Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Mi a legjobb módszer a herpesz megelőzésére, kezelésére? fórum

Mi a legjobb módszer a herpesz megelőzésére, kezelésére? (tudásbázis)

❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯
421. xxLady (válaszként erre: 420. - Tidujka)
2009. ápr. 29. 14:20

Nem a szeretkezések gyakoriságán van a hangsúly, vagyis nem az a kiváltó ok - csak akkor, ha a párod fertőz.

Az immunrendszert kell feltuningolni és ha túl sűrűn jelentkezik a herpesz, nőgyógyászhoz kell menned (amúgy is ajánlatos), aki fel fog írni valószínűleg egy kúraszerűen alkalmazott gyógyszert és ajánl étrendkiegészítőket is.

A barátnőm Telvirant szedett, két éve nem volt genitális herpesze.

420. Tidujka (válaszként erre: 419. - XxLady)
2009. ápr. 29. 13:13
Értem. Viszont ha minden akciónk után kijön? Bár mondjuk ebbe nem is akarok belegondolni.
419. xxLady (válaszként erre: 417. - Tidujka)
2009. ápr. 28. 16:36

Dehogynem.. amikor nincs herpeszed. Olyan ez, mint az ajakherpesz, az is akkor fertőz, amikor a hólyagocskák megjelennek és kifakadnak.

De ezt szerintem számtalanszor leírták már itt előttem.

Úgyhogy ne lásd ennyire sötéten a jövőt, amikor herpeszed van kezeled és tartózkodsz a nemi élettől, ennyi.

418. viq71 (válaszként erre: 417. - Tidujka)
2009. ápr. 28. 16:28

Neked intim helyen van herpeszed?

Akkor valószínű, hogy csak a gumi marad... :((

Erről van szó?

417. Tidujka (válaszként erre: 414. - Viq71)
2009. ápr. 28. 08:01
Mire kell innentől kezdve figyelnünk? Bárhova mentem dokihoz, csak találgattak, mitől jöhetett elő. Ráfogták valamire, valakire. Kissé félek, mi lesz ezután, mert ez rányomta a bélyeget az elkövetkezendő éveimre. Most már sosem szeretkezhetünk gumi nélkül?
2009. ápr. 28. 07:23

Sziasztok!

A fokhagyma jó lehet tényleg, csak büdi! :-)

Én továbbra is az élő aloe növényt ajánlom.

Nekem seb nélkül visszahúzódott 2-3 nap alatt, és azóta ki se jött, de a barátnőm azt használ a kislánya sebeire is, szóval bármely fázisában jó.

415. Brigi27 (válaszként erre: 409. - Mar.csi)
2009. ápr. 27. 21:19

Szia Marcsi!

Szerezz be Kallos alapozót (hidratáló verziót) - fodrász-kellékeseknél van. Én ha már bizseregni kezd azonnal vékonyan bekenem azon a ponton 2-3x (az esetek 90%ban ki sem jön a bogyó) vagy ha már kint van,akkor is többször 1 nap, hogy gyorsabban leszáradjon. Nekem nem szokott repedezni, vérezni.

414. viq71 (válaszként erre: 413. - Tidujka)
2009. ápr. 27. 20:50

Kedves Tidujka!

Mivel kapcsolatosan kellene segítség?

413. Tidujka
2009. ápr. 27. 12:11
Nemi herpesszel kapcsolatban tud valaki tanácsot adni?
2009. ápr. 26. 15:47
A közönséges kerti fokhagyma.Amikor már egy kicsit is érzed,hogy "zsibbad" a szád,akkor el kell kezdeni kenni a következő módon:a fokhagymagerezdet pucold meg és vágj le belőle egy kis darabot,majd a nyers végével jó alaposan dörzsöld be azt a helyet,ahol zsibbad,naponta többszőr,de előtte mindig vágj le a gerezdből egy vékony szeletet,hogy friss,fertőzetlen legyen.Csípni fog!.Nekem mindig beválik,igaz még azért kijön egy kicsit.de 1 nap alatt mindig el is múlik.
2009. ápr. 26. 15:46
én is erre lennék kiváncsi nekem multhéten jött ki 1 nagy herpeszem a szám alatt jobboldalt aminek azthittem elősször h csak 1 pati aztán később rájöttem, h herpesz ami csak egyre nagyobb lett még az ajkaimat is beboritotta. Mostmár sebes és én is attól félek h megmarad a helye.Én ezüstkolloiddal kenem és tetraciclin kenőccsel
410. Mar.csi
2009. ápr. 26. 15:40
Senki nem tud nekem segíteni?
409. Mar.csi
2009. ápr. 26. 12:34
Sziasztok! Valaki tud nekem abban segíteni, hogy olyankor mi a teendő, amikor már a hólyagok kifakadtak, és kezd lassan száradni, de ilyenkor történik az, hogy hamar megrepednek a sebszélek és kivéreznek, és hegesednek, vagy hosszabb ideig sebes marad. Ilyenkor mivel lehetne gyorsítani a gyógyulást lehetőleg úgy, hogy ne maradjanak hegek és ne kelljen a maradandó sebekkel küszködni sokáig. Köszönöm, aki segít!
408. spatifillum (válaszként erre: 405. - Spatifillum)
2009. ápr. 21. 23:34
Kis sebbel megúszom, de a Telviran nekem jobb volt.
2009. ápr. 20. 20:05

Nincs otthon aloe vera növényed?

Annak a leve segítene! Olvasd vissza a fórumot, nekem seb nélkül visszahúzódott!

2009. ápr. 20. 16:24
almaecet áááá a francba pont a multhéten fogyott el én meg igy az utcára ki nem megyek, egyre csúnyább a herpeszem, pedig nekem 1 évben 2szer max 3szor van de akkor is csak pici és 7hétalatt el is mulik, de most olyan nagy szégyelek kimeni és a
2009. ápr. 20. 09:43

Nem olvastam vissza a hozzászólásokat, lehet más említette az almaecetet.

1 napig kenegettem vele, ma csak piros folt maradt...remélem az sem sokáig.

Nem vitatkozom, lehet hogy hatásosabb a kenőcs+tabletta kombináció.

Nekem egy ideje nem volt herpeszem, viszont ebben a szezonban sikerült 2 hónapon belül 2x "megfázni". Gondolom, az immunrendszerem nem elég erős, ezért jött elő a herpesz.

2009. ápr. 20. 09:07

én fokhagymát hallottam h jó herpeszre, most paszirozott fokhagymával kenem meg ezüstkolloiddal, de egyre nagyobb és a herpesz körül teljesen bepirosodott és látszik h ott is telik megfele, tudom 1 nap alatt nem lehet eltüntetni, de 1 kicsi "szépiteni"

talán h ne látszodjon annyira

2009. ápr. 20. 09:03
sziasztok segitsetek kérlek 1 óriási herpesz jött ki a szám alatt jobboldalt és egyre nagyobb most telik megfele barnul befele, kérlek adjatok tanácsot mit kenjek rá h hamar megérjen mert aztán kipukkad besebesedik és elmulna, de most annyira fáj lüktet alig tudok beszélni és nagyon gusztustalan, holnap ha megyek suliba biztos leragaztom sebtapasszal
2009. ápr. 15. 09:45
Körömvirág kenöcs de ne csak akkor kend be amikor érzed hanem minden nap mert megvédi a szádat nekem bevált már nem jön ki.
401. Pinky86
2009. ápr. 15. 09:27
sziasztok hát én a herpesztapaszra esküszök :)nem előírás szerüen használom hanme amig magától le nem esik addig van a számon és nem fáj egyáltalán tőle:) sokmindent kipróbáltam még ami bevált a timsó volt 2óránként kentem és hamar leszárította:)
400. pmjudit
2009. ápr. 13. 21:23

Nem olvastam végig a topicot, bocs, ha már volt.

A közelmúltban hallottam a kórházban, mikor a dolgozok beszélgettek, hogy mivel kezeljék a herpeszt. Az egyik azt mondta, hogy a kenőcsöknél többet ér , ha sertészsírral kenjük be.

A férjemnek szombatra lett herpesze, gondoltuk sokat nem veszítünk, kipróbálta - már másnap sokkal jobb volt :))

399. Mayalina (válaszként erre: 398. - Viq71)
2009. ápr. 13. 21:20
Akkor már nem téped le, és nem nyomod ki?
398. viq71 (válaszként erre: 397. - Mayalina)
2009. ápr. 13. 18:50

Nem kipróbáltam, hanem azzal kenegettem...

Persze!

Sőt az A.V. termékek közül az angolul elsőt jelentővel mindig kezelem.

397. Mayalina (válaszként erre: 396. - Viq71)
2009. ápr. 13. 11:26

Nocsak!

Nemtán kipróbáltad az Aloe növényt? :)

396. viq71
2009. ápr. 13. 09:02

Mayalina!

Remélem, hogy nagyon sokára lesz az a nap, amikor "kipróbálhatom" a Te verziódat! :)

Az Aloe növényt mindenkinek ajánlom, nagyon jó!

Viq

395. Mayalina (válaszként erre: 391. - Mese007)
2009. ápr. 4. 09:21
Továbbra is az Aloe növényt javaslom.
394. Mayalina (válaszként erre: 392. - Viq71)
2009. ápr. 4. 09:20

Viq!

Próbáld ki úgy ,hogy nem nyomod ki, és ne mtéped le a bőrt.

Én így csináltam, és seb nélkül, fájdalom nélkül húzódott vissza olyan hamar!

De örülök, hogy legalább már ennyit segített neked!

2009. ápr. 2. 16:08
Sziasztok! Tegnap reggelre a a halántékomon egy jó nagy 5 cm es átmérőjű viszkető, piros, bizsergő folt lett.Ma sikerült egy bőrgyógyászhoz elmennem és közölte velem, h herpesz. Volt eddig is herpeszem de csak a számon dehogy a fejbőrömön,eléggé betojtam. Telviran 400-ast írt fel. Kíváncsi vagyok használ e, még sose szedtem a herpeszre gyógyszert!
392. viq71 (válaszként erre: 390. - Mayalina)
2009. ápr. 1. 20:59

Kedves Mayalina!

Múlt héten pénteken este jöttek a hólyagok, sőt inkább szombaton reggel.

Még akkor kinyomtam az összeset, leszedtem a bőrt. Elkezdtem az aloe-és "kezelést" és ma lepottyant a seb a számról. Még picit érzékeny a helye de elmúlt!!!!

Az aloe virágot én is ajánlom mindenkinek!

Viq

❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook