Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
A mi dokink nem mondta a masszírozást.
Megnéztem a linket,ezt komolyan így kell csinálni?????
Tokosodás ellen,de minden doki másmilyet kér.
Nekem például csak alulról felfelé kell "fejnem" a ciciket 1 kézzel 3-3 percet naponta 1-2- évig!
Ez a masszás nagyon undi! :S
Hogy lehet, hogy egyes orvosok kérik ezt, mások meg direkt ellenzik? Ez tulajdonképpen mit előz meg? Vagy mire jó? Tokosodás miatt? Vagy hogy helyére menjenek?
Sziasztok, hosszas hezitálás után kezdek egyre biztosabb lenni abban, hogy szeretném a mellemet egy kicsit nagyobbra formáltatni. Az alakjával teljesen elégedett vagyok, de nincs elég zsírszövetem, gyakorlatilag a mostani formát szeretném megtartani és csak a profilján akarok magasítani.
Krasznai és Gáspár doktor munkái tetszettek eddig a legjobban, valószínűleg jövő héten egyeztetek is konzultációs időpontokat.
Két dolog miatt aggódok egy kicsit. Sportolok - cross fit, ami elég kemény és nem tudom, hogy így lehet-e félig izom alatti implantom, és hogy a meglevő mirigyállomány elég-e, hogy az implantot elfedje. A másik a szoptatás, eredetileg gyerekszülés után akartam csak a műtétet, ám mivel erre egyre kevesebb az esélyem, nem akarok tovább várni.
köszi a videot. eddig maszíroztam a cickókat. :)
figyeltem közben hol az implim....de nem igazán éreztem...
Hali, nekem is fent volt teljesen. Kaptam rá szorítópántot, le is ment kicsit, de rá kellett jönnöm, hogy nekem alapból fent voltak a cicijeim, ezért ez sem mehet annyira le :)
Hogy áll: az implant van feljebb, mint kellene, vagy az egész cicid?
sziasztok!
nekem 425cc van bent jul 16.án műtöttek. Azóta teljesen fent van az impli sziante a kulcscsontomnál. Volt valakinek ilyen? Ennyi idő után múlt el??, nem kellett volna már a helyére csúsznia??
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok