg sem próbálta.lehet hogy okos volt régen ez a nő,de mára egy közönséges kivénhedt trampli benyomását kelti én amennyire kedveltem,annyira megundorodtam a tegnapi látványától....
Hajdú Péter...igaza volt Albert Györgyinek (azt hiszem ő mondta), hogy ez mű volt. Nem csípem amúgy sem a pasit, de ez illetlenség volt a részéről!
Visszatérve a múlt hétre: ez a Tünci nagyon gáz (már úgy is, ha összevágott a kép...gördíts majd lejjebb)!
[link]
Én nem tudom nézni a műsort a tévében, csak ritkán. Eddig meg tudtam nézni neten, igaz, utoljára kb. két hónapja próbáltam, de ma nem tudtam megnézni a tegnapi adást, más a tv2 honlapja is, mint amikor utoljára voltam ott:(
Nincs miért, kevesen tudják, régen volt...
Torgyán örül, hogy együtt mulatott a kitűnőbbnél kitűnőbb táncosokkal és énekesekkel, um. Bunyós Pityu, no comment.
az lehet, nem hallottam róla
elnézést
Én úgy tudom Fásy szállodaigazgató volt Békéscsabán anno...talán még vendéglátós végzettsége is lehet akkor....nem?
ez a fási ádám ez, húúú ez aztán, hűűű, na ez egy ember. Azon lepődtem meg, hogy meg tud teríteni? 1cm az asztal szélétől meg stb. Ebből vizsgáztam (díszterítés)
na de a kaja sem utolsó
miért? egyes férfiakon nem lehet éppúgy ledöbbenni?
Ezzel én is így vagyok! Csúnya látvány egy alkoholista, vakondszemű, nőizé:(
Hajaj. A múltkor láttuk suliba menet, roppantul le van épülve szegény élőben is.
Én tegnap este is jól szórakoztam rajtuk. Az már más kérdés, hogy még mindíg le tudok döbbenni a nőkön.
lehet, hogy alapvetően ilyen, de szerintem ugyanúgy rájátszott (rájátszatták) a szerepére ahogy Kiszelt. Mindenesetre jó móka kerekedett belőle. Legalábbis nekem tetszett.
Milyen volt Albert Györgyi? Eddig arról szólt a műsor, hogy ki hogyan főz, kinek milyen a konyhája, milyen a hangulat, mi nézők milyen jól szórakozunk a tv előtt... Már a múlt héten Kiszel Tünde és csapata is szörnyű volt, de legalább jókat röhögtünk! :D Most??? A szerkesztők már nem tudnak mit kitalálni kínjukban, fizetnek Albert Györgyinek egy csomó pénzt, aki csak hebeg habog és azt hallgatom egész műsor alatt h ez a súlyos beteg ember valamikor milyen jó volt, mármint jó riporter. Szerintem ez már nem hal a tortán hanem BAJ A TORTÁN :(((
Ha nekem ilyen feleségem lenne,elásnám az első nap,10 éve nem főzött,és csodálkozik,hogy hány férje volt,és még büszke is rá.És közben még a fésűt sem ismeri,így fogadni a vendégeket,olyen ápolatlanul,mintha a Nyugatinál enne az aluljáróban a hajléktalanok között.Szégyelhetné magát,egy előre lebeszélt vendégségre így készülni,én nulla pontot adtam volna neki.
Torgyánbátyám szórakoztató, de leginkább mert hülyeségeket beszél :)
Naaa, azért gondold át mégegyszer :)
Ez aztán mindennek a teteje.Ez a nő olyan buta,és tehetségtelen,hogy párját ritkítja.Torgyán doktor viszont egy úriember,mindig is tudtam,holnap megyek a Parlament elé,és követelem,hogy Ő legyen a miniszterelnök.
az a vicc, hogy eddig különösképpen egyik szereplőt sem bírtam, sőt... de most mind nagyon szimpatikus volt. erre is jó ez a műsor. nem csak konyhavirtuózok bemutatására. szerintem :)
Torgyán viszont igazi bölcs :))
amennyire vártam,hogy albert györgyi főz,akkorát is csalódtam benne....
vazze, ez kész! :)) nagyonjóó
benyomtunk egy-két felest, ennyi volt a vacsora :)
:) vacsoravendégek közé kellett volna egy üvegfúvó is :))
Villanyt szerel, burkol mielőtt főz :)
Ja. Én csak bemásoltam a cikket, de igazad van.
a nyálas úri fiúhoz még hozzátenném, hogy puhány, kövér ja és sunyi szeme van...
Albert Györgyi szemei vérben forognak, ha Hajdú neve szóba kerül, és már-már filozófiai magasságokba emelkedik az a szitokáradat, amellyel Pétert illeti.
– Elegem van Hajdú Péterből, aki szerény képességeit úgy ellensúlyozza, hogy másokat pocskondiáz. Bizonyára ezzel leplezi súlyos önértékelési zavarait. Ő egy feltűnési viszketegségben szenvedő elkényeztetett kis senkiházi. Neveletlen, elkényeztetett, nyálas úri fiú. Micsoda dolog, hogyha nem ízlik neki az étel, akkor hazugságokat állít, ezzel megsértve a vendéglátóit? Hát ezt tanulta a szüleitől? Nem tudom mit csinálhattak vele gyerekkorában, de hogy nem nevelték meg, az biztos – mondta feldúltan Györgyi.
Hajdú ugyanakkor állítja: nem csupán arról volt szó, hogy nem ízlett neki Györgyi főztje. Szerinte a riporternő kis híján megmérgezte őt.
– Albert Györgyi szórakoztató elemet hozott a Hal a tortán műsorába azzal, hogy végig itta a hetet, de ezt majd a nézők is látni fogják – kezdte Hajdú. – Ételmérgezést kaptam amikor Györgyinél vendégeskedtünk. Kis híján infúziót kaptam, de végül egy bélfertőtlenítő gyógyszer segített. Szerintem azért lettem beteg, mert miközben sütötte a csirkét, macskákat simogatott, és nem mosott kezet, én pedig allergiás vagyok a macskaszőrre. Legközelebb nem megyünk hozzá vendégségbe – jelentette ki Hajdú, aki nincs túl hízelgő véleménnyel Albert Györgyiről.
– Nagyon bunkó módon nyilatkozik rólam, ráadásul elküldött telefonon a lehető legcsúnyább szavakkal a búsba, majd lecsapta – mondta Hajdú.
Albert Györgyi felháborítónak tartja Hajdú Péter állításait.
– Szeretném én látni azt az orvosi papírt, amely igazolja az ételmérgezését. Ha meglátom az utcán ezt az embert, akkor biztosan átmegyek a túloldalra, de előtte jól beolvasnék neki – fakadt ki Albert Györgyi.
Én Hajdu Péterről szeretném elmondani a véleményem.Szerintem az előző főzős vetélkedőben is kiviselte magát, és nagyon egészsége a nyers zöldség nem hiszem, hogy attól lett beteg, de ha így is van akkor miért vesz rész ilyen műsorokba. Szerintem is egy elkényeztetett egyén hiányzik neki a népszerűség. Nagyon csúnya dolog, ahogy Albert Györgyiről vélekedik.
További ajánlott fórumok: