Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Ezek szerint szinte minden doki mas-mas idointervallumot ad meg... Bár gondolom fugg attol is, ki milyen gyorsan regenerálódik...nálam is lesz apa-nagyi segítség, es remelem a kislányom sem fog kiborulni emiatt...nagyon köszönöm a válaszod! :)
Ja, vagy ugy. :)
Hat... Az is lehet.
Nekem szimpi, de lehet belul annyira "felek" tole, h ezt hozta elo belolem. Nem tudom legkozelebb mikor tudnam megoldani a mutetet, ugyh remelem osszejon most. :)
Nem arra gondoltam,hogy ne műtesd meg magad. ;)
Hanem,lehet a doki választás nem jó. Én,arcüreg gyuszit kaptam jelzésül. :D
Köszi. ♡
Erre mar en is gondoltam. :(
Pedig nagyon szeretnem, es szuksegem is van a mutetre.
Ahogy olvastam, te is megszenvedtel, mig a mutetre kerult a sor. De vegulis jo lett minden veled. Szep cickokat kaptal. :)
Azert meg remenykedem. :)
Doki függő, hogy mikortól engedik a szolit. 6., de inkább 8.héttől. A hegeket 50 faktoros napvédővel kell bekenni és le kell ragasztani. Én kb. 7 hetes koromtól szolizok. :)
Nem akarok károgni,de lehet ez figyelmeztetés az égiektől...
Szóval csajok... hogy is van az a dolog a szolival? Régieket kérdezem, persze.. :)
ahh.. de jó neked hallod,hogy ilyen szépen fent maradtak a cicik úgymond.. tehát megmaradt a dögös hatás :) nagyon szép!!!
Köszönöm :) Majd igyekzem jo kepet csinalni :)
Új kép és bejegyzés a naplómban az első kontrollról!
Sziasztok!Egy ideje már olvasgatok itt,két gyerkőc,és kb 3 év szoptatás után,érdekelnének a tapasztalatok.A szoptatás abbahagyása után mennyit vártatok a műtéttel? Orvos?Hol,kinél érdemes elindulni? A műtét után mennyi idő amikor vissza állt a rend (mozgás,emelés..)A gyerekek előtt elleneztem a műtétet,de sajnos nem sok minden maradt a régi szép méretből.Köszi előre is a segítséget!
Én is így gondolnám, csak láttam, hogy neked 6 napig kellett hordani a harisnyát. Nekünk meg csak 2 napig.
Szia! Krasznai nem ad szurit, hha nem muszáj. Én sem kaptam. Ha jó a vérképed, egészséges fiatal a szervezet elég a harisnya.... Nyugi nem kockáztatna ilyenen, hha nem lenne rendben , h nem kapj szurit, ha nem muszáj :)
Akkor nem lesz ott gond, meg fogsz gyógyulni tuti! ;) ;)
Koszi csajok!
Szedek en mindent. Tantum verde spray, a cukorka sajna elfogyott tegnap, de veszek vmi mast, sos vizes gargalizálást is csinalom, c vitamint is tomom magamba. Frissen csafart citromleve + méz kevereket iszom. Teat is.
Szerintem az a legnagyobb baj, h egyfolytaban erre gondolok.
Vhogy el kell terelni a gondolataimat.
Koszi megegyszer Nektek!
Puszi
Örülök, hogy jól vagy a műtét után, és jól viseled ezt az időszakot! Mielőbbi gyógyulást, várom majd a képet a szépségekről! :)
Szia! Tömjed befele a vitaminokat brutàl mennyiségben, só oldatos galgalizàlàs én ugyan így voltam és a műtét napján is kapart, simàn megcsinàltàk a műtétet, azóta is ugyan úgy kapar!
Köszönöm szépen!Szerintem az arányok miatt tűnhet nagyobbnak,keskeny a hátam,a mellkasom,de nagyon elégedett vagyok.Ha akarom észre se venni,ha akarom felpolcolom :D
Puszi Mindenkinek és hajráááááááááááá!
Jövő hét csütörtökig bőven meg tudsz gyógyulni!
Most arra koncentrálj hogy jól legyél!Kamillateás inhalálás,citromos-mézes tea és napi 2-3000 mg c-vitamin és kutya bajod se lesz!!! :)
Szerintem valamit mindenképp szedj a torkodra (nekem pl a tantum verda cukorka vagy torok spray nagyon be szokott válni, pár nap alatt rendbe rak!) :) Szerintem, hogy mikor műtene attól is függ, hogy mikor gyógyulsz meg teljesen meg, hogy mikor van még szabad időpont nála. De mindenképp írj neki vagy hívd fel, hogy mi a helyzet és majd Ő megmondja a tutit! :) Jobbulást és remélem meggyógyulsz és nem marad el a műtéted! :)
Meg egyebkent tesom, baratom... azt mondjak , h bebeszeltem/bebeszelem magamnak, mert egesz evben ettol feltem , h nehogy beteg legyek. :)
Ilyen ez a pszchié. Bevonzom magamnak.
Hat tenyleg nem tudom mi legyen.
Segitsetek legyszi csajok! :)
Sziasztok!
Azt hiszem, h elmarad a mutetem, Vagyis halasztva lesz.
Jovo7 csutortokon lenne, de a torkom nem akar javulni.
Csak neha fajdogal, de nem annyira. Meg picit nehezen nyelek, de azt sem mindig.picit pirosnak latom en.
mas bajom nincs, amugy teljesen jol vagyok. Kerdes: szerintetek utazzam haza, es majd a dokik eldontik, h muthetnek e , vagy felesleges haza utaznom londonbol, es inkabb hivjam fel Gáspárt , h mi a szitu?
Sajna itt mar nem tudok elmenni orvoshoz, mert nem kapnek idopontot, meg hat nem is olyan jok itt a dokik. :(
Es a masik kerdesem, h Gáspár mit mondana, h mennyit kene halasztani? Koszi elore is.
Nagyon csini és dögös! Olyan érdekes hogy 270 3cm és mégis milyen szép nagy, sokszor a jóval nagyobb implik nem tűnnek ekkorának. Nagyon szép a formája és tökéletesen illik hozzád.
Nekem akkor is Te vagy a favorit!!! <3
kopogtattam ,köszi ha beengedsz.
Mikortól is lehet már szolizni műtét után? :)
Nem dohányzom, 39 éves vagyok, Mirena-m van és Anyukámnak volt trombózisa. Szóval akkor az a valószínűbb, hogy kell a véralvadásgátló. Miért nincs ez tablettában? Miért csak injekcióban lehet beadni? Én elviselem, de ez még egy ok arra, hogy a gyerekek ne legyenek itthon a műtét utáni napokban... Viszont már sulisok mind a hárman, szóval remélem az őszi szünetben lesz időpont a dokimnál!!!
El is hiszem, hogy imádat van, nagyon dögösek a cickók! ;) Ja és a fürdőrucid is nagyon jó!!! :)
Hat szerintem van kepem is es naplom is... de mind 1 azert koszonom szepen VIKIABICS hogy meg vedtel nemlett volna kedvem ujra magyarazkodni...
További ajánlott fórumok: