Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Nem dohányzom, 39 éves vagyok, Mirena-m van és Anyukámnak volt trombózisa. Szóval akkor az a valószínűbb, hogy kell a véralvadásgátló. Miért nincs ez tablettában? Miért csak injekcióban lehet beadni? Én elviselem, de ez még egy ok arra, hogy a gyerekek ne legyenek itthon a műtét utáni napokban... Viszont már sulisok mind a hárman, szóval remélem az őszi szünetben lesz időpont a dokimnál!!!
El is hiszem, hogy imádat van, nagyon dögösek a cickók! ;) Ja és a fürdőrucid is nagyon jó!!! :)
Hat szerintem van kepem is es naplom is... de mind 1 azert koszonom szepen VIKIABICS hogy meg vedtel nemlett volna kedvem ujra magyarazkodni...
Minden rendben van,imádat van :)
6 és 6,5 hónapos kép az adatlapomon ;)
Gondoltam, hogy szólok, a több napig/hónapig nem elérhető Révész honlap, megint működik :)
[link]
Kicsit kapar a torkom valaki használt bioparoxot műtét után?
Sziasztoook! Koszonom a jeleket :) Minden oke, szuperul erzem magam :) Rovid beszamolo a naplomban :)
Latom,h a cigi meg a szuri a tema. Cigizni elvileg nem szabad, en lecsokkentettem 3 szalra az utolso 2 hetben, bar elotte sem cigiztem sokat. Tegnap mutottek, eszembe se jut ragyujtani, es nem is akarok. :)
Szurit mi kaptunk a n0verketol. Kotelezo volt, mindentol fuggetlenul. Nekem a dokim azt mondta,h aki fogamzasgatlot szed, annak kell, de o mindenkinek beadatja. :)
az is jöhet :P elfér a fagyi mellé ;) na várj,ne egyedül fagyizzak már.. kapsz te is egy párgömböset :D
Igen,ezért írtam. Egy baráti ölelésest szerettem volna. :D
nekem fagyit küldtél,amit jelen pillanatban szívesen elmajszolok :PPP
Csajok! A jel küldések még mindig gondot okoznak néha,bocs,ha valakinek hülyeséget küldök! :D :*
Hát köszönöm ezt a sok infót nektek, remélem már nem lesz probléma így az 5. napon.
Még egyszer kérem azokat a lányokat, hogy mielőtt rosszat gondolnának, vagy kidobnának a naplójukból, szóljanak rám, mert ritkán vagyok itt, és sokszor nem tudom, hogy kihez jelentkeztem. Rossz a memóriám, és nem vagyok itt órákat.
Ja, és ha kérdés van, nyugodtan írjon bátran aki csak akar, az üzenetekre midnig válaszolok, elég sok tapasztalatom van a műtét utáni problémákról :))
Csütörtökön leszek 7 hetes. Nagyon durva :)
na meg persze hosszabb műtétek esetében szokták adni a véralvadás megelőzése miatt.. nekem ezt mondta a doki..
Pedig szerintem, esetedben kellett volna, hogy kapj ( persze saját vélemény és nem orvosszakértői :))
Lehet, hogy jó volt a kompressziós harisnya, gumiharisnya, fásli stb. vagy infúzióba ( altatásnál ) kaptál és tovább nem látta szükségét az orvos ( Krasznai ?).
Remélem, nem lesz semmi baj :)))
Szerintem sok dolgot néznek, mikor javasolják a trombózis elleni szurit.
Gondolok itt arra, hogy milyen a vérképed ( májfunkciód, fehérjeszinted, véralvadásod, protombinod stb. ) Volt/ Van-e a családban? Dohányzol-e ? Szedsz-e fogamzásgátlót vagy acetilszalicilsavat vagy egyéb nem-szteroid gyulladáscsökkentő gyógyszert, mert az növeli a vérzékenységet ? Vagy maga az életkorod ?
Szerintem, az esetek többségében adnak, hogy ne legyen probléma belőle. Olvastam a csípőtörés, bokatörés, császármetszés, kisebb műtétek után is kellett szedni.
Anyát nem egyszer műtötték, több héten keresztül szúrnia kellett magát.
Én tuti, hogy fogok kapni, mert én nagyon hamar alvadok pl. foghúzás vagy,ha megvágom/karcolom magam.
Szerintem sok minden áll a hátterében, ki kap, de véleményem szerint a vérkép a döntő. ( Hiszen,ha dohányzol, az a vérképeden is látszik stb.)
Én 37 voltam műtétkor és nekem sem kellett szuri.
Szia,én 29 vagyok és nekem is kellett trombi elleni szuri..
A trombózis elleni szúrit életkorhoz is kötik.. Talán 35 év felett ??
Hát ez az, hogy csütörtökön műtöttek, és a doki egyáltalán nem adott nekem trombózis elleni szurit, még a kórházban sem, hiába tudta, hogy dohányos vagyok. Szobatársam kapott ott egyet, mert fogamzásgátlót szed, de ő is csak ennyit. Mondjuk már szerintem felesleges szaladgálnom a háziorvoshoz, hogy adjon már egy pár napig trombózis ellen szurit (így 5 naposan)...
Nekem Gáspár doki azt mondta 3 hétig nem emelhetem a most 13 hónapos fiamat. Akkor 14 lesz majd. Addig meg is tudtam oldani a dolgot. Első hét apa aztán a két mama jön felválta egy-egy hétre. Utána azt mondta el tudom látni a gyereket. Kiságy pelenkázó bármi. Pedig levente elég kényes doki
Nagyon köszönöm a válaszod! Nem is gondoltam arra eddig, hogy mar most elkezdhetném hozza szoktatni hogy nem emelem fel, de nagyon jo ötlet, köszönöm! Lesz segitsegem, remelem nem lesz probléma! :)
Szia! 6 hétig szigorúan tilos emelni! Nekem 19 hós volt a kislányom mikor műtöttek, de megoldottuk ügyesen. Már a műtét előtt bő 1 hónappal próbáltam úgy csinálni mindent, mintha már műtve lennék. Szuperul begyakoroltunk mindent, a kiságyat megcsinàltattam kiszerelhető rácsúra. Nem lesz gond ne aggódj, de tényleg tartsd be a 6 hetet! Nem érdemes kockáztatni! Sok sikert! :)
Szia! Én úgy tudom hogy 3 hónapnál nem lehet régebbi.
ok koszi,beengedtem mindenkit,
Sziasztok!!!:)Ma vagyok 1 hónapos, képek a naplómban.:)
Ha TB-re csináltatom a mell uh-t, az meddig érvényes ? 1 évig ? Azt elfogadja az orvos, ha most megcsináltatom az uh-t, de műtét csak 2015. tavasszal lesz ?
Nem minden doki ad.Én is megúsztam.
Ha viszont volt a családban valakinek trombózisa,akkor valószínű hogy kapsz majd.
Sziasztok! Megvan az én bűvös időpontom, október 21!!! Jesszus, mar alig várom, de ahogy közeledik ugy kezdek egyre jobban félni! Még sohasem műtöttek-altattak stb, az lenne a kérdésem, hogy mennyi ideig nem lehet emelni kb? Csak mert van egy másfél éves kislányom, es kiváncsi lennék hogy aki hasonló szituban volt, mennyi ideig nem tudta felvenni a gyerkőcöt?
Szia! Vn naplója cicisedés címen nálam megvan! Semmi gond vele, rendben van vele minden! Nyugodtan beengedheted!
További ajánlott fórumok: