Mi a legjobb módszer a herpesz megelőzésére, kezelésére? (tudásbázis)
Nem a szeretkezések gyakoriságán van a hangsúly, vagyis nem az a kiváltó ok - csak akkor, ha a párod fertőz.
Az immunrendszert kell feltuningolni és ha túl sűrűn jelentkezik a herpesz, nőgyógyászhoz kell menned (amúgy is ajánlatos), aki fel fog írni valószínűleg egy kúraszerűen alkalmazott gyógyszert és ajánl étrendkiegészítőket is.
A barátnőm Telvirant szedett, két éve nem volt genitális herpesze.
Dehogynem.. amikor nincs herpeszed. Olyan ez, mint az ajakherpesz, az is akkor fertőz, amikor a hólyagocskák megjelennek és kifakadnak.
De ezt szerintem számtalanszor leírták már itt előttem.
Úgyhogy ne lásd ennyire sötéten a jövőt, amikor herpeszed van kezeled és tartózkodsz a nemi élettől, ennyi.
Neked intim helyen van herpeszed?
Akkor valószínű, hogy csak a gumi marad... :((
Erről van szó?
Sziasztok!
A fokhagyma jó lehet tényleg, csak büdi! :-)
Én továbbra is az élő aloe növényt ajánlom.
Nekem seb nélkül visszahúzódott 2-3 nap alatt, és azóta ki se jött, de a barátnőm azt használ a kislánya sebeire is, szóval bármely fázisában jó.
Szia Marcsi!
Szerezz be Kallos alapozót (hidratáló verziót) - fodrász-kellékeseknél van. Én ha már bizseregni kezd azonnal vékonyan bekenem azon a ponton 2-3x (az esetek 90%ban ki sem jön a bogyó) vagy ha már kint van,akkor is többször 1 nap, hogy gyorsabban leszáradjon. Nekem nem szokott repedezni, vérezni.
Kedves Tidujka!
Mivel kapcsolatosan kellene segítség?
Nincs otthon aloe vera növényed?
Annak a leve segítene! Olvasd vissza a fórumot, nekem seb nélkül visszahúzódott!
Nem olvastam vissza a hozzászólásokat, lehet más említette az almaecetet.
1 napig kenegettem vele, ma csak piros folt maradt...remélem az sem sokáig.
Nem vitatkozom, lehet hogy hatásosabb a kenőcs+tabletta kombináció.
Nekem egy ideje nem volt herpeszem, viszont ebben a szezonban sikerült 2 hónapon belül 2x "megfázni". Gondolom, az immunrendszerem nem elég erős, ezért jött elő a herpesz.
én fokhagymát hallottam h jó herpeszre, most paszirozott fokhagymával kenem meg ezüstkolloiddal, de egyre nagyobb és a herpesz körül teljesen bepirosodott és látszik h ott is telik megfele, tudom 1 nap alatt nem lehet eltüntetni, de 1 kicsi "szépiteni"
talán h ne látszodjon annyira
Nem olvastam végig a topicot, bocs, ha már volt.
A közelmúltban hallottam a kórházban, mikor a dolgozok beszélgettek, hogy mivel kezeljék a herpeszt. Az egyik azt mondta, hogy a kenőcsöknél többet ér , ha sertészsírral kenjük be.
A férjemnek szombatra lett herpesze, gondoltuk sokat nem veszítünk, kipróbálta - már másnap sokkal jobb volt :))
Nem kipróbáltam, hanem azzal kenegettem...
Persze!
Sőt az A.V. termékek közül az angolul elsőt jelentővel mindig kezelem.
Nocsak!
Nemtán kipróbáltad az Aloe növényt? :)
Mayalina!
Remélem, hogy nagyon sokára lesz az a nap, amikor "kipróbálhatom" a Te verziódat! :)
Az Aloe növényt mindenkinek ajánlom, nagyon jó!
Viq
Viq!
Próbáld ki úgy ,hogy nem nyomod ki, és ne mtéped le a bőrt.
Én így csináltam, és seb nélkül, fájdalom nélkül húzódott vissza olyan hamar!
De örülök, hogy legalább már ennyit segített neked!
Kedves Mayalina!
Múlt héten pénteken este jöttek a hólyagok, sőt inkább szombaton reggel.
Még akkor kinyomtam az összeset, leszedtem a bőrt. Elkezdtem az aloe-és "kezelést" és ma lepottyant a seb a számról. Még picit érzékeny a helye de elmúlt!!!!
Az aloe virágot én is ajánlom mindenkinek!
Viq
További ajánlott fórumok:
- Mi a legjobb megelőzés az arc ráncai ellen?
- Természetes gyógymódok MIGRÉN kezelésére, megelőzésére..
- Tudtok-e valami jó módszert berepedt sarok kezelésére?
- Tud valaki valamilyen hatásos módszert a szőrtüsző gyulladás kezelésére?
- Mit javasoltok pattanások kezelésére és megelőzésére?
- Mi a legjobb módszer spondilózis kezelésére?