Mi a véleményed a Hal a Tortán c.műsorról? (beszélgetés)
Ja,csukaszájú...:DDD ez jó!
Láttam már azt a csajt,akiről beszélsz!
Na,az is a női nem egyik szégyene...!
Az a baj,hogy egyre több szégyenfolt "képviseli" a nemünket!!!
Asszem, az az, de a Joshi Bharat-ot s/nem nézem.
Egy könyv címlapján láttam legutóbb. Ő írta, vagy róla írták, végül is mindegy. Borzalmas.
A csukaszájú Györgyi cicáról beszélsz?
Rosszul vagyok, ha csak ránézek a szájára. Szerintem elfolyt a szilikon, ebben talán még nincs nagy tapasztalatuk a plasztikai sebészeknek, mert ahány fotót láttam, mindegyiken ilyen vagy ennél rosszabb mű-szájak láthatók.
Volt nemrégiben az a nő a tv-ben, nem jut eszembe a neve - lehet nincs is neki - , aki valami könyvet is írt, 50 év körül van és prosti. És azt mondta, vagy írja, hogy nagy a kereslet a szájára és őrá. (Olyan a szája, hogy szinte az egész arcát takarja és mintha ki lenne fordítva...:-(( Biztos láttátok már!)
Atyaég, hova tűnt a macsó férfinép, hogy ilyenek kellenek nekik? (Vagy már a férfiaknál is minden mű?)
:-)))
Azt nem is tudom,mert az a rész kevésbé szólt a kajáról...
Inkább Gy. cica kínlódásáról,hogy F. kandúrkát nem kapta meg a jelek szerint :)))
A műsorról az a véleményem, mint a TV2 legtöbb műsoráról: mindig azt hiszem, hogy ezt már nem lehet alulmúlni és kiderül, hogy tévedek. ALUL LEHET MÚLNI!
Ahalatortán rettenetesen rossz műsor, show-nak nézhetetlen, főzésnek gusztustalan és még nem fogtam fel annak értelmét, hogy minden különösebb cél nélkül miért kell bealázni embereket.
Tényleg van az a pénz, amiért korpás lehet az ember haja, feje, bőre:-(((((((
Csak az a baj, hogy a TV2 ezt még élvezi is!
A "Hal a tortán"-teljesen átalakult show-műsorrá. Itt már sem a főzésnek, sem az ételeknek nincs jelentősége, csak a jelenlévők civakodásának, a veszekedéseknek, no meg az étkezés közbeni műsoros felhajtásnak..
Lassan leszokunk e műsorokról.
Mindig is utáltam a szenzációhajhászást, pláne a tévében..
Jáksó meg egy őrült, ahogy olvasom, a romlott rákkonzerv-ételével, meg a wc-re rohangáló vendégeivel.
Vagy ez az Rtl Klub-on volt??
Nekem egykutya..elég, ha hallok ezekről a "nézőcsalogató" őrültségekről..
Úgy látom a Gy. még nem feküdt be a F. ágyába,mert nagyon szidja...
Tudjátok ki viselkedik így? A kisgyerek,aki nem kap meg valami játékot :)
Mi van a Dani lakásával?
Lemaradtam róla...
Stabil párkapcsolata?
Kb az emberiség felével, vagyis a férfinemmel!:-)))
Szerencsére én sem láttam eddig...
kivétel ezen a héten,de szerintem holnapra el is felejtem...:)
nemtom miért hittem azt, hogy ez a nő nem annyira gázos, mint a hasonló külsejű pályatársai..:(
lehet, túl kevésszer láttam még megnyilvánulni..:)
Láttam a mai bemutatót,hogy állítólag azon akadt ki a Gy.-ke,hogy nincs benne a 100 legjobb nőbe?
Nem tudom mi a baja ezzel? Szerintem a 10 000 legjobb nőbe biztos bekerülne...vagy 100 000 ??? :DDD
no jó, de a Rácz Félixnek szolidabb-szelidebb külsejű női voltak (amennyire tudom).. szóval a töltött szájú és mellű műcsaj kategória az eddig látott b.női alapján nem annyira jön be neki..
az esélyeit minden nőnek fel kellene tudni mérni a kiszemelt pasinál - már csak azért is, hogy ne alázza be magát ilyen szinten..;) óvszert visz "ajándékba"..? ugggyanmááár..:S
fogalmam sincs, azt nem láttam..:) de tényleg ez volt 2-3 hete a Fókuszban (asszem), hogy kapcsolata van és már jöhetne a gyerek is akár..
Persze valszeg csak duma volt..
További ajánlott fórumok:
- "Keresem a családom!" Mit gondolsz a műsorról?
- Segítség, szülő vagyok! című műsorról mi a véleményed?
- Az "Áll az alku" cimű műsorról szeretnék kérdezni...
- Beszélgessünk egy tegnap reggeli műsorról!
- Álomépítőket nézi valaki? Mi a véleményed a műsorról?
- Life Network-Fogyassz le! Mit gondoltok erről a műsorról, a benne szereplő táplálkozási szakértőkről, trénerekről, résztvevőkről?