Mi a véleményed a Hal a Tortán c.műsorról? (beszélgetés)
Ha minden igaz lenne, ami egy emberről kering.....
:)
hááát vannak jó részek.. Nekem az tetszik h mindig olyan embereket raknak össze aki ki nem állhatják 1mást :D:D:D
szerintem még azoknak az idegei sem voltak rendben akik polgármesternek választották :)
Ha egyáltalán megnősül...ha igaz ami kering róla, kétlem.
Gábor idegei körül nincs rendben valami...
Cezaromániásnak tűnik.
Nem tudom, nős-e, de nem irígylem a jövendőbelijét.
Bizosan KUSS lesz a neve.
Maga a műsor szerintem szórakoztató lenne, ha nem lenne mindegyikben valami megrendezett, mondvacsinált balhé. Szerintem anélkül is néznénk:)))
nekem tetszett ahogy gábor főzött és ráadásul tudott is.az ételeket ismerem,kiváló zalai jellegzetességek,mind finom :)
Hofferjózsi kiválóan érezte magát, ez a lényeg.
Kacorferi énekel, emmándöfi :)
ez a gábor ez s_grészeg olyan piros az orra mint a mikulásnak :)
húha, úgy látom nem maradtam le semmi jóról. marha szar lett ez télleg.
Én azt gondolom, ha valaki polgármesteri tisztet tölt be, egy ország előtt nem engedhetné meg ezt a fajta viselkedést. Mit szólnak vajon Kiskutas polgárai?????
A hétfői adás után úgy döntöttem,ezt a hetet kihagyom.Ez a Zsolt amit művel,gusztustalan.Vén kéjenc.A Gábor meg egy hisztis kisgyerekre emlékeztet.Ahogy olvaslak benneteket,rájövök,hogy a tegnapi résszel nem hagytam ki semmit.
Ki az a Komonyi Zsuszi?
Én régen szeretttem ezt a műsort, de most már színvonal alatti. Előtte se sűrűn tudtam nézni, de a múlt hetiek óta lehet még ennyit se fogom.
Sorozatosan "csak" megbotránkoztat a műsor, az utóbbi időben. Direkt vonultatják fel a botrányosnál is botrányosabb "sztárokat". Lásd: Albert Györgyi, Keleti Györgyi, a barátok közt volt szereplői,-mert sztároknak-nem mondanám őket.Botrányosan viselkednek, a két fiú utálkozása,Körtvélyessy "udvarlása" VIRÁG mélabús félrészegsége,Komonyi Zsuzsi kihívó szerepjátéka visszataszító. Gábor és Tibor részegségével egyenesen arányos a kötözködésük,nagyképűségük. Summa-summárum ez a hét is undorító!
Szörnyű!
Főleg a mostani csapat. Bár úgy tűnik, ez hétről-hétre csak rosszabb lesz. :(
A régen homokos, mostanság polgármester fiú viselkedése undorítóan agresszív.
Nem hiszem el, hogy ennyire nem tud viselkedni...
A vén kecskéről már nem is beszélve. Remélem, sodrófával várja otthon az asszony!
Anna! Ez a műsor már régen nem a főzésről szól!
Szerintem a Hal a tortán c. műsor nem is igazából a főzésről szól, hanem arról, hogyan kell megbotránkoztatni az embereket. Én csak néha-néha nézek bele, szintén ugyanígy vagyok a Vacsoracsatával is. Viszont szerintem az színvonalasabb picit, ezt már több embertől is hallottam...
Van amelyik százas egyáltalán? :)
:) hát a Gábor tuti részeg... az a borvirágos ábrázata:)
Virág is olyan furcsa..
Sőt! Mindegyik furcsa:D
"Hoffer" egy gusztustalan alak.. ahogy fogdossa azt a Zsuzsát.. közbe csöpög a nyála.. tuti nem százas!!!
jah, főleg hogyha s*ggrészeg mindkettő :)
NA, a párom által azért megnéztük ezt a részt :(
Ez a Zsuzsi...érdekes...
A Zsolt viszont Nagyon érdekesen viselkedett!
A két fiú nekem amolyan kisfiús hisztinek tűnik az egész.
A műsorkészítők aztán jól össze tudják válogatni a celebeket! :) Szerintem direkt csinálnak ilyen csoportokat, ahol páran nem kedvelik egymást... hátha kibékülnek? De hát ők is csak emberek... :)
További ajánlott fórumok: