Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Persze de en implantcsererol beszelek.
Azt mar alig erzi meg az ember.
A forumuzonak csereltek es irta h alig faj neki.
Na ez nem akkora csoda.Sőt ez altalaban igy van.
Sziasztok!
Én is dr Roseban voltam plasztikàn.Engem Molnár doktor mütött.Igaz ő nem mézes màzas,de érti a dolgát.Nekem picit még volt ereszkedve a cicim,nekem anatómiait tett be és nem bàntam meg,mert nem làtszik hogy nem igazi cici😀Pontosan megmondta,hogy mekkora méret arànyos nekem és mekkoràt tud még kényelmesen betenni minden kockàzat nélkül.
Az meg hogy ritkàn hallani a nevét az azért van,mert neki van rendes fő àllàsa,a magànkórhàz az a mellékes.
Én nem bàntam meg,hogy őt választottam😀
7 eves implik, Felszerfalvi Janos tette be, 450 cc, cereform...
Nem tudom, mi tortenhetett 😢
Nagyon koszi medina, en nem ertettem az mri leirasat!
Sajna en is azt gondolom, h cserelni kell 😢😢😢 nem tudom mi tortenhetett 😢
Nem hagyom, persze, h betuszkoljanak, vhogy nincs bizalmam egyelore a dr rose-hoz... de nem tudom, miert...
Ez mar impli csere volt neki.
Azt alig erzi meg az ember fuggetlenul a dokitol.
Kérdésem lenne masszírozással kapcsolatban,akiknek ajánlotta és megmutatta a doki,hogy csináljátok?
Nekem úgy mutatta hogy hüvelykujja a mellkasomnál,többi ujja a hónaljam felől és jól összenyomta. Az egyiknél kicsit kellemetlen volt. A barátnőm szerint ezt ne csináljam...De úgy vagyok vele miért is akarna rosszat nekem a doki!? Ha káros lenne nem ezt mutatta volna hanem valami más fajtát.
Sziasztok! Nekem most szerdán volt a műtétem Krasznai Zsoltnál. (Mellnagy.) Nulla fájdalom, még csak izomlázat sem érzek, semmit, egyetlen egy gyógyszert sem vettem be!
7 éve volt az első műtétem Gáspárnál, most 16 hónapos a kisfiam és nagyobbra cseréltük az implantátumot, mert megnyúlt a cici stb, és kicsike is volt benne a régi implant. Gáspár doki nem akart vállalni, mert decemberben hagytam abba a szoptatàst. De már rég nincs tej, nem véletlen hagytam abba sajnos akkor.
Nagyon örülök az új orvosválasztásomnak, a lehető legjobb döntés volt, emberileg is!!!
Én 3 hetesen és 5 naposan emeltem fel először. 9,5 kg.
Most 4 hetes elmúltam és tegnap már a legkönnyebb sportbabakocsival együtt vittem le egy kisebb lépcsőn, és fel a buszra.
engem dr. Sobor György most kedden műtött a dr. Rose-ban. Szimpatikus, normálisnak tűnik, egyik minden rendben. Aznap hárman voltunk nála ciciműtéten. Előtte én sem találtam semmi infót róluk.
Dr. Molnár Istvánnál voltam először konzin, nekem ő nem volt szimpatikus, így klinikán belül megkérdeztem, hogy kit ajánlanak. Azt mondták, hogy kicsicicire Sobor doktort, ha felvarrásos, vagy bonyolultabb a dolog, akkor Gacs Jánost.
Az egyik ismerősömet Molnár Béla Ákos műtötte tavaly októberben, ő elégedett.
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok