Melyik kórházban, kinél szültél? (beszélgetés)
Sziasztok!
Veszprém, Dr. Orosz Tamás. Mindenki szidja,de velem egész normális volt! :-)
Budapesten a Bajcsy korházban,Dr.Sulyok CSabánál.
Megbízható jó orvos!
Helló!
Én Szekszárdon szültem császárral dr. Varga Józsefnél, előtte is ő volt évekig a dokim, meg a terhesség alatt végig. Az ismerettségi körömben nagyon sokan választották őt, én is így találtam rá. Ha valakinek a környékből még nincs dokija, nyugodt szívvel tudom ajánlani! Hihetetlenül higgadt, bármilyen kérdésre válaszol, és mint szülés alatt megtudtuk tőle, már több ezer gyereket segített a világra, pedig még elég fiatal.
Sziasztok!
János kórház,Szatmári Istvánnál.A szobatársammal szültünk együtt,egyszerre indult a fájásunk.Egy élmény volt.
Sziasztok!
Én a Schöpf-Mérei Ágost Kórházban szültem a lányom Szakács doktornál. Nagyon jó választás volt, csak ajánlani tudom. Ritka rendes, emberséges, kedves orvos.
Baján szültem a Mátrai Doktorral.
Nem maradt negatív élményem, csak pozitív.
Gyors és precíz a betegeivel, csak kicsit szűkre varrt össze. :-)
Én kétszer szültem Székesfehérváron Dr Illikman László adjunktus úrnál. Rendes volt. Harmadik terhességemmel is hozzá jártam, de 11 hetesen sajnos elvetéltem, ő éppen szabin volt.
Most Dr. Rubliczky Leventéhez járok kezelésekre és ha terhes neszek nála is szeretnék szülni. Végtelenül rendes és messzemenőkig odafigyel az emberre.
Sziasztok!
Érdekelne olyan vélemény aki(k) a Dél pestiben szültek netán Bottyán dokinál.
Zsuzsi
Hello Mindenkinek!
Ismeri v.ki a debreceni Klinikán dr.Juhász Alpár Gábor szülészt?Milyen?
1. szülés Hatvan dr. Lövey
2. szülés Hatvan dr. Umáthum
3. szülés Hatvan dr. Málik Zoltán és a negyediket is nála tervezem.
A 4. szülést végülis Dr. Horváth Gábor vezette le.Köszönöm neki!
Miskolc, Szemmelweis kórház, Dr. Hajas László.
Nekem bevált.
További ajánlott fórumok:
- Melyik városban és korházban születtél?
- Melyik kórházban kaphatunk legtöbb segítséget tüdőrák esetén és hol van a legjobb onkológia?
- Kinél és Hol Szültél?
- Szent Imre Kórházban, kinél mennyibe kerül a szülés?
- A Karcagi kórházban melyik dokinál és melyik szülésznőnél érdemes szülni?
- Te kinél szültél, szülnél Sopronban?