Mi a véleményed a Hal a Tortán c.műsorról? (beszélgetés)
Meneküljetek!!!!Jön Szenyorita Szöszi
Tomiiii!!!!! most mondta a poéngyáros ember :)
Szóval a Peti meg a Tomi, akik testvérek és az egyik ott van, a másik nincs :)
A Sipos Tomi, vagy Peti? vagy Tomi? sose tudom, na az aki most ott van, az jó fej, nagyon. De a Peti is, vagy Tomi? a tesója. az is.
aranyosak :) Ez a Feri egy kicsit túlpoénkodja, de sebaj, jól veszik a többiek.
Most még a könnyem is folyt, úgy röhögtem. Nekem ez a fejezet tetszett eddig a legjobban. Talán azért is, mert nem Kelemen Annácska volt az, aki nyávogott, henem Baby Gabi, aki vette lapot a fiúk hülyeségére!
nekem a gabi volt a nyertes.az én nézetem az,hogy a kevesebb néha több.hiába tesz valaki egy fél disznót a vendégek elé,ha az köszönő viszonyban sincs az ő keze munkájával...
pont valami hasonlóra gondoltam én is az adás alatt.amilyen szeretetreméltó a felesége,ez annyira egy buta ember.beszél-beszélt,de igazán semmit nem mondott,mégis úgy próbálta magát előadni,mintha ő lenne a nagy öreg indián....
Szerintem a Bódiguszti sötét mint az éjszaka, rettenetesen bután tahó egy ember
A múlt héten jó fejek voltak mirigyék, hét végére csak sikerült Annácskát kiakasztani. Szerintem Anna nem is olyan "gázos" mint gondoltam. A héten Edinácska sokkal gázosabb.Tóth Gabo aranyos volt, Norbiékat nagyon birom, Bódi Guszti meg nagyon jópofa. Mindenki tudja, hogy a Margó főz, mégis bizonygatja, hogy mindent Ő csinált. Norbi családtaggá avatása sem volt semmi, de Edina és Márk ganézása sem volt piskota. A többiek is jót röhögtek rajtuk. Boritékolom, hogy bódi guszti nyeri a hetet.
A Storynak muszály storiznia :)
De nem értem egyébként, hogy két jó barát, hogy tud belemenni egy olyan dologba, hogy a TV-be egymást pocskondiázzák? Ilyen sok pénzt kapnának érte? Valahol mégis sántít, mert két igaz barát ezt pénzért sem csinálja meg egymással. Szerintem.
És még ki is mutatja a foga fehérjét, mikor a kaja volt, illemet nem igazán tanult:(
Ha Norbi csak azokat enné meg,amiket máskor is szokott,akkor nem is evett volna egész héten.Vendégségben így kívánja az illem.
Erőltetett menet...
Más nem jutott eszembe a mai "előadásra".
Kicsit uncsi,hogy mindenki azon lovagol a Norbi miket eszik...
nem szeretem ha egy nőt buláznak,azt meg végképp nem tudom elfogadni,hogy egy 20 éves tinilány felkiált,hogy minőségi bula....
Stílszerűen fehér helikopterrel tejért, bazze :))
A StoryOnline kiderítette! Sosem volt haragban a Barátok közt két egykori szereplője. Somorjai Tibor és Halász Gábor nemhogy nem ellenségek, hanem kifejezetten jó barátságban vannak egymással.
Nahát ki hitte volna....
Leszámítva a szőlő lábbal való tiprását/majd az így készült must megitatását (még ha nem is volt kötelező:) nekem tetszettek a Tóth Gabi által tegnap készített vacsorafogások. Szívesen megkóstoltam volna! Mindenesetre kedvet kaptam a kipróbálásukhoz.
Az azért muris volt, hogy Norbi nem vette észre, hogy bizony cukor is került a saliba... :)))
Én is csipem őket, hasonló okokból idézőjelben. Tudják mit miért csinálnak és olyannal szerezték a vagyonukat, amivel másoknak segitettek. Egyiknek sem apuka farvizén evezett.
Nekem is szimpatikus a Schobert pár, kifejezetten tetszett, ahogy a Réka megvendégelte a többieket, alig várom már, mit készít "updateNorbi":)))
nekem igen.:)én mindkettőjüket "kedvelem". sajnos személyesen nem ismerem őket,ezért az idézőjel :)
Talán a "Sorbi" Norbiék anyagiakkal küzdenek?
Jajj,szegénykéim! :DDD
A Réka vetkőzik, a Norbi meg főzőcskézik! :DDD
Sosem voltak szimpik...
Tudom, már írtam erről anno, csak ez a hét úgy látszik nem hozta a szokott formát és még jobban fel kellett "dobni". Nem könnyű egy összeszokott baráti társaságot összezavarni, péntekre csak sikerült legalább Annácskába "lelket" önteni, ha már a többiekkel nem bírtak...
azok nem a tetkói voltak? :)
egyébként Annácska azért teremtette le a fiúkat,mert azok egész héten kóstolgatták...
Meg a nagyzási mánián. Nem nézem, kolléganőim közül igen.
Nem egyet, többet írnak bele. Ezt a műsort is a balhék, összeszólalkozások miatt csinálják, az ételek szinte teljesen közömbösek, a hangsúly a beszólásokon, a botrányokon van-elvégre ez is valóságshow!
Hamár páran Annácska külsejéről beszéltek...
Nem csúnya nő, viszont a pénteki adásban abban a ruhában amiben kicsit nagyon kivillantak a keblei ... Hát, nekem nem kellenének. Csúnyán eresek. Látszottak a vastag erek. Nah, az nem kéne belőle.
Amióta sztárok vannak benne, nem olyan rossz. NÉha azért kiérződik hogy megjátszás is van benne. De nekem tetszik.
További ajánlott fórumok: