Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
még csak kompressziósban látom, de nem látom másnak így, mint a másikat... és a balos amúgy is mindig jobban fajt, es minden nap megrándul mert béna vagyok :( remélem nem mozdult el, kedden megyek dokihoz...
ha elmozdulna, akkor mit csinálna vele a doki ???
Az létezik, hogy elmozdult az implantátum?? Ma vagyok 4 napos....
Tegnap történt, hogy amikor le akartam feküdni az ágyon, hülyén ültem le és majdnem hátra estem, gyors reflex, bal kezemmel toltam vissza magam, kezem cicim rendesen megrándult, bár a balos mindig jobban fájz, azóta se tudom rendesen emelni a kezem , ha bárhogy hozzáérek a bal cicimhez, fáj... :( szerintetek elmozdulhatott??
Szia!
Megneztem a publikus kepeidet....hat szerintem/ nekem tokeletesnek tunnek 😁
Szia!
En 8 hetesen kezdtem ujra futni, megkerdeztem az orvost elotte, O mondta, hogy q futassal varjak 8. hetig. Semmi problema nem volt, most 4,5 honapos vagyok, heti 5-6 szor edzek, nincs problema, cicik is birjak :)
Szia.
Tokosodas evek mulva is jelentkezhet, azt tudom.
Sziasztok!!
Volt esetleg valaki , aki mellműtét mellé/ alatt kért ajakfeltöltést?? Miközben altatták?
Azert optimalis az aprilis kornyeke. 😊
Se nem hideg se nem meleg.
Nekem most volt a műtétem és kb. 2 hónapig ilyen melltartó kell és a strand felejtős,de nem bánom.Egyedül a kompressziós harisnyától vagyok "rosszul",de 1 hetet kibirok...
Szerintem télen sem jobb... Bár én jól viselem a műtétet de ismerek olyat akinek az első 2 hét kemény volt és nem tudott volna rétegesen felöltözni segítség nélkül... A náthás időszakról nem is beszélve...
Jaa es egyik nap kicsinek latom a masikon azon gondolkodom jovore mar kivetetnem es kisebb kellene, 😂😥 mert megint nyug a bikini es melltarto vasarlas. Es ugy latom minden a kicsi mellueknek kedvez.
De amikor logtak akkor meg ugy lattam a logassal van csak a baj. 😃
En igy vagyok picit.
Szoval nagyon igaz hogy aki altalanossagban nincs rendben magaval az csupan a mellmutettol sem varhat megvaltast.
Nyilvan pozitivumot erzek azert, hogy nem lognak a hasamig, de ugyanugy vannak tovabbi nyugjeim igy nyaron amikkel kuzdok.
Tovabba nyilvan nem lettek tokeletesek de parom is mondta hogy ne aggodjak ezen mert ez sokmindentol fuggot. Bor allapota, kor, logas fokozata. Ennek ellenere tegnap is majdnem kiakadt hogy egy normal kozepen kicsot kivagott felsoben ultem a kebabosnal.
Ugy erzem magam mint amikor minden vagyam az volt hogy egy egzotikus utazasra eljussak mert milyen jo axoknak akik ezt mar ateltek es toltik a kepeket a fb-ra.
Aztan elutaztam a fulop- szigetekre es rajottem ez nekem eleg is volt egy eletre. A kepeken minden szebbnek latszik es az eletem nem sokat valtozott, pedig azt vartam egy uj ember ter vissza az utrol.
Leszamitva hogy rajottem (majdnem) minden mogott van egy hazugsag. A szegeny embereket nem mutogatjak az utazasi katalogusokban meg a fb-on. Vagyis nem tulnyomoan erre keszul az ember. Es azert az mellbevago europaikent hogy milyen egy wc pl. a repteren stb...
Ez egy kicsit negativra sikerult tudom, de ez az igazsag.
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok