Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Igen, épp észrevettem, hogy most bezzeg csak kicsiket látok :)
Viszont a B-s nekem sok modellből bőven elég. Pedig nekem nagynak tűnnek a cickóim most.
Sziasztok!
Érdeklődnék hogy volt-e valaki műtéten Dr László Gyulánál az Aestheticanál??Vagy esetleg halottatok -e véleményt a munkáiról?Köszönöm
Hát igen,az elég hosszú út.:)
Köszi.
Szia :)
Semmi szokatlan ill furcsa érzés nem volt a repülésnél :)
Csajok,repült valamelyikőtök már szilikon cicisen?
Kíváncsi vagyok éreztetek e valami furcsát,szokatlant.Én már repültem sokat,de akkor még nem volt szilikonom:)
Köszönöm.
Sziasztok!
Révész doki oldala a facebookon még érvényes jellegű? vagy hogy kérdezzem :) az a mobilszám még él,ami ott fel van tüntetve? az a 20 - 937 .. ?
Hol is rendel pontosan a doki? És mit szokott kérni? 10 teljes alakos fotót cici csajokról?
Aki korrekcióztatni ment hozzá,annak is kellett fotókat vinnie? Priviben is írhattok,köszönöm a segítséget! :)
Most már én is rendelkezem naplóval :)
Igaz, még semmi érdemleges nincs benne:D
Szia
Kukkants be a naplómba :) nyitott
A fájdalom teljesen egyéni, van aki jobban viseli...szóval ezt nem lehet megmondani előre. Amit műtét után éreztem, olyan volt mintha elefánt ülne a mellkasomon... jegelés segített a feszülésen. Fájdalmat nem éreztem, hála a Cataflam-V nek :) 3napig szedtem összesen.
Sok sikert kívánok a cicisedéshez!
Sziasztok
Tudom cicis fórum, de esetleg nem volt valaki ránc feltöltésen? Egy mély ráncocskám van ... annyira nem mély, de zavar mert látszik és olyan mintha felvágták volna 1cm-es csíkban a szemöldökömnél. Budapesten kihez érdemes menni? Aesthetica?
Nekem egy kis sávban lefelé érzéketlen a mellem..a bimbóm eddig teljesen ok volt, 1hónapja volt korrekcióm , azóta alul kis részt nem érzek, de szerintem vissza fog állni. Ha nem..akkor se probléma, mert 80%-ban érzékeny.
Van akinek érzéketlenné válik, mint sok más kockáztot - ezt is bevállaljuk a műtéttel :)
Esetleg érdemes megnézni.........
Nem reklámozom,mert nem ismerem.
Dr. Tóth András plasztikai sebész
Hatalmas akció! Mellnagyobbítás Arion implantátumokkal, extra költségek nélkül mindössze 499 ezer forintért!
A Face-n van.
Sziasztok csajcicik, ma vettem a Womens secret-ben egy melltartót, aminek minimális szivacsa van és nincs merevítője, és borzasztó kényelmes meg jól is áll. Igaz, kicsit sokallottam érte, de alig várom, h kimossam holnap és felvegyem megint. Mert ugye holnap nagy nap: végre levehetem az útálatos mamist! :)
Tiszta boldogság volt ma úgy vásárolni, hogy nem lógott rajtam minden, mint egy zsákon! Az ingek végre állnak rajtam! (Bár van, ami rosszabbul mutat, mint kicsi cicivel, na de ezt a kis kínt kibírom, asszem :D)
Holnap megmutatom a melltartót, lehet, h magamon is :P
Egyébként a neten előre kinézett Triumph Amourette-ért mentem, le is volt árazva (szegedi Árkádban), de amiben volt egy kis anyag (h pl ne virítson ki a bimbóm), épp csak nagy méretben volt. Viszont nagyon széééép. Ajánlom mindenkinek! :)
Nekem nem volt.
Gond se volt !
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok