Melyik kórházban, kinél szültél? (beszélgetés)
Gratulálok!
Olyan jó végre egy Kecskeméti!
Horti Tamás jó választás, bár én mindkét babámat Nagy Károlynál szültem, így Hortit szakmailag nem ismerem. Az biztos, hogy jó kezekben leszel, sok jót hallottam róla, negatívat nem.
A tapasztalataim? Amikor én szültem 1996-ban és 2000-ben, akkor sajnos nagyon rosszak voltak.
Állítólag sokat javult azóta.
Már akkor is volt papás szülés, csak a párom külföldi munkája miatt nem lehetett ott az felkészítő tanfolyamon. Ami még pozitív a baba-mama szoba. Na ebben sem volt szerencsém, mert kisfiam pont dec. 24-én Szent napon született, és akkor a kórház nem tartott külön ügyeletet az én kedvemért. Folyamatosan szóltam a csecsemősöknek, hogy sárgul a gyerek, de oda sem figyeltek. Aztán amikor felíratkoztam hazamenősre, akkor közölték velem, hogy besárgult, néhány napig még maradunk. Biababával pedig azért nem sikerült, mert kiszorult a feje két fájás között, így haematomás lett, megfigyelés alatt tartották. Őt értéken felüli sárgasággal adták haza, mondván hogy figyelgessem, ha romlik akkor irány vissza a kórház. Szóval megjártuk.
Remélem a harmadik babaával nagyobb szerencsénk lesz.
Most költöztek át a Doki cetrumba mindketten.
Sok sikert és mégtöbb boldogságot a babához.
Én még nem szültem, de ha minden jól megy, február végén fogok, Kecskeméten.
Horti tamást nem ismered véletlenül? Asszem együtt ugyanott rendel, mint a Nagy Károly?
Nekem Horti a dokim, de nemrég óta, előtte Kazacsay volt, de vele nem voltam elégedett.
Mi a tapasztalatod az Izsáki úti kórházról? Én sok rosszat hallottam róla...
1. szülés Hatvan dr. Lövey
2. szülés Hatvan dr. Umáthum
3. szülés Hatvan dr. Málik Zoltán és a negyediket is nála tervezem.
Szegeden szültem a Női Klinikán, Dr. Sári Tamásnál.
Eredetileg Hódmezővásárhelyen, Dr. Szöllősi Dalmánál szültem volna, de mivel korán jöttek a picik, volt egy talon dokim, dr. Sári.
Én Kecskeméten Dr. Nagy Károlynál.
Csak ajánlani tudom mindenkinek. Rendkívül lelkiismeretes orvos!
Ki szült még Kecskeméten?
Nagykanizsán a városi korházban Dr.Bajsz Antalnál.
Császár lett belőle ott volt még a Gőgős és a Füle dokik.Persze még az altató orvos is.
Érzéstelenítéssel szűltem.
Mindenki nagyon rendes volt.
Én is Debrecenben, a Kenézyben szültem...
Az én tapasztalataim nem voltak túl jók... Nem volt fogadott orvosom, így nem is igazán gondoskodtak rólam/rólunk... Örülhetek, hogy a kislányom nem valamilyen károsodással született...
A tisztaság is kifogásolható...
sziasztok!
én a délpestiben fogok szülni, van vaalkinek valamilyen tapasztalata ezzel a korházzal kapcsolatban?
sokat segítenétek, mert kicsit bizonytalan vagyok!
köszi!!
Az ultrahangos nővérekkel szerintem mindenkinek gondja van itt:))
Mi tavaly ősszel költöztünk Pálfalvára, a Nyírfácska útra, mert ide a kisoviba jár a fiam (ebben az oviban dolgozik a barátnőm). Az én "kicsim" már 4éves múlt novemberben:)
Te merre laksz, ha én is megkérdezhetem..?:)
Talán a Hoxa-találkozó előtt is találkozhatnánk:D
Sziasztok!
Én is a Szent Imrében szültem. Az orvosok és a szülésznők is mind nagyon kedvesek. Nekem választott szülésznőm is volt, (Éva), aminek azért egy kis előnyét élveztem a benntartozkodás alatt. Nagyon kedves, segítőkész volt, a szülés alatt pedig teljesen biztonságban éreztem magam mellette, pedig nem volt velem minden percben, hogy pátyolgasson.
Az orvosom Rabóczki doktornő volt, aki szintén nem az a babusgatós fajta, de nekem nagyon tetszett a közvetlensége, stílusa. Mindkettejüket nyugodt szívvel ajánlom, ahogy a kórházat is.
Sziasztok!
Én Szolnokon, a Hetényiben szültem mindkét gyermekem Dr. Georgievics János-nál. (Pedig nem oda tartozom körzetileg!) Imádtam, imádom!!! A mai napig szívesen, mindenféle kellemetlen érzés nélkül járok vissza hozzá ellenőrzésekre, szűrésekre. Ja! És nem anyagias, csak azt és annyit fogad el amit megbeszél vele a kismama. Apukákat is nagy szeretettel látja, várja. Itt helyben már nagyon sok kismamának ajámlottam, mindenki nagyon meg volt elégedve vele.
További ajánlott fórumok:
- Melyik városban és korházban születtél?
- Melyik kórházban kaphatunk legtöbb segítséget tüdőrák esetén és hol van a legjobb onkológia?
- Kinél és Hol Szültél?
- Szent Imre Kórházban, kinél mennyibe kerül a szülés?
- A Karcagi kórházban melyik dokinál és melyik szülésznőnél érdemes szülni?
- Te kinél szültél, szülnél Sopronban?