Mi a véleményed a Hal a Tortán c.műsorról? (beszélgetés)
A műsorral kapcsolatban:
Nekem e a Virág abszolút nem jött be,és józanul is alkoholistának néz ki,gondolom ezért kap alkesz szerepeket is!
:DDDD
Hát,nagyon remélem,hogy nem igaz a mondás,mert gyönyörű szép kisfiam van! :)))
Tökéletesen egyetértek a fórumozókkal. Gábor tényleg azt hiszi, mindenki szereti, és azt hiszi, mégjobban maga mellé állítja az embereket, ha sértődöttséget játszik.Próbálja megalázni tibit, aki valahogy próbálja a helyzetet elviselni, kezelni.
Na szóval, Gáborka, meg csak saját magát járatja le. Egy hülye, féltékeny kis gyerek. nem akadnék vele össze, mert tuti megverném, olyan irritáló, hülye gyerek, pedig már 30-on felül van.
Ilyet polgármesternek.:O Hát.....
Ez az, megvan pár hozzászólással később a szó.
Ripacs. Na szerintem a Gábor is egy ripacs, a Tibin meg látszik, hogy egy beképzelt alak.
Sziasztok!
eddig nem szóltam hozzá.
Végülis most is csak azt szeretném, ez a Somorjai Tibi marha ronda. érdekes néznem, mert ez egy Kispesti srác. 8 általánosban egy iskolába jártunk, és 2 évig, ő volt a "szerelmem" Hát hova tettem a szemem.:d Vagyis a szemüvegem. Ugyanis annyira tetszett, hogy nem hordtam a szemüvegem, (ami igencsak erős volt,) hogy tetszem neki. Annó azt hittem ciki szemüvegesnek lenni.
Nade most elnézve Tibit, hát jót röhögök magamon. Igaz a mondás, rút kiskacsából hattyú. Ez vagyok én.:d
Na és a másik, hogy szép kisgyerekből csúnya felnőtt lesz.:d Tibinél bejött.
Mások szerint is helyes kölök volt.
Remélem, azért a mondások mindig nem igazak, mert 2 gyönyörű szép fiam van, hát remélem, nem csúnyulnak el.:d
Hát, én nem mennék hozzá vendégségbe, akkor sem, ha csak jelképesen köpköd.
Nem tartom kultútembernek, az pedig a szíved joga, hogy te kedveled.
leköpte,de jelképesen..nem olyan mélyről jövő volt az na: DDDD
és nem beszélve arról,.hogy egy egész ország ezen hörög szó szerint,gábor meg tibor otthon a telefon két végén vinnyog :DDDDD
Ez a köcsög hogy fejbevágta már azt a ronda másikat!
Na, a vénkecske csak eljutott a csókig...a gusztustalanja..
ebben az egészben a Zorbadal ér valamit :)
Anyósomat viheted, örökbe adom, vidd messzire!
Idézek az Indexről, Gáborral, a "jó színésszel" kapcsolatban:
"A polgármester leköpte kollégája szalvétáját
A cselekmények tetőfoka Halász vacsoráján bontakozott ki. Bár a konfliktusok ellenére Somorjai jó vendéglátónak minősítette a házigazdát, egy aprócska dolog elkerülte a figyelmét - úgy tűnik, csak az övét. Az este folyamán ugyanis az ex-Ákos megjegyezte, hogy egyedül ő kapott gyűrött szalvétát, mire Halász Gábor egyből mellette termet, új szalvétát húzott, amire ráköpött egyet, és úgy tette le kollégája elé az asztalra. Ez a mozdulatsor a jelenlévőket is megdöbbentette, a nézők pedig a TV2 honlapján nem hagyták szó nélkül a minősíthetetlen viselkedést:
Kommentek:
"Mindenkivel egyetértek, aki Halász Gábor viselkedésében kivetni valót talál. Féltékeny, rosszindulatú, neveletlen és még gyerekes is! Nem való a TV-be, polgármesternek meg pláne nem! A viselkedésével lejáratta magát és az egész falut. Tibornak csak gratulálni tudok, hogy így kezeli a kialakult helyzetet, Gábornak pedig azt tanácsolom, hogy térjen vissza az óvodába!"
"Elképesztő hogy viselkedett Gábor. Polgármester létére szégyellheti magát. Bár nem szégyelli, inkább büszke rá. Azt például el sem tudja képzelni, hogy ő is unszimpatikus lehet mások számára? Milliók előtt így viselkedni. POLGÁRMESTEREK GYÖNGYE."
"\"A konfliktusok ellenére Gábor mégis nagyon jó vendéglátó volt..\" Remélem nem arra a részre céloztok, amikor beleköpött a szalvétába? Hihetetlen, hogy eddig lehet süllyedni. Ezt a nyávogást, hogy nincsenek jóban, a lóvé gondolom kárpótolja. Szánalmas egy ember."
Akkor az anyósom sem egy gonosz, buta nő, hanem egy jó színész!!??
Szerintem egy buta ember kell egy ilyen ostoba ripacskodáshoz.
Erre péla Kiszel Tünde, Győzike, és a többi "atomfizikus".
És nem volt jó műsorvezető, nekem színészként is nulla, polgármesterként nem tudom milyen.
Ennnyi.
Az egész műsor egy nagy megjátszás.Mi a szart akar a vén ember a kis csajszitól?
Idióták gyülekezete.A felszolgálás és a vendéglátás egy nagy sárga fos volt.
Ezt bárki elmondhatja, aki egyszer is találkozott vele :)
A sorozatból is azért vágták ki, mert elszállt az agya. Közölte, hogy a következő évadban több pénzt kér, különben ki száll. A Kalamár pedig csak annyit mondott: rendben.
Köszi!
Nem tudok objektíven ítélni hogy melyik a hülyébb, mert a Tibinek olyan az arca hogy nézni sem bírom és ezért őt nem szeretem. De lehet hogy ő a normálisabb. Olyanok mint két kisovodás.
További ajánlott fórumok:
- "Keresem a családom!" Mit gondolsz a műsorról?
- Segítség, szülő vagyok! című műsorról mi a véleményed?
- Az "Áll az alku" cimű műsorról szeretnék kérdezni...
- Beszélgessünk egy tegnap reggeli műsorról!
- Álomépítőket nézi valaki? Mi a véleményed a műsorról?
- Life Network-Fogyassz le! Mit gondoltok erről a műsorról, a benne szereplő táplálkozási szakértőkről, trénerekről, résztvevőkről?