Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia! En is dohanyzom (napi 10-15 szal alapban). Masfel het mulva lesz a mutetem es kb 3 hete csokkentettem le az adagot napi 5 szalra. A dokim is ennyit mondott.
Siman kibirhato egyebkent, igaz, h en elovettem az e-cigimet, nikotinmentes, azt hasznalom, ha kell.
Szerintem erdemes csokkenteni, a tokzsugorodassal ervelt a doki.
Oszinte leszek: teljesen lerakni en a mutet miatt nem fogom. Leraktam 2x masfel evre, amikor gyermeket vallaltunk, de most nem erzek erre kesztetest.
Köszönöm szépen a választ! Ha jobban belegondolok (és abból, amiket itt olvasok) nem ez a legnehezebb része ennek az egésznek...
A többitől is félek kicsit, de leginkább attól, hogy nehogy rosszul sikerüljön valami! Szeretnék gyorsan felépülni, hiszen hamar vissza kell álljak a mindennapi forgatagba: 3 gyerek, munka, háztartás stb..
Én úgy tudom, hogy sok orvos a Fraxiparine -t írja fel és azt kell szúrni.
Szerintem igen, de biztos lehet visszajárni az orvoshoz, hogy ő szúrja vagy, ha nagyon korrekt a háziorvos, szerintem vele is meg lehet beszélni, esetleg párod is be tudja adni.
Iszonyat vékony a tűje, így nem is lehet érezni. Bár egyénfüggő :)))
Azt ajánlják, ha nem tudod letenni, akkor 1-5 szál / nap.
De ajánlott műtét előtt 6 héttel letenni, minimálisra szorítani, utána meg szintén 4-6 hétig.
Sajnos, én is masszívan dohányzom, így én is "bajban leszek ". Vannak, olyan életszituk, ami miatt le kell tenni pl gyerek stb. és meg is éri :)
Ilyen pl a műtét is. De nem lehet elvárni, hogy egyik napról a másikra pl kihúzták a bölcsességfogam és közölte az orvos, hogy ne gyújtsak rá,de egy függő nem tudja így letenni hip-hop, viszont, ha van akaraterő, akkor fokozatosan le lehet arra az x hónapra tenni vagy iszonyat minimálra leszorítani. Nehéz lesz nekem is :D
De szerintem sok mástól is függ az a trombózis meg regenerálódás. Sok moslék kaját is le kellene akkor tenni, ha annyira befolyásolja. Vagy ott van a családi, genetikai hajlam.
A K-vitamin a prothombin képződéséhez szükséges ( ami a véralvadáshoz szükséges fehérje ) így szerintem, ha szeded a vitamint és odafigyelsz a minimál cigire és az "egészséges életmódra ", akkor szerintem nem lehet baj.
Meg úgyis kapni fogod a trombózis elleni szurit, de mi gyárkémények próbáljuk meg leszorítani vagy letenni:D
Szia
Nézd a naplóm :D most volt második centrális felvarrásom, a műtétet lokálba is megcsinálják, jóval rövidebb az egész, mintha beteszik az implantátumot! Centrálisnál a bimbó körül varrnak, belülről húzzák fel, fájdalom minimális.
1órás volt a műtétem, cetrális plusz bimbi korrekció is. Végül nem lokálba kértem, hanem bódításban, ami azt jelenti kis altató adagot adtak, a műtét végére teljesen magamhoz tértem, műtét után 20perccel ropiztam, vizet ittam. Nem szédültem, haza is mehettem 40perc múlva.
Hegek a bőrtípusodtól függően gyógyulnak, ezt te neked kell tudni, hogyan gyógyul a bőröd, ha volt esetleg.
én is drukkolok magamnak :))
köszi Vivica :) :*
nekem is :(
A jobb
Te kérdezted erről dokid?én októberben megyek az egy évesre,megkérdezem miez!
:-)
Nagyon drukkolok neked, hogy rendeződjenek a dolgok!
Csajok!
Dohányzás és műcici kapcsolatáról szeretnék érdeklődni. Előre leszögezem, a nagy dohányzásellenesek kampányaira nem vagyok kíváncsi, hogy ez amúgy is mennyire káros, meg rákot okoz, meg bla-bla. Nem szeretnék ezzel senkit megsérteni, de tényleg csak a szilárd tényekre vagyok kíváncsi (hisz én sem ítélkezem más felett), hogy ki mit tud erről. Okozhat-e problémát, pl. tokzsugor, vagy egyéb dolog?
Sziasztok,
régen nem írtam, látom sok az új cicis. :) Rendben vagyok, cicik a helyükön, de azért 3-4 év múlva, megyek még egyszer, utoljára. :) Kérdés... Már lassan egy éve műtöttek és a jobb mellbimbóm változatlanul fáj, ha hozzáérek, vagy a párom. :) A bal ezzel szemben hiper érzékeny. Gondolom ez már így marad, ugye?
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok