Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Engem sem zavarna... Meg aztán attól még, hogy elmegy hozzád konzira még nem kötelező Téged választania.
Ugyhogy miért ne lenne korrekt...?
Nekem nem lennél attól ellenszenves, ha pár lány elmenne hozzád konzultációra, és téged választana
A szépészeti hírdetések viszont néha gusztustalanok
Hát, páran már rákérdeztek, de őrzöm az inkognitóm. :-)
Nem tudom, mennyire lenne korrekt.
Én is ezt mondom.
kishazánkban nagyon sok jó plasztikai sebész van.
Sziasztok!
Nagy huza-vona után,sok éjszaka átkattogása után tegnap felhívtam a dokimat és megkérdeztem tőle, hogy van-e arra lehetőség, hogy először betegye az implit és utána, ha nem tetszik a mellbimbóm akkor később korrekciózza. Azt mondta, hogy lehet így is csinálni, de akkor ajánlatos 1 évet várni, hogy ne húzódjon szét a bimbó körüli heg a feszüléstől. Ez a sorrend nekem jobban tetszik több okból is.
Tehát megvan az időpontom ápr 28. Hurrrrrráááááá
Legjobb hirdetés a dokiknak, ha a fórumokon beszélnek róla :)
Volt olyan doki akihez állítom csak azért mentek rengetegen mert az Ő neve szállt itt szájról szájra.És még az esetleg nem túl tökéletesre sikerült cicik se rettentették el az újakat mert több volt a pozitív mint a negatív vélemény:)
Én is ráklikkeltem, de nem így találtam dokit.
Szerintem akit érint, mindenki ráklikkel.
Sziasztok!
Én is kérdezek valamit. Ráklikkeltetek valaha ezekre a plasztikai sebészeti hirdetésekre, amik itt vannak a fórum kürül? Esetleg volt, aki ezek alapján találta meg a sebészét?
igaz nem a mellekhez kapcsolodik,egy elbaltázott arcplasztika,nagyon megdobbento,és sajnálatra mélto a holgy sorsa.Bennem hihetetlen nyomot hagyott,elgondolkodom hogy miért is vagyok elégedetlen?
szevasztok
A galériában is láthatsz pár lila-zöld-sárga cicit
Ötödik napra a kontrollra lett egy klassz véraláfutásom a bal mell alatt a varrattól kifelé....
Állítólag ez normális?
volt ilyenetek?
Zsu
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok