Mi a véleményed a Hal a Tortán c.műsorról? (beszélgetés)
Szerintem túl unalmasnak találta a műsor producere a heti alakítást és beleírt egy kis műbalhét
Én is meghökkentem Annácska beszólásain,hogy leteremtette a fiúkat!:O
Sajnálom,hogy a mai műsor ilyen rosszul sült el! Kár volt...:(
Én csak annyit fűznék a műsorhoz,hogy nagyon-nagyon jó! De ez a mai nap,amit ez a ... művelt és ahogy viselkedett az katasztrófális volt! Azt hittem,hogy sokkal normálisabb nő,de úgy látom tévedtem! UNDORITÓ!!!!
Annácska kellemes jelenség ebben a műsorban. A mirigyék is visszafogottabbak,nézhetőbbek a szokásosnál. Várjuk ki a hét végét, majd akkor meglátjuk,hogy mit alkottak!
Annácska tényleg normálisnak tűnik!
Szerintem a műsor-készítők valami sex dömping-re bekészültek,aztán ez lett belőle.
Már a narrátor beszólásaiból gondolom :)
Már azt hittem, hogy csak én látom csinosnak:-)))
valahogy szimpi a csaj, nem tehetek róla.
Te az adatlapodon apukád képe az vicc?
Én komolyan kérdeztem! És most komolyan meg is néztem tegnap magamnak. Hááát... azért neked még tetszhet!
mittomén? :))) nekem olyan csinosnak tűnik naaaa :)))de nyugi,nem élnék vele együtt :))))
Mi a csoda fogott meg benne?
Nem kövezlek meg érte,de engem a hideg kiráz tőle.Ennek ellenére a héten kivételesen belenézek,mert a mirigyeseket szeretem.Egyébként a párom szokta nézni.
Végre! :)))
Kíváncsi leszek a hétre!
kövezzetek meg érte,de Kelemen Anna nekem tetszik :)már külsőre :)
Minden bizonnyal itt töltik minden szabad idejüket :))
Szerintetek ezek a "sztárok" mit gondolhatnak magukról, ha elolvasnak bennünket? :)
Tegnap délelőtt megnéztem néhány műsort a neten. Jót röhögtem magamban, hogy a TV2-ből hogy csináltak a szereplők perceken belül RTL Klubot. Még a Barátok közt producerének a nevét is sikerült az adásba becsempészni :))
szerencsés is az asszony aki mellette lesz....:)))
NYUGODJ BÉKÉBEN ALBERT GYÖRGYI! Sajnálom, hogy betegségében nem volt megfelelő támasza, kicsúszott alóla a talaj. A TV2 SZÉGYELJE MAGÁT, hogy egy beteg embert, aki képtelen magán uralkodni, mégjobban a földbe döngölt. Nem voltelég neki a főzőműsor, még azt az idióta JB.-t is rászabadította Györgyire. A TV2 bebizonyította, hogy lehet a Mónika Showt-is alulmúlni. A barátok közt szereplői is csapnivalóan rosszak voltak, az egész műsort a ripacskodás fűzte egybe. Halász és Kötrvélyesy volt a legundorítóbb, pedeg Körtvélyesyt szerettem, mert gyönyörű verseket mond, és tud is mondani. Kár volt igy elrontania az összképet magáról!!!
Gondolom már csak ritkán nyalogathat sót...
Ezt szerettem volna én is írni. Megdöbbentem a hír hallatán.
Csak néztem a tv-t, amikor Albert Györgyi halálát bemondták. Furcsa az élet. :(
A héten nem tetszett a csapat, a színészek itt is játszottak. :( Talán az utolsó nap, az "elment"
Viszont láttam egy riportot Szilárddal, melyben ő készített 1/4 óra alatt vacsorát, és mesélte, h nemcsak a házát, a motorját is ő csinálta. Minden elismerésem az övé, ritka! :)
Nagyon különleges egyéniség volt,más sorsra hivatott.
Egy nagyon intelligens ember volt még ittasan is ezerszer értelmesebben és választékosabban fejezte ki magát mint az az elkényeztetett mama kedvence hajdú petike, sajnálom, hogy egy ember így tönkre tud menni és ilyen fiatalon véget ér az élete
Most láttam én is. Hihetetlen :( Nyugodjon békében.
ja én is most láttam a hírekben
A Halász Gábor számomra egy nagyon unszinpatikus alak!Ez a csapat különben sem jön be nekem. A Körtvélyesi Zsolt amit művel a Zsuzsival az is elég botrányos, de a többiek sem kutyák!
"Információink szerint péntek délután, budapesti lakásához közel, egy taxiban lett rosszul Albert Györgyi. Úgy tudjuk, hogy a kiérkező mentők sikertelenül próbálták újraéleszteni, elhalálozott."
tényleg...ezt máshol olvastam,nem konkrétan ott.....
[link]
Meghalt Albert Györgyi:(
két hete látható volt az előzmény..(
További ajánlott fórumok: