Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok...
meg fogtok lepődni!!! Nem "egy-két lány próbált nyomozgatni", hanem a doktor úr kollégái. A plasztikai sebészek (vagy valamelyik munkatársuk) többet olvassák ezt a fórumot, mint mi... nekik is hasznos ugyan úgy, mint a névtelen sebészünknek, vagy nekünk :)))
Nekem ez a kedvencem:
"anno (MCMLXXXI) az egyetemrõl ropogósan, ártatlanul kikerült doktor (én) jogot nyert a Med.Univ. (általános orvos) cím használatára. Ezzel pedig szikét, sztetoszkópot rektoszkópot ránthatott a kórság-óriások ellen."
Egyébként szerintem is lehet ettől még jó fej, sőt, akár jó plasztikai sebész is.
Majd a legközelebbi kongresszuson lekáderezem. :-)
Tisztelt Dr. Úr!
Tünde fogorvos kolléganőmnél találtam a szórólapjára és így léptem be az oldalára, mely nagyon tetszik és érdekes. Ha gondom lesz akkor biztosan Önt fogom felkeresni, bár már 52 éves múltam, de bármi előfordulhat. Tisztelettel: Éva
Döbbenetes stílusorgia, és szellemi mélyrepülés. Javasolnám a Móricka c. szaklapban történő publikálást.
Ezeket a bejegyzéseket a honlapjáról szedtem.
ÉÉÉÉÉÉdes! :))
Hát, azért az túlzás.
De persze ezzel nem akarom azt mondani, hogy kevésbé vagyok megnyerő... :-)
hmmmmmmmm
doki
Nehogy feljánlkozz ,mert nem fogok veled szóba állni
Na, most aztán jól megijesztettelek :D
Mi vaaaaaaaaaaaaaan? A szemüveges ürge egy plasztikai sebész?????
Nem hiszem el!!!!!! :)))))
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok