Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
De én reagálok!Sajna nekem is hiányzik!
Tetszik a mostani állapot kinézetre, de annyira szeretnék úgy mozogni, úgy aludni, úgy emelni és mindent, ahogy régen voltam!
Annyira rossz ez a folyamatos fájdalom, ami nem nagy, nem elviselhetetlen, csak hogy állandóan érzem a dolgot, nagyon fárasztó! :-((((
Meg ez az örökös para: elcsúszik, lecsúszik, tokzsugi.....nem sorolom!
Azokat irigylem nagyon akiknek van sajátjuk és csodaszépen fel van varrva!Klara és van még egy lány, neki is csodaszép és SAJÁT!!!!!
De én itt megjegyezném, hogy nem bíztatok senkit!Főleg nem egy szülés, szoptatás előtt álló fiatal lányt!
Amíg csak a képeket láttam én is irigykedve néztem a szebbnél szebb ciciket, de ennek azért ára is van!
Aztán lehet, hogy eltelik pár hónap és magaménak fogom érezni és talán egyszer ez a fájdalom is megszűnik....... nem tudom!:-(
Lehet én vagyok csak türelmetlen, jövő héten leszek még csak 1 hónapos, de már annyira szeretnék kergetőzni a gyerkőkkel és csak totyogok mint egy vén banya!
Sokszor már olvasni sem merlek Bennetek, annyi gond van a cicikkel! Az hogy valaki 3-4 hónap után fekszik megint kés alá, nekem megdöbbentő!
Ne haragudjatok a negatív hozzáállásom miatt, lehet, hogy pár hónap múlva minden más lesz! :-)))
Én is megyek mert már nem tudok írni :S
másapp = másabb
ez már akkor egy jó jel, reménykedjünk, hogy ezzel nem lesz probléma.
olyan szar dolgok ezek, hogy egy idő után kiesnek emlékek, pl. a papám hangjára már nem emlékszem olyan tisztán és ez tök elkeserítő. (13 éve halt meg) bocs, kicsit offoltam.
na megyek, lejárt a melóidő, legalább vmi vidám dolog is van :-)
Nem mondom a sablon választ :)
VAlahol megértelek hiszen neked azért volt cicid.
Nem tudhattad Te se hogy pontosan mire válalkozol.
MÁs az amikor valakinek van aztán "elmúlik", vagy egyáltalán nincs és csak szilikonnal néz ki valahogy
:-) :-(
én bő egy hónapja fogtam a sajátomat utoljára, így még emlékszem. remélem nem is fogom elfelejteni. a doki azt mondja egy év és elfelejtem, így ezért párnaponta felidézem milyen volt. :) (hiányzik)
erre nem kell komment, tudom mit reagálnál/tok.
nekem olyan igazi saját cicim megboldogult lánykoromban volt.
Utána ami maradt az minden volt csak nem cici :S
halihó!
legalábbis elég giga fokhagyma lenne :)))
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok