Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Felmerült bennem egy nagy kérdés :(
Ugye, a hirtelen fogyás miatt striás lettem: felkar, mell, hasamon a "kapaszkodó" részen, belső comb és vádlin.
Már nagyon megszoktam őket, hiába undik, kenegettem kismamáknak ajánlott krémekkel,de kb. annyit értem el, hogy a piros-lilás színből fehére-szürkét csináltam :D
Melleimen nagyon sok van és most az a parám, hogyha bekerül az implantátum, akkor meg fog feszülni és megint szétreped és olyan lesz a mellem,mint a Nap sugarai :D
Volt már valakinek ilyen tapasztalata? Iszonyatos striás mell+ implant ? Mert tudtommal, striákon nem javít az implant, így mondhatja az orvos, hogy nem is csinálja meg, mert ocsmány lesz ? Tovább szakadhat a bőröm vagy megint elszakadhat?
( Már nem hízok,nem fogyok, standálok)
Kopogtam hozzad.
Koszonom , ha beengedsz.
Szia!
Ez jo jel, h te nem kaptad el. Van remeny. :)
most egy picit fajdogal a torkom, de vigyazok nagyon. En is ugyan ezeket szedem, plusz magnezuim, E-vitamin, es 2000mg C-vitamint, mert a dokim azt mondta.
Koszi a valaszt.
Szio!
Koszi a biztatast. :)
A mutettol nem felek, mar nagyon varom. :)
Foleg , h felkeljek es lassam , h nincs tobbe siksag. :D
Remelem veled minden okes.
Szia! Nekem 6 nap múlva lesz! De én is izgulok.Pont úgy mintha holnap lenne!Bár szerintem előtte nap nem leszek ilyen ideges,mint most! :)
Szorítok neked én is nagyon. :)
Brigi és rory, ne aggódjatok, minden rendben fog menni,a műtét nem fáj, mert nem érzel semmit, az utána levő napot meg ki lehet bírni! :) Aztán szépen lassan elmúlik minden és marad a szép cici, jó lelki állapot! :) Pancsoljatok még előtte egyet, azt tudom javasolni, nekem már nagyon hiányzik! :D
Sok sikert!
Sziasztok csajok!
Mar csak 13 napom van a mutetig.
Ugy izgulok mar, h gyomor idegem van. Meg attol tartok, h ebben a taknyos idoben megfazok, es akkor nem lesz mutet. :(
Iszok mézes, gyomberes teat, szedem ezerrel a vitaminokat is. Remelem minden okes lesz.
Gratulalok minden cicisnek, es hajra a most cicisedoknek!
Puszi Nektek!
Ne izgulj, minden rendben lesz és gyönyörű ciciket kapsz! :-)
Egy új nő fog születni 3 nap múlva... Legalábbis nálam így volt! :-)
Budapest-Frankfurt-Orlando
Na ez se volt piskóta,pláne egy 1,5 évessel:-)
Cicikkel semmi nem volt.
Sziasztok Lányok!
Csak kíváncsiságból kérdezem, főleg aki külföldön el, h ott milyen áron csináljak ezeket a műtéteket?
Én a 2.és 3.napon lázasodtam be, de vettem be algoflex fortét és jól lettem!
Azóta sincs semmi bajom, szépek a cicik! :-)
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok