Melyik kórházban, kinél szültél? (beszélgetés)
A Sebestyén az a fiatal jóképű doki?
Én a II.nőin is szültem de nem emlékszem a Sebestyén arcára.
II. SOTE Szülészet Bp. Dr.Sebestyén
Mindkét gyerekemet nála szültem.
Xia))ha van exed elkerülöd nagyívben.-//nem én xültem ott,hanem pár ismim és botrányos h mit megengednek maguknak a dokik.tök mind1 h fogadott v nem az orvos akár napokig is hagyják vajúdni a kismamákat.-//a mai világba...az exem megáll.speciel 3 ismim fázott így rá az utcsó 1 évben,de mikor benn feküdtem a gégéxeten sajnos láttam h mi megy ott.elképextő!!!
nem ijextgetni akarlak távol áll tőlem,csak leírtam amit tudok.ha módóban áll menj a Péterffybe.le a kalappal előttük úgy emberileg mint xakmailag és fájdalom csillapítás terén 30 éve vezetők!!dokit is tok,nőt ha...
Szia !!
A sógórnőm ott szült!!Sokáig bennt volt mert terhességi cukra lett.
Sajnos nem tudom kinél szült mert már nem tartjuk a kapcsolatot ,de sokat jártam be hozzá és rengeteget mesélt.Ha valamiben tudok segíteni,kérdésed lenne én itt vagyok:))))puszi
sziasztok!!
Én Budapesten a Péterfy Sándor kórházban szültem Dr.CSősz György-nél.A világ legjobb dokija.Már 11éves a lánykám de a mai napig hozzá járok rákszűrésre.Ha megint szülnék csakis nála tenném.
Köszönöm Kryon!
Közben sikerült megismerkednem a dokival. Elsőre szimpatikus volt, úgy tűnt ő is velem örül az új életnek! Jó hallani, h nem a pénz a legek legje nála. Remélem nekem is beválik!
Szia!
2 éve nála szültem. Nagyon rendes doki, teljesen meg voltunk vele elégedve.(apás szülés volt) Figyelmes, és ami fontos nagyon alapos.
Nagyon sajnálom! :(
Azért, ha legközelebb sikerül és szükséged van az orvosom elérhetőségére, írj nyugodtan. Ne add fel!
Kedves Contu!
Nagyon köszönöm a tanácsodat, felírtam és elraktam. Sajnos amint megírtam a kérdésemet, másnap megállapították, hogy a magzatom elhalt.... Nem is tudok többet írni erről.
Nagyon köszönöm a válaszodat!
Szia Csemege!
Én a fiamat császárral szültem a Szent Imrében dr. Rabóczki Mariettánál. Mondjuk nem úgy indultunk neki, hogy biztosan császár lesz. A terhesség alatt is végig nagyon figyelt rám, a műtétet is remekül csinálta. Őt nagyon tudom ajánlani Neked, amennyiben budapesti vagy.
Szia gabi.h
Nekem 15 éve a Dr Szécsényi a nőgyógyászom!
Csak jókat tudok róla mondani.Nagyon jó orvos ,kedves ember és nem a pénzről szól az élete.Nekem két terhességemet kisérte végig és nagyon megvoltam vele elégedve.Tiszta szívből,nyugodt lelkiismerettel merem őt ajánlani.
Sziasztok!
Én Pécsett a Szülészeti Klinikán szültem és fogok is heteken belül Dr. Vizer Miklósnál. Mindenkinek csak ajánlani tudom őt, csak jókat mondhatok Róla.
Igen.
Ő az uh-os orvos.
Szóval azt halottad róla hogy rendes?
Ha igen akkor én is hozzá megyek.
Köszi a segitséget.
Sziasztok!
Szült valaki az Uzsokiban dr. Csapó Csabánál?
Szia,
Nekem Dr.Szécsényi az orvosom.Én meg vagyok velee elégedve,abban a kórházban dolgozok és ott a nővérek ezt az orvost ajánlották.Nagyon szimpatikus és kedves.Most épp a babaprojektben segít.
Sziasztok!
Segítsetek az orvosválasztásban!!! Ha tudtok valamit a szent margit kórházban Dr Fábián Sándorról, vagy a Bajcsyban Dr Szécsényi Istvánról, kérlek, írjatok! Őket ajánlották, de egyikőjüket sem ismerjük...Persze a kórházakról is érdekel a véleményetek, ha ott szültetek!
További ajánlott fórumok:
- Melyik városban és korházban születtél?
- Melyik kórházban kaphatunk legtöbb segítséget tüdőrák esetén és hol van a legjobb onkológia?
- Kinél és Hol Szültél?
- Szent Imre Kórházban, kinél mennyibe kerül a szülés?
- A Karcagi kórházban melyik dokinál és melyik szülésznőnél érdemes szülni?
- Te kinél szültél, szülnél Sopronban?