Mi a véleményed a Hal a Tortán c.műsorról? (beszélgetés)
Persze, hogy elvállalta....hogyne vállalta volna el?
Csakhogy a csatornának nem kellett volna felkérnie rá, mert gondolom nem ő jelentkezett.....itt kezdődik a dolog lényege....mivel ők is tudták, hogy mire lehet számítani, vele nem lesz uncsi a műsor, lesz miről beszélni, lesz kin csámcsogni. Mindent a nézettségért, és a tv2-nek szépen be is jöttek a számításai!!! Erről van itt szó, nem másról.))
A.Gy. már azt sem tudja mi folyik körülötte, teljesen elvesztette az önkontrollját, de a tv2 nem. Ezért az a véleményem, hogy gusztustalan volt tőlük.
Én úgy gondolom, hogy Albert Györgyi elvállalta a szereplést, tehát a csatornának nem kell szégyenkeznie semmi miatt. Nem ők járatják le, hanem ő saját magát. Már ha ezt lejáratásnak lehet nevezni.
Köztudottan beteg, gyógyszert szed és sokat iszik, aki olvasta a könyvét, néz tv-t, olvas újságot, az ezzel tökéletesen tisztában van, és erre a viselkedésre számított.
>mindenkinek megvan a maga kehéje
mi az a kehe?
Nem értek veled egyet!!!
Itt Hajdú a gázosabb, mert ő józanul akkora tapló, és unintellignes, hogy párját ritkítja.
Györgyi pedig beteg, és a tv2 vezetőségének égjen a képéről a bőr, hogy egy köztudottan súlyos depresszióval küzdő embert lejáratnak az ország előtt. Most erre mondhatná bárki, hogy ő járatja le saját magát, csak sajnos az emberek egyáltalán nem veszik komolyan a depressziót, pedig nagyon súlyos betegség, a nyugatók és az antideprenszánsok csúnya munkát tudnak végezni az emberrel, főleg aki már alkoholizál is mellette.
Györgyinek pedig "fénykorában" a kisújja többet ért Hajdú Péternél, mert rendkívül okos nő ( volt ), csakhát így járt... És Hajdú jobb, ha hallgat, mert az ő drágája attól depressziós lett, hogy aznap amikor ő elképzelte nem tudta megmondani a doki, hogy milyen nemű lesz a gyermeke emiatt egész nap sírt így Petya pszichológushoz vitte azt az idiótát.
Én nem nézem a műsort,csak pár részt láttam belőle,akkor legtöbbször jókat derültem rajta.
Most csak azért kukkantottam bele ,mert azt sem tudtam ki a fene az a HP.
Értem mire gondolsz Gyöngyivel kapcsolatban ,értem én a többieket is,de azért abba is gondoljatok már bele,hogy a tévés személyiségek is ugyanolyan emberek,mint mi,semmivel sem külömbek.
Van köztük depis,alkesz,vicces,tünci(ő egy külön kategória)...stb.
Ezek a műsorok,pedig semmi másért nem készülnek,mint hogy a nézőknek legyen kiket kibeszélni,sőt nem véletlenül tesznek be olyan személyíségeket,akikről lehet is beszélgetni,természetesen negatív felhanggal,mert azt imádják az emberek.
Én ez elég szomorúnak találom és egyáltalán nem szórakoztat az,hogy más embereknek milyen a magánélete,vagy milyenek az életben,mert nem érdekelnek egyáltalán.
Csak azt tudom,hogy se nem jobbak,se nem rosszabbak nálunk,mindenkinek megvan a maga kehéje,tv-ben pedig mindezek a negatívságok felnagyítva jönnek le,a mindennapjaikban valószínűleg ők is másmilyenek.
Albert Györgyi tiszta égő! Depi bogyóra iszik??????
Nem normális, ennyi erővel be is téphetne 4-5 füves cigitől.A látvány ugyanaz lenne csak vigyorogna saját magán is, nem meglepődne, hogy most versenyeznek?????
Mamám a pofámról leégne a bőr.Még az öntelt gúnár Hajdunál is gázosabb.......
Lenne 2 üzenetem.
Az egyik Rába Tímeának szól, h álomszép a világoskék felsőjében! Ez (is) az ő színe! :D
A másik Albert Györgyinek szól, h a szépség belülről fakad!!! Semmi köze a 120-as mellbőséghez!
Nagyon gáz ez az Albert!
Egész héten mata részeg volt???
hááát, elég visszataszító....
semmi nem tetszik neki, pedig tegnap igazán nem lehetett semmi hibát találni a Fásy estéjében.
ez jóóóóó. :-D
lehetséges. :-)
én,is gondolom minte,hajdú péter bekébzelt alak,
én,szerintem azért lett rosszul,mert látta fásy ,házát nem vette be a,gyomra.
nekem,szimpi a Torgyándr.igazi úriember!
Rába timea,dekorativ szépnő.
ALBERT GYÖRGYIT,BESE TETEM VOLNA,igy lejáratni?!
További ajánlott fórumok:
- "Keresem a családom!" Mit gondolsz a műsorról?
- Segítség, szülő vagyok! című műsorról mi a véleményed?
- Az "Áll az alku" cimű műsorról szeretnék kérdezni...
- Beszélgessünk egy tegnap reggeli műsorról!
- Álomépítőket nézi valaki? Mi a véleményed a műsorról?
- Life Network-Fogyassz le! Mit gondoltok erről a műsorról, a benne szereplő táplálkozási szakértőkről, trénerekről, résztvevőkről?