Mi a véleményed a Hal a Tortán c.műsorról? (beszélgetés)
Igen másrészről ez is igaz. Egy másik topicba talán az offba írta valaki, hogy az elején le kellett volna állni a forgatással őmiatta.
Ezen sokáig lehetne vitatkozni...
Lépek le, pusssz!!!
Bingó. Szóval, kinek a döntése????
Úgy is felfoghatjuk, hogy a nagy gonosz médiacápa mentőövet dobott neki, teret adott. Ő meg sajnos nem tudott élni vele.
Ebben nem értünk egyet.
Nagyra tartom az eszét, zseniális újságiró, naprakész, talpraesett riporter. Ugyanakkor felnőtt, cselekvőképes ember. Tisztában van a betegségével - mert szerintem az alkoholizmus súlyos betegség - a saját reakcióját csak ő ismeri. Ha nem birja ki pia nélkül a néhány órás felvételt, akkor ne vállalja el.
Félreértés ne essék, egyáltalán nem örülök annak, hogy ilyen méltánytalan helyzetben van, de egyértelemű a felelőssége.
A Hajdú tényleg cserépedény:))ként viselkedik.
De kemény vagy Pitz!!
Neki az alkoholizmusa a depressziójából ered.
Nem vagyok egy Györgyi- Fan, csak van bennem némi emberi érzés. Én igenis sajnálom attól függetlenül, hogy nem volt sose az első számú kedvencem. Megindult a lejtőn és félő nem lesz megállás....
Szerintem is zárjuk le ezt a vitát, mert nem vezet sehova. Egyrészt mindannyian csak azt látjuk, amit a csatorna akar, hogy lássunk. Elégg megrendezett az egész sorozat, miért éppen ezek a részek lennének kivételek.
Annyit még hozzátennék, hogy ha valaki a saját állapotát nem tudja megfelelően megítélni, akkor nem elvárható, hogy mások képesek legyenek erre. Feltételezem, hogy a tv2-nél nem képzett pszichológusok dolgoznak...
Nem kellett őt leitatni...
Azt meg senki nem tudja, hogy amikor a könyveit írta milyen stádiumba volt a betegsége. Kétlem, hogy a mostani szinten lett volna.
Ezzel be is fejezem eme meddő vitát.)))))
Ennek miért van jelentősége? Egyébként előbb pontosan Te írtad, hogy még józanul sincsen tisztában az állapotával.
Egyébként hogyan képzelitek? A tv2 leitatta, majd aláiratta vele a szerződést?
Azért a pénzért???Nemet?
Még én is rittyentenék valamit ,jól leinnám magam és trágár módon beszélnék,még a macskáimat is felengedném a pultra (pedig az nálunk abszolút tilos!)egy esős délutáni sárfürdőzés után,hogy nagyobb legyen a nézettség:)))
egyetértek.
szerintem sem kellett volna ilyen megalázó helyzetbe hozni.
További ajánlott fórumok:
- "Keresem a családom!" Mit gondolsz a műsorról?
- Segítség, szülő vagyok! című műsorról mi a véleményed?
- Az "Áll az alku" cimű műsorról szeretnék kérdezni...
- Beszélgessünk egy tegnap reggeli műsorról!
- Álomépítőket nézi valaki? Mi a véleményed a műsorról?
- Life Network-Fogyassz le! Mit gondoltok erről a műsorról, a benne szereplő táplálkozási szakértőkről, trénerekről, résztvevőkről?