Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Nekem az orvos 2 hetet mondott, ameddig szigorúan kell figyelni, utána fokozatosan lehet visszatérni a normál hétköznapokhoz.Nehéz dolgok emelése, megterhelő fizikai aktivitás 6 hétig nem lehet.
A varratszedés is a 14.nap körül van, addigra záródnak a külső szövetek.
Egyrészt azért nem lehet, nehogy a seb felszakadjon a hirtelen mozdulat vagy a magasra emelt kezek okozta bőrfeszülés miatt.
Másrészt meg a mellizmokat is kímélni kell ameddig az implantátumok nem foglalják el a végleges helyüket.
Nekem szerintem azért mondta ezt, mert kb. 0 fájdalmam volt(van), és ilyenkor hajlamos az ember olyan mozdulatot is csinálni, amit nem lenne szabad.
Nagyon oda kell figyelnem,hogy ne tegyek hirtelen mozdulatot pl.
Nekem a doki azt mondta, két hétig vegyem úgy, mintha ki sem nőttek volna a karjaim...
Nem fáj, tudnám használni őket(nyilván azért mondjuk a hajam megszárítása,megmosása pl.nem menne)de inkább betartom,amit mond...
Akkor én baromi szerencsés vagyok, ami a fájdalmat illeti...
Izom alá kaptam az implantátumot, felvarrás is volt. A műtét után egy erős izomlázhoz hasonló fájdalmam volt(plussz a feszülés,keménység érzés-de ez már ismerős volt, két gyereket szoptattam, amikor tele voltak tejjel a cicik, ugyanilyen érzés volt)
Összesen 4db. cataflamot vettem be, az utolsó kettőt este lefekvés előtt, biztos ami biztos alapon.
Műtét másnapján, amikor a csöveket vette ki az orvos, mondtam is neki, túl jól vagyok, ami kicsit aggaszt.
Jövök megyek, ellátom magam,fürdök egyedül,öltözök(persze óvatosan, úgy,hogy a felkaromat szinte meg sem mozdítom. Nem vagyok legyengülve, már a műtét napján délután fel alá járkáltam a folyosón(11:30 kor toltak ki, 16:00-kor már sétáltam)Pedig hosszú,3 órás műtét volt.
Nem tudom, minek köszönhető, biztos köze van hozzá annak is, hogy elég aktív életet élek, rendszeresen sportolok, állandóan pörgök, egyedül látom el a 2 gyereket, jövök,megyek.
Valahogy az agyam beállt arra, nem hagyhatom el magam.
Szia! Igen hozzá megyek! Az egyik ismerősömet ő műtötte. 2 gyerek után is úgy állnak a cickói mintha most csinálták volna. A másik csaj egy éves műtött, viszont neki már lecsúsztak az implantok és olyan mintha behorpadtak volna, pedig 20 éves.
Külföldi vagyok, ezért sokan olvasgattam, hogy melyik városban kellene keresgélni, nem akartam sokat utazni. Krasznairól is olvastam jót is rosszat is, hogy nagyon drága, meg hogy csak celebeket műt és nem is foglalkozik veled.. nagyon kedves volt, mindenre készségesen válaszolt, és megnyugatott hogy műtét utáni napon a saját lábamon mosolyogva fogok távozni!
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok