Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Hát koszi hogy megvitatjátok mi lehet a gond.pont amelyik fent van,az lett lejebb vágva,mert eredetileg feljebb volt mint a jobb.
Akkor maszírozás marad csak.A jobbot már nem tudom feltuningolni.
Igen, az valóban émelyítő.
Szinte bebeszélik az embernek, hogy egy lúzer, ha nagy orral, kicsi mellel, netán vastag derékkal él. Ez elfogadhatatlan szerintem is.
:)
A kis kollegína ciciket nézeget munkaidőben?
Enyje-benyje! :D
Én annyit látok, hogy a cicik alja egy helyen van, a bimbik nem egy helyen (mert nem voltak egy szintben a cicik és úgy vágták meg gondolom).
És a cicik alakja kicsit más. Értem miről beszél wiki. Most vagy masszírozgatja az egyiket le, vagy a másikat teteti fel. Attól függ melyik cicije tetszik neki jobban. Én valószínűleg masszíroznám.
Krisz333-nak is szépen megy le a masszírtól.
Azok is hirdetnek, akiknek a legjobban megy a szekér. Sőt, azok talán leginkább.
Hát, amit a végére írtál, azzal az egész Plasztikai Sebész Társaság egyetért. De nem tudunk vele mit kezdeni, mert ők nem orvosok, és nem köti őket a Kamara Orvosetikai Statútuma. Szerintük ez egy ugyanolyan biznisz, mint bármi más.
mi olyan vicces?A fehér kép?
Ragyogo napsutés az ablakon keresztul megvilágította hamvas testem:)
Ó az nem olyan biztos. Tanárnéni cicijét is biztos eszegették a gyerekek.
Wiki69-nél én nem látok szintkülönbséget. te igen?
nem baj wiki, ha így közösben kérdem-mondom? De én tényleg nem látom lehet vak vagyok.
Jaj midjárt én is kedvet kapok hozzá és felteszek valami kellemes kis képet. :-D
És akkor a két "szerelmem" egymás mellett lehet.
wiki69 milyen vicces a galériában. Olyan, mintha szellemet fotóztak volna. :-)
A többi új képhez meg nem fűzök kommentárt. :-D
Idnus te miért tetted fel ezt az alakot? (nem olvastam vissza)
Mondom, hogy most jöttem, nem "kibickedek".
Gondoltam is rád tegnap, hogy már biztos jól beálltál. :-D Legalább használt?
Itt vagyok, ragyogok!
Főzőcskéztem. :-)
Nem azt mondtam hogy írd ki a neved a közösbe, hanem azt hogyha valaki elakar hozzád menni konzultációra akkor ne zárkozz el előle.
Nem az ilyen volt-ilyen lett az kell
Azoktól áll égnek a hajam ami úgy hírdet,azt sugallja hogy a legkisebb "problémával" is szaladjunk és műtessük meg magunkat, és ráadásul a 20-30 % kedvezménnyel is drágábbak mint az átlag dokik.
Helló csajé!
Most jöttem mög. :-D Elmaradt egy órám yess.
Mi a téma?
Egyébként ez a legbiztosabb módszer. De ha nincs az embernek ilyen barátnője, valahol el kell indulni.
Én mondjuk megnézném a honlapját, a munkáit, amelyeket ki mert tenni, a szövegeket, hogy ír-e a dolgok árnyoldalairól, mekkora az önfényezés, az ábrázatát, sőt, talán még iwiwen is lenyomoznám. :-)))
És nyilván a fórumokon is puhatolódznék, de nem a "reklámcsajokat" kérdezném. :-)
Igen, van összefüggés.
Egyébként kérdésedre, hogy rákattintanánk-e az itteni hirdetésekre: én személy szerint rákattintottam, de csak érdekességből, mert én úgy voltam vele, hogy aki hirdet, annak szüksége van rá, nincs páciense, nem műt eleget, nem akarok odamenni. persze ez sem feltétlen igaz, Balajthynak is láttam már újságban hirdetését, akit viszont nagyon jónak tartok.
Tudom ez egy ördögi kör, biztos nehéz a dokiknak, és még mindig korrektebbnek tartok egy nyílt hirdetést, mint egyéb módszereket.
Ami még nagyon undorító, amit az Aesthetica klinka csinál.
Doktor úr!
tettem fel új képeket.On szerint még behozza a lemaradását az egyik mellem?(már amelyik feljebb van)Aggodom hogy enyi ido után már nem fog alakulni.Koszonom.
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok